- 1 Ekim 2013
- 7.704
- 15.468
- 34
-
- Konu Sahibi zeynep1993
Polise gidip şikayet kaydı oluşturacağınızı söyleyin. Eğer kabul etmezse bunu yapana kadar eve gelmem deyin. Bakalım ne diyecekAnnemde ayni bu sekilde yorumladi
İsiniz zor direk ayrılın diyemem ama bu adam çok tehlikeli yanında bile tek gözünüz açık uyuyun.Onlara çocuk emanet edilmez.Annemde ayni bu sekilde yorumladi
KoydururŞeytana da mı koydurur hsjsjhs ulan bu kadarını ilk kez duyuyorum.Peki şeytanın bundan haberi var mı hshdhhd Muhtemelen anası vermiş evinize koy iyi gelir diye, baktı durumlar boka sarıyor işgillendi ve kendini ele vermeden ortaya cıkarıvermiş, eve koyan da şeytan hshshd.
Bu arada kardeşin eğlencesinde isterde baksırla isterde silip kilotla dans eder kaynanana ne? Toy oğlan çocuklarından hoşlanıyor sugarmumy herhal jdjddj
Z zeynep1993 evet nasıl cekmıs kayınvalıde?Kayınvalideniz nasıl çekmiş o videoları
O da mı varmış partide
Bence muskayı da eşinize o verdi sizin ailenizin üzerine atmaya çalışıyorlar
Iyide dua icin bile koyulduysa bu sekilde cikartmasi bile sacma degilmiDua bu cogunlukla
Tabi ki saçma ama içinde Felak nas vesvese verici şeylerden Allah a sığınma var. Kocasına annesi vermiş bu salak anlamamistirIyide dua icin bile koyulduysa bu sekilde cikartmasi bile sacma degilmi
Şeytan getir götür işi yapacak kadar düştü mü ya? Zibilyon tane kötülük varken yapması gerekeler listesinde böyle bi meseleyle hususi olarak ilgileneyim dedi ha hdhdhKoydurur
Araştırmanı öneririm
Bu ne ya böyleKardesim videoyu gosterin diyince, esim git abimden iste diyor abim karakola verdi diyor..
kaynanamin agzina sictim zaten, o ayri bi konu..
Bende kendisinden supheleniyorum.. direk actim baktim, ceviri yaptim ama fazla birsey anlamadim..
MUska da bu
Dedim zaten, bu olayin gercek oldugunu farzet dedim, kardesim sapik olsa bizzat bana sulanir dedim.. kiz kardesime sulanir dedim.. ic camasirimla oynamaz dedim. Ki gercek oldugunu farzet dedim, bana yapmis birakta ben dusuneyim ne yapacagimi dedim, ben affettikten sonra sana bok demek duser..9 sene önce mi olay için kardeşini bunaltma. Senin evin kimseyi ilgilendirmez. Kaynanan bunu söylediğinde sizi ilgilendiren bir konu yok ortada desene.
Kocan bana güven vermedi.
Annesi verse nasil anlamayacak, yataga pantolona koyarkenTabi ki saçma ama içinde Felak nas vesvese verici şeylerden Allah a sığınma var. Kocasına annesi vermiş bu salak anlamamistir
Onu da ona soracaksın Fatiha nas Felak ve nazar duası var kötü bir dua yok icinde. Gidip cami imamına da göster istersen.Annesi verse nasil anlamayacak, yataga pantolona koyarken
Artık şeytan bizim kölemizŞeytan getir götür işi yapacak kadar düştü mü ya? Zibilyon tane kötülük varken yapması gerekeler listesinde böyle bi meseleyle hususi olarak ilgileneyim dedi ha hdhdh
Valla korktugumdan kardesim aldi ve yakti..Onu da ona soracaksın Fatiha nas Felak ve nazar duası var kötü bir dua yok icinde. Gidip cami imamına da göster istersen.
İki muska da aynıysa çoğu kişinin çocukken taktiği muskalardan. Ha habersiz yapılmış olması hoş mu değil o işaretlerin anlamı var mı bilmem ama dualar zaten vesvese için okunan dualar. Elinde fotoğraf var, fotoğrafla imama sorabilirsin. Sizin bu muskadan çok daha büyük sorunlarınız var ama siz bilirsiniz.Valla korktugumdan kardesim aldi ve yakti..
Sen küçükken bir şeyin kayboldugunda ; " şeytan aldı götürdü ,saklamadan getirdi." diye aramadın mi ?Şeytan getir götür işi yapacak kadar düştü mü ya? Zibilyon tane kötülük varken yapması gerekeler listesinde böyle bi meseleyle hususi olarak ilgileneyim dedi ha hdhdh
Var..İki muska da aynıysa çoğu kişinin çocukken taktiği muskalardan. Ha habersiz yapılmış olması hoş mu değil o işaretlerin anlamı var mı bilmem ama dualar zaten vesvese için okunan dualar. Elinde fotoğraf var, fotoğrafla imama sorabilirsin. Sizin bu muskadan çok daha büyük sorunlarınız var ama siz bilirsiniz.
Tamam da o şeytan bu şeytan mı jdjdhSen küçükken bir şeyin kayboldugunda ; " şeytan aldı götürdü ,saklamadan getirdi." diye aramadın mi ?