- 4 Ocak 2023
- 363
- 636
-
- Konu Sahibi zeynep1993
Yani esimin yaptigini mi dusundun sende?Eşi doğru söylüyor, ben bizzat şeytanım ve ara sıra yastık kılıfları arasına, fitilli pantolon içlerine falan muska saklıyoruz, ne yapalım bu da bizim görev tanımımızda varbu arada okurken şunu düşündüm, sen git Danimarka'da yaşa ama kaynana, muska, büyü vb. olaylarından yine de kurtulama. Coğrafya kader değil sanırım
Cemkirmez olur muyum, bildigin birbirimize girdik yani o derece!Kardeşimin videosunu nasıl sende olur diye çemkirmedin mi?
İstediği gibi parti verir ona ne!! Siz daha tuhafsınız gerçekten 5 para etmez insanlara kardeşinizi mahcup ettirmiş, açıklama yaptırmak zorunda kalmışsınız!
Valla bu olay bende olacakti..
Sanane be derdim ev benim, kardeş benim isterse k*raneye cevirir sana mı hesap vericez derdim!
Ayrıca elinde bir de videosu var diye daha çok kızar onu tüm söylediklerine pişman eder, rezil ederdim!
Bastaki Fatiha,Kardesim videoyu gosterin diyince, esim git abimden iste diyor abim karakola verdi diyor..
kaynanamin agzina sictim zaten, o ayri bi konu..
Bende kendisinden supheleniyorum.. direk actim baktim, ceviri yaptim ama fazla birsey anlamadim..
MUska da bu
Şeytanın yapması gibi bir şey olabilir mi yahu, yapanı aramak yerine suçu soyut bir varlığa atıyorsa suçlu belli değil midir?Yani esimin yaptigini mi dusundun sende?
Ne yazik ki.. aynen..
insan esiyle huzurunu bozarmi hic, vallahi aklim almiyor. Yani bende esimden supheleniyorum, cunku cok rahat davraniyor, sadece anlamadigim sey, amaci ne bunu yaparak?Kağıdın duadan ibaret olması muskaları kocanızın koyması ihtimalini güçlendiriyor.
Eve habis birşey koymayacak kadar aklını kullanan, ve ne olduğunu nasılsa anlamayacağınızı bilecek kadar sizi taniyan biri yerleştirmiş onu.
Ve huzurunuz bozularak amaca ulaşıldı.
Ya sizin aklınızla oynayıp sonra kardeşiniz gibi rahatsız olduğunuz izlenimi verecekler.
Ya da konuyu muskayı sizin veya ailenizin koyduğu iddiasına getirecekler gibi duruyor.
Aklınızla oynuyor.insan esiyle huzurunu bozarmi hic, vallahi aklim almiyor. Yani bende esimden supheleniyorum, cunku cok rahat davraniyor, sadece anlamadigim sey, amaci ne bunu yaparak?
SOnrasinda sordum, suphelendigi birisi varmi diye, yok dedi. Annemden mi supheleniyorsun dedim, asla dedi o kadin yapmaz dedi. Sonra dediki, ben senin koydugunu dusundum ilk basta dedi, hani kotu amacla degilde dedi dua yazdin koydun sandim dedi. Benim kizim biraz korkuyor, ürküyor uyurken.. onu bahane ederek, acaba onun icin mi yazdin diye suphelendim dedi..
Sacmaliga bak, ozaman sormasi gerekmiyormuydu, 1 hafta bekleyip, hatta yastigin icinden alip, benim cekmece kutusunun icine neden koymus madem kizima dua yapmisim..
Anlamiyorum vallahii
Madem verdi ve esimde koydu, niye ortaya cikariyorki, saklasinya ..Bence kayınvalideniz eşinize verdi, eşinizde koydu. Şimdi de çevirmeye çalışıyor.
Cocugumla simdilik ayni yatakta yatiyoruz 3umuz. 6aylik oldu yeni.Aklınızla oynuyor.
Ağzından çıkan kendine mantıklı geliyor muymuş bir sorsanıza?
Bebeğinize hazırladığınız muska niye beşikten değilde onun eşyalarından çıkıyor
hiç mi tuhafına gitmemiş?
Neden bir hafta beklemiş?
Size vermek yerine çekmeceye koymuş
Tavırlarından da anlarsınız diye düşünüyorum.
Tehdit edenin kızkardeşinize dair uslubu ile kayınvalidenizin erkek kardeşinize dair çirkinliği aynı nitelikte. Bunlar aynı kişi.
Bence en masum ihtimal; kocanız annesinin nahoş iddialarını daha basit göstermek için sizin muska koyduğunuz bir dümen hazırladı. Böylece sizde ikirciklendiğinizden kendisi daha az mahcup hissedecek.
Yada daha önce yazdiğım iki ihtimalden birisi ki; bu durumda annesi ile ortak iş tutuyor.
Cocugumla simdilik ayni yatakta yatiyoruz 3umuz. 6aylik oldu yeni.
Ve dedigin gibi, cocuguma yapmis olsam, neden senin yastigina koyuyum veya pantolonunun icine koyuyum.. ve tesadufe bak, okadar donun icinden nasilda o dona denk gelmis..
Birsey soyleyim mi.. biz annemle bu cirkin iftiralari ve tehditleri bile esimin yapabilecegine dair bircok suphemiz oldu ama ben yinede konduramadim..
Nedense bu mesaj birtek anneme gidiyor, esime geliyor, kayinvalideme gidiyor, esimin teyzesine ve benim teyzeme gidiyor.. ve hepsindede anneme hakaretler iceriyor, iste dedikoducu oldugunu soylemeler, kizkardesimin bana kuma gelmesi felan..
Boyle bir video olsa, bu videonun bana da gelmesi gerekmiyormu?
ISTE ANNEN BOYLE, KARDESINI REZIL EDECEGIZ felan diye.. garip!!!
Ve ne hikmetse bu kisi esimi hep disarkayken aramis oluyor...
Madem verdi ve esimde koydu, niye ortaya cikariyorki, saklasinya ..
Esimde bende bilmiyorduk parti yapildigini, cunku o sirada ikimizde turkiyedeydik. Kardesimin arkadasi evlenecekti, lokel bulamadiklarindan annemden benim evin anahtarini rica etmisler annemde kiramayip vermis.Bu kağıtlar herhangi bir metafizikçiden derdini anlatıp alabiliyorsunuz. Tv de var numara yayınlayan metafizikciler. Onlarda böyle dua kağıtları gönderiyor.
Eşiniz aniden bulamaz bunları ailesi ile iş birliği içinde gibi görünüyor.
Kardesin sizin evde bekarlığa veda yaptıysa eşinizden mutlaka biliyordur ve kamerayı eşiniz yerleştirip çıkmıştır. Kaynananiz ancak böyle haberdar olur.