Zor durumdayım - muska!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz kendi koydu bal gibi belli fotoğraf atabilirseniz ne olduğuna bakmak isterim. Arapça biliyorm

Ayrıca korkmayın şimdilik sakince bekleyin sizi korkutmak istiyorlar belli lütfen inanmayın

Eklentiler

• Screenshot_20241221-162014.png
    396,1 KB · Görüntüleme: 13
  • 20241219_124432.jpg
    127 KB · Görüntüleme: 15
Tehdit eden de kaynana büyük ihtimalle hepsi oynuyor size

Sen bekarken senin evinde yapılan partiyi kv nereden biliyor? Biliyorsa bu niye kavga sebebi oluyor burası çok karışık. İkinci de esin muskayi ilk bulduğunda sana söylememesi normal belki kendi de senin ailenden suphelendi ya da sen korkma diye söylemedi. Ama sana niye korkuyorsun demesi saçma. İnsan eve birinin girdiğini düşünürse tabii ki korkar. Garip bir konu ya.

Eklentiler

• 20241219_124432.jpg
    127 KB · Görüntüleme: 8
Bekar degildim, evliydim. Turkiyeye esimin yanina gitmistim, esim henuz oturum alamamisti avrupadan.
Namus meselesi oldu bunlar icin. Ki esim yapmadik diyor, bunlar ise video var elimizde diyor.
Eve kim girecek diyor, nasil girsin diyor, insan bunu seytana bile yaptirir diyor ona koydurur diyor. Boyle demesi beni iyice korkutmustu, ve anneme gidecem diyince abarttigimi dusunerek "ee hergun hergun annene mi gidecen ozaman" diye sesini yukseltmisti.
Korkmama anlam veremiyor, diyorki al eline sirkeli su onunla herheri sil diyor. Iyide bu benim korkumu yenmem icin yeterli degilki.. off

Çok tehlikeli bir durum var. Bu insanlardan uzak duramaz mısınız? Kocanızın size tavrı nasıl? Hakaret kötülük şiddet gösteriyor mu?
Kocamin tavri herzamanki gibi ayni. Siddet gostermiyor, hakarette etmiyor.. sadece annesiyle kotu ayrildik diye durgunuz ikimizde

Eşi doğru söylüyor, ben bizzat şeytanım ve ara sıra yastık kılıfları arasına, fitilli pantolon içlerine falan muska saklıyoruz, ne yapalım bu da bizim görev tanımımızda var bu arada okurken şunu düşündüm, sen git Danimarka'da yaşa ama kaynana, muska, büyü vb. olaylarından yine de kurtulama. Coğrafya kader değil sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…