Zor durumdayım yardımcı olur musunuz?

Daha kimlerle karşılaşcaksın sende ki derdi belki nimet sananlar var değer mi hayatından vazgecmeye sana şurda yaşadıklarımı anlatsam dudağın uçuklar yat kalk haline şükret cnm o adam için en büyük intikam unutmaktır

Hayatındaki boşluğu daha sağlıklı şeylerle doldur. Baskıcı ailene rağmen bunu yapabilirsin. Sicil meselesini düşünüyorsan gerçekten kariyer hedefi olan birisisin.

Bunların dışında bir daha birini sevemeyecegini düşündüren düşüncenin ispatı olarak buradaki bir çok kadın yeter çünkü yüzde 50 imiz daha önceden aldatıldı. Yüzde 90ımız ilk aşık olduklari insanla evli değil. Ama yüzde 2 imiz anca hiç görmediği birine aşık olmuştur ve bu yüzde 2lik olay hiç sağlıklı değil.

Hiç görmediğiniz biri için bunları yaşıyorsanız siz bence bi profesyonel yardım almalısınız normal değil çünkü bütün hayatınızdaki olumsuzlukları tek adam sayesinde kurtulurum die düşünüp adam gidince hayattan vazgeçmiş olmanız da normal değil

Hayatındaki boşluğu daha sağlıklı şeylerle doldur. Baskıcı ailene rağmen bunu yapabilirsin. Sicil meselesini düşünüyorsan gerçekten kariyer hedefi olan birisisin.

Bunların dışında bir daha birini sevemeyecegini düşündüren düşüncenin ispatı olarak buradaki bir çok kadın yeter çünkü yüzde 50 imiz daha önceden aldatıldı. Yüzde 90ımız ilk aşık olduklari insanla evli değil. Ama yüzde 2 imiz anca hiç görmediği birine aşık olmuştur ve bu yüzde 2lik olay hiç sağlıklı değil.

Benim çok saf duygularım vardı dedim ona sonradan gideceksen başlamadan bitsin ama hayır exi dönene kadar vardım ben sadece sonra köşeye atıldım ondan sonra da seninle zaten yaşadığımız bir şey yok unutabilirsin dedi.vicdanını rahatlatmaya çalışıyor

Terapi ise yaramadiysa psikiyatriye gideceksin o zaman. Saçma sapan yok sicilmis yok daha da kötü oluyormussun laflarına bakmayacaksın. Çünkü hiç normal düşünmüyorsun. Hic görmediğin, birsey yaşamadığın adam yüzünden 21 yaşında ölümü dusunuyorsan ilaçla bundan kötüsü olmaz emin olabilirsin

Evet görmeden sevdim hem de çok birinin boşluğunu doldurmak için onun hayatında kısa süreli yer almışım sadece 😓çok güvendim çok.evlendiğini duyduğumda i***har düşüncesi geldi aklıma ama Allah korkum izin vermedi psikoloğa gittim ne yaptımsa olmadı aylar oldu olmuyor unutamıyorum
Anneniz sizi elin oğlu için hayatiniza son vermeyi düşünün diye taşımadı karnında 9 ay.
Onunla doğmadıniz onsuzda ölmezsiniz.
üç beş sene sonra adını bile hatırlamayacaksın emin olabilirsin.
Sorun onun evlenmiş olması değil, sizin hiç görmediğiniz yüzüne gözünun icine bile bakmadiğiniz bir adama bu kadar bağlanabilmiş olmanız.
Ailenizden görmediğiniz ilgiyi gördüğünüz için muhtemelen bu sağlıksiz bağlanma şekli.

yaşadığın hayattan kurtulacak dal olarak bir insanı görme
insanlar her an gidebilir
kendine tutun işine gücüne tutun eğitimine tutun
hatta bunlara da tutunma çünkü her an her şey olabilir hayatta
nefes alabiliyor olman şükür sebebi bunun farkına var
sahip olduğun şeylerin farkına var ne kadar gençsin daha
kendine güven kendine tutun ben hallederim ben çözerim de
ilk darbede yıkılırsan hayatı zehir edersin böyle kendine
güveninin yıkılması için bir sebep yok herkes aynı değil
önce kendine güven
o karaktersiz onu seven bir insanı kaybetti de
yine seveceksin
tanımadan sevemezsin zaten seninki bir hayalmiş suya düşmüş..
kendine gel lütfen bütün hislerin sana aitti
karşındakiyle alakası yok hissettiklerinin
kime sevgini vereceğini sen seç
seçilen olma sen seç

etrafında seni kendine getirecek konuşmaları yapacak abla gibi gördüğün biri var mı?

Ailenizin baskıcı olması dışında dert sayılacak bir şey görmedim konunuzda. Kusura bakmayın ama kendi kendinize drama yaratıp bunalıma girmiş gibisiniz.

İlaçlar hayat kalitesini düşürüyormuş daha beter olursun diyorlar.ayrıca sicile işleme durumu da varmış
Ağzı olan konuşuyor şu an çok mu güzel hayat kaliteniz var. Yaşamak istemediğinizi yazmışsınız, yapmayın lütfen. Sicile işleyip işlememe durumu hakkında bilgim yok o nedenle o konuda yorum yapamayacağım. Ben de geçmişte tedavi oldum ve keşke daha önce gitseydim dedim. Bazı durumlarda sorun bizden kaynaklandığı için çözümü üretemiyoruz. Bunun eğitimini almış kişilerden yardım almak gerekli. Tabi hayat sizin, karar sizin.

Herşeyin ilacı zaman. İlk ilişki olunca insan bir daha böyle hissetmem sanıyor korkuyor ama bir mantıklı düşünsen baksana sana yaptığına karaktersiz biriymiş zaten ve hiç göremediğin biri. Ona bile böyle duygular hissettiysen başkasını emin ol daha çok seveceksin. Ayrıca bu hissettiğin duygu aşk falan değil takıntı sana böyle yaptığı, birden gittiği evlendiği için içten içe ona karşı bir takıntı oluşmuştur onu bir nane sandın ama değil. Gerçek bir erkekle gerçek bir ilişki yaşayınca anlarsın gerçek ilişkiyi. İntihar falan sakın sakın düşünme ömrünün baharında gencecik bir kızsın, senin varoluş amacın bu dünyada bir erkek olamaz. Ölsen ne olacak seni sevenleri üzeceksin değmeyen bir erkek için. Vallahi elin oğluna değmez hiç bir şeye de değmez aslında. Yaşam çok kıymetli bir git bak istersen onkoloji servisine insanlar hayata tutunmak için ne kadar uğraşıyor, belki anlarsın yaşamın kıymetini.

Herşeyin ilacı zaman. İlk ilişki olunca insan bir daha böyle hissetmem sanıyor korkuyor ama bir mantıklı düşünsen baksana sana yaptığına karaktersiz biriymiş zaten ve hiç göremediğin biri. Ona bile böyle duygular hissettiysen başkasını emin ol daha çok seveceksin. Ayrıca bu hissettiğin duygu aşk falan değil takıntı sana böyle yaptığı, birden gittiği evlendiği için içten içe ona karşı bir takıntı oluşmuştur onu bir nane sandın ama değil. Gerçek bir erkekle gerçek bir ilişki yaşayınca anlarsın gerçek ilişkiyi. İntihar falan sakın sakın düşünme ömrünün baharında gencecik bir kızsın, senin varoluş amacın bu dünyada bir erkek olamaz. Ölsen ne olacak seni sevenleri üzeceksin değmeyen bir erkek için. Vallahi elin oğluna değmez hiç bir şeye de değmez aslında. Yaşam çok kıymetli bir git bak istersen onkoloji servisine insanlar hayata tutunmak için ne kadar uğraşıyor, belki anlarsın yaşamın kıymeti

Ben gittim bir etkisi olmadı bıraktım sonra
Öyle ha deyince fayda göremezsin zaten
Uzun süre, mümkünse 2-3 yıl gitmeni öneririm
Cahil insanlar gibi gittim ama bir iki seansta fayda görmedim diyip durma ya

Kendini sev dicem ama görüyorum ki bu senin için boş laf. Kendini sevmekten çok uzaksın ve nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun bile

Back
X