- 10 Mart 2025
- 91
- 17
- 3
- 23
- Konu Sahibi yettiartik
İlaçlar hayat kalitesini düşürüyormuş daha beter olursun diyorlar.ayrıca sicile işleme durumu da varmışPsikiyatriden randevu alarak başlangıç yapabilirsiniz. Doktor size yol gösterecektir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaçlar hayat kalitesini düşürüyormuş daha beter olursun diyorlar.ayrıca sicile işleme durumu da varmışPsikiyatriden randevu alarak başlangıç yapabilirsiniz. Doktor size yol gösterecektir.
GüneydoğuOzaman kendi kendinin tedavisi ol hangi sehirdesin peki
Sicile işlemez bende 3seneden beri gidiyorumİlaçlar hayat kalitesini düşürüyormuş daha beter olursun diyorlar.ayrıca sicile işleme durumu da varmış
Hayatındaki boşluğu daha sağlıklı şeylerle doldur. Baskıcı ailene rağmen bunu yapabilirsin. Sicil meselesini düşünüyorsan gerçekten kariyer hedefi olan birisisin.
Bunların dışında bir daha birini sevemeyecegini düşündüren düşüncenin ispatı olarak buradaki bir çok kadın yeter çünkü yüzde 50 imiz daha önceden aldatıldı. Yüzde 90ımız ilk aşık olduklari insanla evli değil. Ama yüzde 2 imiz anca hiç görmediği birine aşık olmuştur ve bu yüzde 2lik olay hiç sağlıklı değil.
Anneniz sizi elin oğlu için hayatiniza son vermeyi düşünün diye taşımadı karnında 9 ay.Evet görmeden sevdim hem de çok birinin boşluğunu doldurmak için onun hayatında kısa süreli yer almışım sadeceçok güvendim çok.evlendiğini duyduğumda i***har düşüncesi geldi aklıma ama Allah korkum izin vermedi psikoloğa gittim ne yaptımsa olmadı aylar oldu olmuyor unutamıyorum
Ağzı olan konuşuyor şu an çok mu güzel hayat kaliteniz var. Yaşamak istemediğinizi yazmışsınız, yapmayın lütfen. Sicile işleyip işlememe durumu hakkında bilgim yok o nedenle o konuda yorum yapamayacağım. Ben de geçmişte tedavi oldum ve keşke daha önce gitseydim dedim. Bazı durumlarda sorun bizden kaynaklandığı için çözümü üretemiyoruz. Bunun eğitimini almış kişilerden yardım almak gerekli. Tabi hayat sizin, karar sizin.İlaçlar hayat kalitesini düşürüyormuş daha beter olursun diyorlar.ayrıca sicile işleme durumu da varmış
Herşeyin ilacı zaman. İlk ilişki olunca insan bir daha böyle hissetmem sanıyor korkuyor ama bir mantıklı düşünsen baksana sana yaptığına karaktersiz biriymiş zaten ve hiç göremediğin biri. Ona bile böyle duygular hissettiysen başkasını emin ol daha çok seveceksin. Ayrıca bu hissettiğin duygu aşk falan değil takıntı sana böyle yaptığı, birden gittiği evlendiği için içten içe ona karşı bir takıntı oluşmuştur onu bir nane sandın ama değil. Gerçek bir erkekle gerçek bir ilişki yaşayınca anlarsın gerçek ilişkiyi. İntihar falan sakın sakın düşünme ömrünün baharında gencecik bir kızsın, senin varoluş amacın bu dünyada bir erkek olamaz. Ölsen ne olacak seni sevenleri üzeceksin değmeyen bir erkek için. Vallahi elin oğluna değmez hiç bir şeye de değmez aslında. Yaşam çok kıymetli bir git bak istersen onkoloji servisine insanlar hayata tutunmak için ne kadar uğraşıyor, belki anlarsın yaşamın kıymeti
Öyle ha deyince fayda göremezsin zatenBen gittim bir etkisi olmadı bıraktım sonra
Zaten evlilik hazırlığındaymış yaniOnunla görüştük de ama beğenmedi beni galiba sonra 1 hafta sonra evlendi