Zor durumdayım - muska!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok garip olaylar dönüyor. Kocan olmayan bi video için varmis gibi boyle ayaklar yapiyorsa, muskayi o koyduysa ciddi sıkıntıli biri korkardim ben olsam. Ayrica adam sapik gibi de. Kiz kardes- kuma mevzusu, erkek kardesinin senin camasirini giymesi iddasi bunlar onun zihninden cikiyo gibi geldi bana.

12 yillik evliyim. Insallah bi anlami vardir o isaretlerin

Bende korkmaya basladim ve inanin 2 gundur ruh gibiyim üzüntüden.. sır icinde sır var cözemedigim..
Anneme de aynisini dedim, eger gercekten olmayan birsey icin biri degil, hepsi birden ayni yalani konusuyorsa, bunlar ailece hastalar dedim. Ve boyle bi evliligi daha fazla sürdürmem dedim.. COK ACIYOR CANIM

Bence siz de cok sikintilisiniz. Bunca sene bunca sey olurken nasil pesine dusmediniz? Tehdit mesajlari aramalari gelen numarayi neden sikayet etmediniz ve arkasinda kim var ortaya cikarma geregi duymadiniz? Kardesinizin basini neden hayal dunyasinda yasayan bir kadin icin egdirdiniz? 9 sene once atilan bir iftira icin neden esinize bana kirgin misin/kizgin misin deme geregi duydunuz? Gercekten bir tuhafsiniz 9 sene icinde tehdit edeni 50 kere bulmustum kardesime iftira atanlari da 50 kere silmistim simdiye kadar. Ha bu arada muskayi kayinvalideniz bebek icin esinize vermis muhtemelen o da anasini bildiginden korkmus size vermis bence.

Bu muskalar neden bir tek sizlerin evinden çıkıyor bende onu anlamıyorum.
38 yaşımdayım daha hiç muska görmedim.

Bunca sene birsey olmadiki, bu olay toplasan 1 sene bile olmadi.
Mesaji gonderen kisi surekli telefon kartini degistiriyor. Hep farkli bir numaradan yaziyor ve kapatiyor o numarayi. Danimarkada siradan bi numara satin alabiliyorsunuz oyle hat felan olmuyor ustunuze kayit da etmiyorsunuz. Burdaki polise kac defa sikayette bulundum, ne yazikki burda tacize felan pek birsey yapmiyorlar, yani durumu ciddiye almiyorlar. Yeterli bi tehdit degil diyip saliyorlar. Garip bi ulke..

Biz kavga ederken esim yoktu olay olurken, ve biz tekrar yurtdisina donerken küs bi sekilde ayrildigimiz icin, ister istemez sordum, hani beni sucluyormusun annenle kavga ettigim icin diye sordum. Yani benim sucum yoktu ve annen uzerime yurudu diye..

Yani boyle birsey iftira degil, gercek bile olsa, bu benim sorunum degilmi sizcede?
Yani bunu utanmadan yuzume vurmalari ve kardesime olan ofkeleri..

Bu hikayede ki şeyten eliniz gibi geldi bana.

7-8 aydır neden tehdit ediliyorsunuz? Ne diyor tehdit eden kişi? Muska konusuna gelince hani koruma amaçlı dua yazılan muskalar var, öyle bir şey mi? Açıp baktiniz mi ne varmış içinde?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…