- 10 Mart 2025
- 91
- 17
- 3
- 24
- Konu Sahibi yettiartik
-
Kaç yaşındasınız?Çok zor bir durumdayım yaşamak istemiyorum hayat zehir oldu bana ne yapacağım bilmiyorum 1.5 yıldır neredeyse her gün ağlıyorum.inançlıyım kendime zarar da veremiyorum..baskıcı ailem var yarı yolda bırakıldım çok güvendiğim insan tarafından.onu çok seviyordum hiç görmeden sevdim güvendim..ihanete uğradım duygularım kullanıldı umutlarım çalındı psikolojim bozuldu eğitim hayatım kötüye gidiyor sağlığım kötüye gidiyor birini sevmek istiyorum güvenmek istiyorum ama olmuyor ben galiba hayatım boyunca hep yanlız kalıcam bir yol gösterin onun bana yaptıklarını unutamıyorum gitti evlendi geride kaldım mahvoldu her şeyim ne yapmalıyım?
Kımse sızden daha önemli degıl kı evet zor ve acı bı süreç ama kendısı karaktersız bı ınsanmıs. Bunu tecrübe olarak dusunun. Allah erkenden karsınıza cıkarmıs bu durumu.Çok zor bir durumdayım yaşamak istemiyorum hayat zehir oldu bana ne yapacağım bilmiyorum 1.5 yıldır neredeyse her gün ağlıyorum.inançlıyım kendime zarar da veremiyorum..baskıcı ailem var yarı yolda bırakıldım çok güvendiğim insan tarafından.onu çok seviyordum hiç görmeden sevdim güvendim..ihanete uğradım duygularım kullanıldı umutlarım çalındı psikolojim bozuldu eğitim hayatım kötüye gidiyor sağlığım kötüye gidiyor birini sevmek istiyorum güvenmek istiyorum ama olmuyor ben galiba hayatım boyunca hep yanlız kalıcam bir yol gösterin onun bana yaptıklarını unutamıyorum gitti evlendi geride kaldım mahvoldu her şeyim ne yapmalıyım?
Kaç yaşındasın? Hiç görüşmeden mi sevdin gerçekten? Böyle birisi yalanlar söylese ruhun duymazki zaten. 1.5 yıldır kendine eziyet ediyorsun. Değer mi sence buna? Lütfen psikolojik destek al, kendine zarar verme düşüncelerinden depresyondan kurtulmak için. İhanet eden erkek şerefsiz karaktersizdir. Kendini suçlama. Hayatım boyunca yalnız kalacağım diye düşünme. Elbet karşına seni seven, güven veren iyi birisi çıkar ileriki zamanda. Ama öncelikle ruhunu , kalbini toparlaman , kendine gelmen gerek. Umarım daha iyi olursun.Çok zor bir durumdayım yaşamak istemiyorum hayat zehir oldu bana ne yapacağım bilmiyorum 1.5 yıldır neredeyse her gün ağlıyorum.inançlıyım kendime zarar da veremiyorum..baskıcı ailem var yarı yolda bırakıldım çok güvendiğim insan tarafından.onu çok seviyordum hiç görmeden sevdim güvendim..ihanete uğradım duygularım kullanıldı umutlarım çalındı psikolojim bozuldu eğitim hayatım kötüye gidiyor sağlığım kötüye gidiyor birini sevmek istiyorum güvenmek istiyorum ama olmuyor ben galiba hayatım boyunca hep yanlız kalıcam bir yol gösterin onun bana yaptıklarını unutamıyorum gitti evlendi geride kaldım mahvoldu her şeyim ne yapmalıyım?
21Kımse sızden daha önemli degıl kı evet zor ve acı bı süreç ama kendısı karaktersız bı ınsanmıs. Bunu tecrübe olarak dusunun. Allah erkenden karsınıza cıkarmıs bu durumu.
Çok geçsin canimm benim lütfen pisikolojik destek al. Sevdiğin biseyler yap bak ozaman nasıl dinecek sarılacak yaralarin
Evet görmeden sevdim hem de çok birinin boşluğunu doldurmak için onun hayatında kısa süreli yer almışım sadeceKaç yaşındasın? Hiç görüşmeden mi sevdin gerçekten? Böyle birisi yalanlar söylese ruhun duymazki zaten. 1.5 yıldır kendine eziyet ediyorsun. Değer mi sence buna? Lütfen psikolojik destek al, kendine zarar verme düşüncelerinden depresyondan kurtulmak için. İhanet eden erkek şerefsiz karaktersizdir. Kendini suçlama. Hayatım boyunca yalnız kalacağım diye düşünme. Elbet karşına seni seven, güven veren iyi birisi çıkar ileriki zamanda. Ama öncelikle ruhunu , kalbini toparlaman , kendine gelmen gerek. Umarım daha iyi olursun.
Bana güven aşıladı benim zaten ilk ilişkimdi ilk defa biri ban beni sevdiğini söylüyordu bağlandım bilmiyordum böyle olacağınıHiç görmeden nasıl sevdiniz güvendiniz?
Denedim her yolu psikoloğa da gittim arkadaşlarımla sürekli geziyorum ama başımı yastığa koyduğumda sınavım başlıyorÇok geçsin canimm benim lütfen pisikolojik destek al. Sevdiğin biseyler yap bak ozaman nasıl dinecek sarılacak yaralarin
Yaşınız kaç acaba? Görmediğiniz birine nasıl güveniyorsunuz? Muhtemelen yaşınız çok küçük..Aileniz sizi korumaya çalışıyor olabilir.Çok zor bir durumdayım yaşamak istemiyorum hayat zehir oldu bana ne yapacağım bilmiyorum 1.5 yıldır neredeyse her gün ağlıyorum.inançlıyım kendime zarar da veremiyorum..baskıcı ailem var yarı yolda bırakıldım çok güvendiğim insan tarafından.onu çok seviyordum hiç görmeden sevdim güvendim..ihanete uğradım duygularım kullanıldı umutlarım çalındı psikolojim bozuldu eğitim hayatım kötüye gidiyor sağlığım kötüye gidiyor birini sevmek istiyorum güvenmek istiyorum ama olmuyor ben galiba hayatım boyunca hep yanlız kalıcam bir yol gösterin onun bana yaptıklarını unutamıyorum gitti evlendi geride kaldım mahvoldu her şeyim ne yapmalıyım?
Onu çok seviyordumKımse sızden daha önemli degıl kı evet zor ve acı bı süreç ama kendısı karaktersız bı ınsanmıs. Bunu tecrübe olarak dusunun. Allah erkenden karsınıza cıkarmıs bu durumu.
Psikiyatriden randevu alarak başlangıç yapabilirsiniz. Doktor size yol gösterecektir.Çok zor bir durumdayım yaşamak istemiyorum hayat zehir oldu bana ne yapacağım bilmiyorum 1.5 yıldır neredeyse her gün ağlıyorum.inançlıyım kendime zarar da veremiyorum..baskıcı ailem var yarı yolda bırakıldım çok güvendiğim insan tarafından.onu çok seviyordum hiç görmeden sevdim güvendim..ihanete uğradım duygularım kullanıldı umutlarım çalındı psikolojim bozuldu eğitim hayatım kötüye gidiyor sağlığım kötüye gidiyor birini sevmek istiyorum güvenmek istiyorum ama olmuyor ben galiba hayatım boyunca hep yanlız kalıcam bir yol gösterin onun bana yaptıklarını unutamıyorum gitti evlendi geride kaldım mahvoldu her şeyim ne yapmalıyım?
Geçecek bunlar emin olDenedim her yolu psikoloğa da gittim arkadaşlarımla sürekli geziyorum ama başımı yastığa koyduğumda sınavım başlıyor
Kırılan güvenim yeniden inşa olur mu sanmıyorumGeçecek bunlar emin ol
Hiç görmeden nasıl sevdiniz güvendiniz?
Kırılan güvenim yeniden inşa olur mu sanmıyorum
O zamanla olur sen beni dinle psikiloga devam etGeçecek bunlar emin ol
Ben gittim bir etkisi olmadı bıraktım sonraGuvenirsin
O zamanla olur sen beni dinle psikiloga devam et
Ozaman kendi kendinin tedavisi ol hangi sehirdesin pekiBen gittim bir etkisi olmadı bıraktım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?