Zilan.80'in Başarı Öyküsü...

nazlı nbr cnm nasılsın nerelerdesin şekerim nazlı şey sorcam köfte yi kaçtane yiyodun sen ben 6tane yiyorum yağsız tavada yapıyorum bide ben varya tavuk yiyince sanki daha iyi kilo veriyorum gibi geliyo sabah kahvaltıyı geç yapıyorum öğlen arada meyve yiyorum akşamda işte ne pişirdiysem ölçülü onu yiyorum iyimi tatlım bu arada adet dönemim geçti oruca tekrar başlıcam 15 gün kaldı hamilelikte tutamamıştım neyse fazla uzattım öptüm cnm

özlem cnm günaydın kusura bakma gülüm ya bu aralar baya bir yoğunum misafirlerim vardı hemde regl oldum ve çok sancılı( öncesindede kuran derslerine başlamıştım yani anlıycağın baya bir yoğun geçti bu aralar ondan cevap yazamadım tatlım şuandada dışarı çıkmalıyım güzelim hemen sana kısaca cvp vereyim bende tavuk yiyince daha güzel kilo verirdim cnm eğer köftenin yanında sebze yemeği ekmek falan varsa 2 yada 3 tane yerdim ama sadece beyaz et diyeti yapıyorsam sınırsız yerdim tatlım yinede öğlen yemeğini azda olsa ye cnm üç öğün yapmış olursun akşamda 4 kaşık sebze yemeğinden fazla yeme köfte 3 taneyi geçme güzelim öğlen ye dediysemde bir kase yoğurt yada bir kase çorba gibi yarım saat sonrada 1 meyve cnm hani kahvaltıyı geç yaptığın için bu kadar az ye diyorum öğleyin
bu arada çizelgende hayırlı olsun süper olmuşş :))) hedefinide 65 yapmışsın gözümden kaçtı sanma süpersinnnnn büyük düşünmek lazım her zaman :79: öptüm tatlım
güya kısaca cevap vercektim :))

Son düzenleme:
:82:yazılarını okumak bana büyük keyif veriyo tatlım evet 65 yaptım hedefimi inş. ulaşırım cnm cnm eğer akşam köfte yiceksem sebze ekmek yada çorba yemiyorum 6-7tane köfte salata yiyorum ama dediğinde çok güzel eğer sebze yada çorba yiceksem 3-4 adet köfte yicem zaten benim köfteler biraz küçük olur:==)beğendine sevindim evet yaptım çizelgeyi sayende cnm png olmadan yapıştırmadı kuran kursunamı yazıldın bende hamile kalmadan gitmiştim tecvitli öğrendim iiikide gitmişim şimdi kendim çok güzel okuyorum kimseye ihtiyacım yok hani buneydi falan diye öptüm cnm yine aklıma bişey gelirse sorarım byby

aslında benim gittiğim kuran kursu mahalle arası bende okumayı iyi bilirdim ama tecvitsiz tabi okumaya okumaya küllendim hele birde 4 yıl önce ciddi bir rahatsızlık geçirince hepten açmaz oldum kuranı kerimi( Allahım affetsin işte şimdi gidiyorum hem tecvit öğreneyim istiyorum hemde unuttuğum harfleri hatırlayıp hatalarımı düzeltirim diyorum
evet cnm gittiğin yol çok doğru bişey yemediğinde 6-7 köfte yeter bide salata ooooo paşasın sen daha ne istiyon kız Allahtan mis gibi fırında pişmiş köfteler uuyyy canım çektu kızz:)))
bak ne diycem özlemcim ben dünden bu yana karbonhidrat diyetine başladım hedefimide 57 yaptım bakalım elmi yaman benmi yaman anaaa birde diyet diye diye göç ediyormuşum bu dünyadan zaten ben yatıyom diyet kalkıyom diyet ama olsun kız diyet demek sağlık,güzel kıyafetler ve mutlu günler dimek dimi kızz
aaayyy benim çenem ne çok düştü bu akşam böyle neyse kafanı çok şişirdim özlemcim hadi Allaha Emanet Ol cnm öptümmm mucukkk

cnm işallah başarılı olursun ulaşırsın istediğin kiloya yap bakalım bu diyeti ii gelirse bide bana yazarsın şu diyeti bende yaparım cnm ya bugünlerde midemde bi yanma var arada geliyo neyse merakla şu diyetin sonucunu bekliyorum cnm öptüm mucukkkkk

zilan moralim çok bozuk diyet yaptığım halde bu tam 1.5 kilo almış gibi gösterdi tartı bugün çıldıracam yaanasıl böle bişey olur anlamadım dün tavuk yedim yanındada 4 tane küçük biber dolması yedim bide salata fazlamı olmuş bana bi akıl ver moral sıfır zayıflayamıcam ben heralde yaaaa ağlamak istiyorum ama iiide oldu daha çok hırslandım ya bişey sorcam dolmaları kaç tane yeyim yanında başka biyemek varsa sen yiyomuydun yiyosan kaçtane yiyodun nazlı canım çok sıkkın böyle durumlar sanada oluyomuydu nolur yaz beni biraz motive et rahatlat ooooooofffffffffmesela bide cnm yufkadan mesela ıspanaklı börek yapacam nekadar yeyim nezaman yeyim sen diyet yaparken yiyomuydun

:))) bak şimdi oldumu böyle üzülmek aaa hiç yakışmadı arkadaşıma daha öncede dediğim gibi çooookk uzun bir yola çıktın ve ciddi bir şekilde sabır lazım tatlım dolma ve böreklere gelince ben asla ağzıma almadım çooooookk uzun bir dönem özellikle hamur işlerini yağlı şeyleri ve tatlıları asla yemedim aylarca şuanda sanada tavsiye etmiyorum bu saydığım üç şeyi işte burda özlemcim gerçekten nefis ve irade devreye geçiyor ya sen yada onlar kazanıyor senin yapacağın tek şey onların kazanmasına izin vermiyceksin aslaaaa onları yemek istediğinde zayıflayacağın günler giyceğin elbiler aklına gelsin birde şimdiye kadar yedimde ne oldu diye düşün bana zararından başka bişey olmadı dee kendi kendine tmm cnm :)) ama dolmayı 2 tane yiyebilirsin çok canın çektiyse oda akşam değil öğle yemeğinde ye cnm
şimdi ben sana böyle diyorum ama sen çocuk emziriyormuydun birden aklıma geldi eğer emziriyorsan durum değişir güzelim yine saydığım üç şeyi yemessin dolmayıda 2 den fazla yemessin ama bol yeşillik protein kalsiyum almalısın güzelim
haa bide sakın umutsuzluğa kapılıp kilo veremiycem diye düşünmee aslaaaaa o 1.5 kilo artışın sebepleri vardır mutlaka bir yerde bir kaçak vardır mesela tatlı yiyiyorsan illaki fark eder yada börek yada yağlı yemekler dolma gibi karnıyarık gibi v.s v.s sırf o 1.5 kilo için karalar bağlama beni düşün inanki çok zor değil kilo vermek sadece nefis ve iradeye hakim olmak ve oda sonuna kadar sende var canım arkadaşım bunu bütün samimiyetimle söylüyorum laf olsun diye değil tatlım ok mi pes etmek yok yola devam yazın eminim istediğin kiloya ramak kalcak o zamanda zilan demiştin dersin:))) öptüm kendine çok iyi bak

tamam cnm çok sağol tavsiyelerine aynen uyacam nazlıcım bide senden bişey rica etcem cnm benim için bana bir kaç çeşit akşam yemeği önerisi yazarmısın mesela çorba var sebze çorbadan şukadar sebzeden şu kadar yada etle sebze var etden şukadar sebzeden şukadar falan diye senin yediğin miktarda cnm yani sen diyetteyken nekadar yediysen cnm anlatabilmişimdir umarım tatlım öptüm çookkk dua et banada zayıflayım cnm

cnm mrb kusura bakma sana yazma fırsatım olmadı bir kaçgün bana zaman tanı çünkü yatılı misafirim var annemler ve kızkardeşlerim bizde ne zaman gidecekleri belli değil gittikleri zaman sana dönerim ve istediklerini yazarım tatlım öptüm

cnm meraba kusura bakma baya bir zaman geçti bu cvp için ama inanki uygun zamanı bekliyordum çok şükür o zaman geldi:))sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım cnm şimdi yediğim bir kaç çeşit yemeği yazayım ve ne kadar yediğimi
1. tarif akşam yemeği için
malzemeler
1 adet küçük boy karnıbahar,2 adet sivri biber(tatlı olsun cnm)
2 yada 3 tane domates,3 tane havuç,1 adet kuru sogan
tuz,karabiber,arzuya göre biber salçası (çok az olcak ama salça renk ve güzel tat için)
salça yoksa bul biber atıyordum ben birde biraz domates salçası
varsa evde birazda tavuk göğsü ve 2 bardakta su

yapılışı
karnıbaharlar yıkanıp parçalara ayırdıktan sonra fırın tepsisine koy sonrada diğer malzemeleri küp küp doğra baharatınıda eklereyek salçayıda koyup harmanlıyoruz suyuda koyup fırına sürüyoruz piştikten sonra afiyetle yiyiyoruz:))ama sadece 4 yemek kaşığı cnm
aklıma geldikçe yazarım yemek tarifi cnm ama genelde tatlarını sevdiğim sebzeleri birbirine bu şekilde karıştırırdım
mesela kabağı tuzlu suda haşlardım sonrada küp küp doğrardım sarımsaklı yoğurtla yerdim
ıspanağı yine doğrar hafif haşlardım(haşlamadan yiyemiyorum maalesef)domates kuru soğan kavururdum yağsız sonrada salça ve baharat ekleyip azıcık ta su piştikten sonra yerdim yanında bir kase yoğurt ve 1 dilim ekmek
çorbaları genelde hazır alıyorum gülüm ya knorun çorbalarını seviyorum onlardan bir kase yerdim ama onu içtiğimde ekmek kullanmazdım çünkü bir kase çorba 1 dilim ekmeğe eşdeğer
etlerimi ya yemeklere katardım yada fırında veya haşlama yapıp yanında yerdim oda sadece 100 gram kadar kendimden sana örnek vereyim ona göre sende kendine uyarla tatlım
sabah 1 kt kadar peynir yada 1 haşlama yumurta,birkaç tane zeytin,3 dilim layt veya kepek ekmeği şekersiz yada az şekerli çay
arada yarım bardak süt yada yoğurt(unutmamışsam eğer bazen ara öğünler aksardı)
öğlen 2 dilim ekmek,4 yemek kaşığı yağsız sebze yemeği,100 gram et
arada bir meyve
akşam 1 dilim ekmek,1 kase çorba,4 yemek kaşığı sebze yemeği,ve et
gecede saat 6 yada 7 den sonra hiç bişey yemezdim sadece bazen saat 8 gibi bir küçük meyve veya yarım bardak süt içerdim bunuda çok seyrek yapardım tamammı tatlım unuttuğum bişey varsa yada senin aklına takılan bişey olursa söylersin güzelim
merak etme cnm biraz sabır ve azimle en kısa zamanda kurtulacaksın bu kilolarından

cnm çok sağol teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için sen ne yaptın şu karbonhidrat diyetini yapabildinmi varmı faydası şu orucum bitsin bende yapıcam öptüm cnm k.i.b.

arkadaşlar ilk kez yazıyorum.ve şu anda çok umutsuzum.belki size çok hafif gelcek ama 10 kilo vermeliyım.16. Aralıkta başladım 66 kilodan 63.5 a kadar da düştüm 3 gun önceye kadar.... ancak araya adet dönemi girince resmen çöktüm.çikolatalara tatlılara sarıldım mide agrısından mahvoldum. ve 67 civarı çıktım sabah tartıda .aglamak üzereyım.siz nasıl atlatıyorsunuz adet dönemlerini:95:

cnm çok sağol teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için sen ne yaptın şu karbonhidrat diyetini yapabildinmi varmı faydası şu orucum bitsin bende yapıcam öptüm cnm k.i.b.
ö.değil tatlım ben karbonhidret diyetiyle 8 günde 2.5 kilo verdim bugün ara verdim yarın tekrar devam bundan sonra 6 gün sıkı diyet yapcam bir günü ise bayram olarak ilan etcem:)) çizelgeme baksana 66 kilodan 63.5 düştüm hedef 57 bakalım kısmet artık darısıda sana tatlım en kısa zamanda inşlah

cnm meraba sanada adet dönemleri tabiki zor oluyor ama kendimizi tamamen salmıyoruz çok aşırı tatlıya karşın siyah kuru kayısı ye(gün kurusu olsun)birde topikteki arkadaşlardan duymuştum ben denemedim daha tarçınlı yoğurt iyi gidiyormuş dene istersen şimdiden kolay gelsin

cnm çok iiii yaaaa 8günde 2.5kilo yağlardanmı gidiyo acaba çok sevindim kız nazlı nediyorum bende yağ daha çok benden daha çok gider belki demi kıııızzz ayyyy ne güzel valla bende yapacam bi zararı varmı zorlandınmı

cazibe iyi geceler cnm nasılsın burda görünce bir slm vereyim dedim :))

yağlardan gidiyormuş bende çok sevindim verdiğim kiloya tatlım:))
tabiki sendende gider neden gitmesin ben daha zayıf olduğumdan daha az gitmiş olabilir ama senden daha çok gider tatlım:)) çok zorlanmıyorsun tek problem ben ekmek hiç kullanmıyorum çünkü ekmeğin kh değeri çok fazla onun yerine başka şeyler yiyiyorum sen buna dayanırmısın acaba kimi insan tamamen ekmeksiz yapamazda ondan soruyorum bir zararı yokmuş çoooook uzun süre yapmadığın sürece hadi bakalım orucun bitsin sende başla gitsin kilolar

cnm kusura bakma msjını görmedim slm vereyim demişsin yoksa bende yazardım valla nazlı sabırsızlanıyorum şu karbonhidrat diyetini yapmak için bende pek ekmek kullanmam sadece sabahları 2dilim kepekli yiyorum zaten üstesinden gelcemi düşünüyorum hemde ii olur vucuduma yağları şoklamak lazım bihadi bakalım darısı başıma tatlım

cazibeee çoooooooooookkkkkkkk teşekkür ederim tavsiyelerine uycam.şimdi hemen tarçınlı yogurdu deniycem:81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…