Zor durumdayım - muska!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Halllii halloooo bende yurt disinda yasiyan biri olarak sizin esinizde bi tuhaflik var yanlis anlamayin ama bana yalan geldi ayni gün bulmak fln bide erkeklerin aklina gelmicek yerde bizim erkekler asla bu kadarini düsünmez onuda gectim muskayla ugrasan bir adamsa ve siz bunu yakin zamanda ortaya cikarirsaniz hemenn kac bacimmmmmm
Kaynanan konusundada kardesim öLe bisey yapmis olsa bile sanane diyemedinmii yaaa kardesim genc yapar istedigini allah allah
banada sacma gelen buya hay bacim..
Ayni gun bulmasi, 1 hafta soylemeyip birden soylemesi, ve baska yeri aramamasi..
Kardesime gelince, o yuzden kavga ettimya, sanane diye bagirdim, yaptiysada bana yapti birakinda ben karar veriyim affedip affetmeyecegime dair dedim. Bana diyorki, ben olsam diyor boyle kardesi silerim diyor.. pardon dedim sen kimsinde silecem ben kardesimi dedim.. hala hakliymis gibi birde oglu ustume geldi, senin kardesin iste esrar satti burda felan diye.. dedim ne alaka..

Kardesime bu durumu açmam,sorusunu sormam bile hakaret ! Sizi tehdit edeni şikayet ettiniz mi ?
Yurtdisinda boyle tur mesajlara ve tehditlere ne yazikki birsey yapmiyor polisler..
Kardesimin etmedigi yemin kalmadi biz oyle birsey yapmadik diye. Sen benim ablamsin, senin ic camasirina dokunmak ne demek abla diye agladi. Kardesim bu arada dindar birisi, annem dediki namazda saatlerce agladi bu nasil bir iftira diye dedi.. cok uzuldum

Size yakın yasayan akraba vs var mı? Yoksa eğer zaten kocan koymuştur şeytan koyar neymiş öyle bişey yok inanmayın kendi yediği haltı doğa üstü seylere atmaya calısmasın.

Size yakın yasayan akraba vs var mı? Yoksa eğer zaten kocan koymuştur şeytan koyar neymiş öyle bişey yok inanmayın kendi yediği haltı doğa üstü seylere atmaya calısmasın.
Yok biz uzak sehirdeyiz herkesten.. evimede misafir gelmez.. ailem disinda..
Bende anlamadim seytana koydururlar ne yaa!!

Selam kızlar

Size içinden çıkamadığım bir derdimden bahsetmek istiyorum.

(Lütfen yargılamadan, kırıcı olmadan yorum/cevap yazarsaniz cok sevinirim)

Ben yurtdışında yaşiyorum. Esimle bu yaz, eşimin ailesinin yanina gittik, 1 ay izin yaptik. Yanlarinda yasiyoruz (kayinvalidem, kayinpederim ve bekar kaynim var)

Yeni bebegimiz oldu, 5 aylik. Ilk defa gorduler torunlarini, dolayisi ile ayrilmak zor geldi onlara. Son güne kadar hersey cok guzeldi, güldük eglendik, yedik ictik derken, son gün kayinvalidem ve kaynimla kavgali bir sekilde ayrildik.

Esim cuma namazina gitmisti, ve evde teyzem, kayinvalidem ve kaynim vardi.
Birden kayinvalidem beni teyzeme sikayet etmeye basladi, iste ben her sene avrupaya donecegimde kendisine surat asiyormusum. Ayni zamanda beni erkek kardesim ile suclamaya basladilar. Erkek kardesim yillar once (9 yil once) ben tatilde iken benim evimde arkadaslari ile bekarliga veda partisi duzenlemis. Ve kayinvalidem iddia ediyorki, kardesim ve arkadaslari pis seyler yapmislar (ic camasirlarla eglenmek gibi). Kardesime sordugumda bana yemin ediyorki boyle birsey olmadi, ve o gun benim evimde toplandiklari icin pisman oldugunu dile getiriyor. Simdiki aklim olsaydi ve bunun yillar sonra problem olacagini bilseydim asla gitmezdim diye üzgün. Kayinvalidem israrla elinde bi video oldugunu soyluyor ve sordugumda sildim yok diyor.
Bende neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilemedigimden ister istemez sesimi yükselttim birbirimize küs bir sekilde geri avrupaya geldik.

Asil canimi sikan olay ise..
1 Hafta sonra eşime sordugum soru, bana kizgin olup olmadigi. Bana kizgin olmadigini ama ister istemez üzgün oldugunu soyledi.
Ve bana dediki, gel sana birsey gostericem.
Beni üst kattaki odamiza goturdu ve benim yatagimin tarafindaki cekmeceden bir muska cikardi, sonra gel dedi asagi odaya goturdu (giyinme odasi) pantolonunun icinden de bir muska cikardi.
Korktum ve bunlar ne dedigimde, bilmiyorum bende geldigimiz gun buldum dedi.. ve aradan 1 hafta gecmis yeni soyluyor.

Dedimki, bizim evimize biri mi giriyorda bunlari koydu dedim, cidden korktum.
Bana bilmiyorum dedi, sonra dedimki ben annemin yanina gidecem burda kalamam sende aksam calisacaksin evde degilsin dedim. Bana kizmaya basladi, neden korktuguma anlam veremedi ve hergun hergun annemlere mi gidecekmisim bu yuzden.
Dedimki muskadan cok, evime birinin girmesi beni korkutuyor dedim ve benim 6aylik bir bebegim var evde.
Yine anlam veremedi korkmama..

Bana diyorki, sözde kendi yastiginin icinden cikmis, ve ne yapacagini bilemedigi icin almis benim cekmecenin icine koymus. Asagida pantolonunu degistirecegi icin, onuda ordan gormus..

Tuhaf olan.. neden bunu simdi soyluyor?
Ben olsam ayni gun icinde soylerim!
Nasil oluyorda ikisinide ayni gun icinde buluyor? Ve nerden biliyor baska olup olmadigini? Insan evi delik desik eder baska yerde varmi diye..

Cok sakin davraniyor ve diyorki ben neden korkuyormusum.. evimize kim girecekmis.. yapan adam diyor, seytana da koydurur diyor.. BU NE DEMEK YA?!

Bizi yaklasik 7-8 aydir mesajlarla tehdit eden birisi var.. BILEMIYORUM!
Kocanız hiç bana güven vermedi , çıkar yakinda kokusu.

Yurtdisinda boyle tur mesajlara ve tehditlere ne yazikki birsey yapmiyor polisler..
Kardesimin etmedigi yemin kalmadi biz oyle birsey yapmadik diye. Sen benim ablamsin, senin ic camasirina dokunmak ne demek abla diye agladi. Kardesim bu arada dindar birisi, annem dediki namazda saatlerce agladi bu nasil bir iftira diye dedi.. cok uzuldum
Bir de anlamadım kaynanada nasıl senin evinde cekilmiş video olabilir? Evde kameralar mı var? Hadi var diyelim neden kaynananda bunlar evi mi gözetliyor oturup 7/24

Yok biz uzak sehirdeyiz herkesten.. evimede misafir gelmez.. ailem disinda..
Bende anlamadim seytana koydururlar ne yaa!!
Zaten şeytanın muska yapıp sizin eve koydugunuzu düşünen kocaya güvenmeyin aynı odada kalmayın hatta yetkilileri arayın hastaneye kaldırdılar.

Kocanız hiç bana güven vermedi , çıkar yakinda kokusu.
Ben ve ailem bizzat kendisinden supheleniyoruz.. cunku ayni gun soylediginde ben cok korktum.. dedimki ben burda bugun tek kalamam dedim anneme gotur dedim, korkacak ne var dedi.. eve kim girecekki dedi.. annemi evime cagirdim onada gonlu olmadi ama umursamadim..

Hata senin, böyle bir şeyi kardeşine nasıl söylersin ? Ayıp ya hu ! Onların iftirasiyla kardeşini aramak nedir ? Ben olsam kaynananın ağzına s.icardim yani ,sen hayırdır diye bir de eve dönünce kocama bana kızgın misin diye soracam ,alev topu olur gectigim yeri yakarım. Attıkları iftiranın kaldirilabilecek bir yanı yok. Muska işi de yalan , aç içini bak. Google lense okut çevirisini yapsın ,Kocan kendince zarf atıyor !

Yani diyorki, bizi tehdit eden kisi her kim ise, o yaptirmistir diyor.. ne alaka?
Yani sizi tehdit eden evinize girip muska koyacak ,siz panik olunca ne var bunda diyecek . Evladını ve eşini düşünen adam gibi adamlar polise gider, sizi alır ailenize bırakır.Bu kadar ciddi bir durumu bu kadar rahat gecistiriyorsa ailece bir plan içindeler tehditte bu planın parçası

Bir de anlamadım kaynanada nasıl senin evinde cekilmiş video olabilir? Evde kameralar mı var? Hadi var diyelim neden kaynananda bunlar evi mi gözetliyor oturup 7/24
Yok bu olay tam 9 yil once oldu, kardesimin arkadasi evlenecekti, bende tatilde olunca lokel bulamamislar bekarlik veda partisini benim evimde duzenlemisler.
"Sözde" bizim evde erkek kardesim de dahil hepsi benim odaya girip ic camasirlarimla igrenc seyler yapmislar.. bunuda bu arkadaslarindan birisi kayda almis.. kardesime sordugumda ise, kimse video felan cekmedi diyor..
Ve bizi tehdit eden kisi kim ise.. güya diyorki, benim oglumun telefonunda bakin neler buldum diyor. Sizleri rezil edecem bu video ile diyor.. bu demek oluyorki 5 arkadaslarmis bu arada, bunlarin annesi olmadi gerek.. ama annelerini ben kendi annem gibi tanirim, hic biride boyle yapacak insan degillerki.. hepside abdestinde namazinda yani..
Karmakarisik bi olayin icindeyim

Hata senin, böyle bir şeyi kardeşine nasıl söylersin ? Ayıp ya hu ! Onların iftirasiyla kardeşini aramak nedir ? Ben olsam kaynananın ağzına s.icardim yani ,sen hayırdır diye bir de eve dönünce kocama bana kızgın misin diye soracam ,alev topu olur gectigim yeri yakarım. Attıkları iftiranın kaldirilabilecek bir yanı yok. Muska işi de yalan , aç içini bak. Google lense okut çevirisini yapsın ,Kocan kendince zarf atıyor !
Kardesim videoyu gosterin diyince, esim git abimden iste diyor abim karakola verdi diyor..
kaynanamin agzina sictim zaten, o ayri bi konu..
Bende kendisinden supheleniyorum.. direk actim baktim, ceviri yaptim ama fazla birsey anlamadim..
MUska da bu

Eklentiler

• 20241219_124432.jpg
    20241219_124432.jpg
    127 KB · Görüntüleme: 105
Yani sizi tehdit eden evinize girip muska koyacak ,siz panik olunca ne var bunda diyecek . Evladını ve eşini düşünen adam gibi adamlar polise gider, sizi alır ailenize bırakır.Bu kadar ciddi bir durumu bu kadar rahat gecistiriyorsa ailece bir plan içindeler tehditte bu planın parçası
Annemde ayni bu sekilde yorumladi

Kardesim videoyu gosterin diyince, esim git abimden iste diyor abim karakola verdi diyor..
kaynanamin agzina sictim zaten, o ayri bi konu..
Bende kendisinden supheleniyorum.. direk actim baktim, ceviri yaptim ama fazla birsey anlamadim..
MUska da bu
Dua bu cogunlukla

Eklentiler

• Screenshot_20241221-160923.png
    Screenshot_20241221-160923.png
    358,1 KB · Görüntüleme: 102
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X