Selam kızlar
Size içinden çıkamadığım bir derdimden bahsetmek istiyorum.
(Lütfen yargılamadan, kırıcı olmadan yorum/cevap yazarsaniz cok sevinirim)
Ben yurtdışında yaşiyorum. Esimle bu yaz, eşimin ailesinin yanina gittik, 1 ay izin yaptik. Yanlarinda yasiyoruz (kayinvalidem, kayinpederim ve bekar kaynim var)
Yeni bebegimiz oldu, 5 aylik. Ilk defa gorduler torunlarini, dolayisi ile ayrilmak zor geldi onlara. Son güne kadar hersey cok guzeldi, güldük eglendik, yedik ictik derken, son gün kayinvalidem ve kaynimla kavgali bir sekilde ayrildik.
Esim cuma namazina gitmisti, ve evde teyzem, kayinvalidem ve kaynim vardi.
Birden kayinvalidem beni teyzeme sikayet etmeye basladi, iste ben her sene avrupaya donecegimde kendisine surat asiyormusum. Ayni zamanda beni erkek kardesim ile suclamaya basladilar. Erkek kardesim yillar once (9 yil once) ben tatilde iken benim evimde arkadaslari ile bekarliga veda partisi duzenlemis. Ve kayinvalidem iddia ediyorki, kardesim ve arkadaslari pis seyler yapmislar (ic camasirlarla eglenmek gibi). Kardesime sordugumda bana yemin ediyorki boyle birsey olmadi, ve o gun benim evimde toplandiklari icin pisman oldugunu dile getiriyor. Simdiki aklim olsaydi ve bunun yillar sonra problem olacagini bilseydim asla gitmezdim diye üzgün. Kayinvalidem israrla elinde bi video oldugunu soyluyor ve sordugumda sildim yok diyor.
Bende neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilemedigimden ister istemez sesimi yükselttim birbirimize küs bir sekilde geri avrupaya geldik.
Asil canimi sikan olay ise..
1 Hafta sonra eşime sordugum soru, bana kizgin olup olmadigi. Bana kizgin olmadigini ama ister istemez üzgün oldugunu soyledi.
Ve bana dediki, gel sana birsey gostericem.
Beni üst kattaki odamiza goturdu ve benim yatagimin tarafindaki cekmeceden bir muska cikardi, sonra gel dedi asagi odaya goturdu (giyinme odasi) pantolonunun icinden de bir muska cikardi.
Korktum ve bunlar ne dedigimde, bilmiyorum bende geldigimiz gun buldum dedi.. ve aradan 1 hafta gecmis yeni soyluyor.
Dedimki, bizim evimize biri mi giriyorda bunlari koydu dedim, cidden korktum.
Bana bilmiyorum dedi, sonra dedimki ben annemin yanina gidecem burda kalamam sende aksam calisacaksin evde degilsin dedim. Bana kizmaya basladi, neden korktuguma anlam veremedi ve hergun hergun annemlere mi gidecekmisim bu yuzden.
Dedimki muskadan cok, evime birinin girmesi beni korkutuyor dedim ve benim 6aylik bir bebegim var evde.
Yine anlam veremedi korkmama..
Bana diyorki, sözde kendi yastiginin icinden cikmis, ve ne yapacagini bilemedigi icin almis benim cekmecenin icine koymus. Asagida pantolonunu degistirecegi icin, onuda ordan gormus..
Tuhaf olan.. neden bunu simdi soyluyor?
Ben olsam ayni gun icinde soylerim!
Nasil oluyorda ikisinide ayni gun icinde buluyor? Ve nerden biliyor baska olup olmadigini? Insan evi delik desik eder baska yerde varmi diye..
Cok sakin davraniyor ve diyorki ben neden korkuyormusum.. evimize kim girecekmis.. yapan adam diyor, seytana da koydurur diyor.. BU NE DEMEK YA?!
Bizi yaklasik 7-8 aydir mesajlarla tehdit eden birisi var.. BILEMIYORUM!