nazlıcım naptın cnm başladınmı karbonhidrat diyetine merak ettim bi soruyum dedim cnm nasıl gidiyo diyet başarılar sana tatlım
Bende artık diyet kavramını hayatımdan çıkardım. Anladım ki bana diyet miyet hikaye. Yok kardeşim irade yok. Bir haftadır normal yediklerimin neredeyse üçte birini yiyorum. Çokda rahatım. Pilav falanı filanı kestim. Tartılmaya korkuyorum ama bide veremediysem acaba teklermiyim diyorum. Zaten kilo veremeyişimin en büyük sebebi başladığım diyetleri bitirmememdi.
İnan şekerim siteye her girdiğimde mutlaka senin yaptıklarını okuyorum. Daha bir perçinleniyor azmim valla. Bide geçen iş arkadaşımla konuşurken 60 kg incem dedimde acayip bi şekilde inemezsin sen dedide fıttırdım. Çok feci gaza geldim. Bu gaz bana uzun bi süre yeter.
Evde koşu bandı var akşamları 1 saat yürüyeceğim....
Keşke hemen gitse şu kilolar yaaa
Zilancım bişey soracağım. Bu göbek zayıflayınca tamamen gidiyor mu. Çok merak ediyorum. Yani baya bi göbeğim var benimde orası düzeliyor mu. Bana sanki hiç gitmicek gibi geliyor. Tamamen gitmesede en azından o çıkıntılar kayboluyomu. :97:
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/7/2980.jpg
burda 93-95 kilolardayım
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/8/269.jpg
bu resimden daha öncedende yüklemiştim ilk sayfalarda bakarsın diye düşünmüştüm ondan tekrar yüklemedim ama şimdi bak istersen aradaki farka :))ilk resimde 93-yada 95 kilolardaydım bundada 67 kiloyum cnm
canım benim tşk ederim en yakın zamanda sende böyle fark yaratacaksınay ay ayyyy canımmmm çok sağol yaaa.
Süper yahu şimdiki hiç bişey yani. Baksana nasıl gitmiş. Abowwww hakikaten gidiyor
İdolümsün Zilaaannnnnnn.
tmm tatlım tşk ederim sonunda birileri bana cvp yazdı:))Bu arada yürümeyle zayıflama topiğinde sana cevap yazdım okursun tatlım.
meraba filiz sen kilo vermek iste biz seni motive ederizYeterki kararlı ol cnm seni çok iyi anlıyorum inanki senle aynı şeyleri yaşıyordum bir dönem herşeyde olduğu gibi diyettede beyinde bitiyor güzelim kesin kararlı olcaksın ilk bir hafta açlık hissediyorsun ama sonrasında onu bile hissetmiyorsun sen kilo verdikçe hayallerin artıyor ve mutlu oluyorsun ben hep buna inanmışımdır özellikle kadınlar için biz kadınların yapamıyacağı şey yoktur ama gerçekten istersek vede aklımızı kullanırsak bu çok önemli bana göre tuttuğunu koparamıycak kadın yoktur sadece koparacağı şeyi nerden ve nasıl tutacağını bilmeyen kadın vardır bence:)))bu sadece bir bakış açısıı cnm her zaman beklerim en kısa zamanda diyete başlarsın inşlah şimdiden başarılar
tşk ederim cnm amin inşlah sende verirsin cnm:))TEBRIKLER....35 kilo dile kolay.....
ben 14 kiloyu veremiyorum....darisi basima....
ins.saglikli guzel gunler diliyorum....
meraba özlemcim bende yeni geldim eve cuma günü öğleden sonra çıktık bugün geldik haliyle mesajını yeni gördüm cnm arkadaşım ben çekirdek türlerini hiç yemiyordum ama çok fazla kaçırmadıktan sonra ve diğer günler dengeledikten sonra çokta önemli değil kesinlikle sorun etme çünkü sen uzun bir diyet maratonundasın mutlaka olcak böyle şeyler ben çekirdek yemezdim belki ama başka şeylerde kaçamak yapardım olur yani haftada 15 günde yada ayda bir bu tarz kaçamaklar mutlaka olcak:))tatlı konusunu sormuşsun ben şerbetli tatlıları asla ağzıma almıyordu ama sütlü tatlılarıda öğle saatlerinde yarım porsiyon şeklinde yerdim(çoook seyrek oda)tatlı niyetine sürekli siyah kuru kayısı yerdim gün kurusu olanından(özellikle rengi siyah olcak)bazen günde 8-10 tane yediğimi bilirim regl dönemi gibi dönemlerde yada tatlı kirizi tuttuğunda cnm evet adet döneminde en az 1 yada 1.5 kilo fazla gösteriyor sıkıntı yapma rahat ol adet bitiminden bir kaç gün sonra kilon normale dönüyornazlıcım ii akşamlar cnm bu arada benim adımda özlem cnm bana biraz motiveeee bozmadım diyeti ama çekirdek yedim sen diyetteyken hiç yiyormuydun böle şeyler sütlü tatlı falan bide regl döneminde fazla çıkıyomuydu kilon hani şişlik oluyo yaa
tebrikler canım darısı başıma :)
nazlıcım nbr napıyosun yaaa şu kilo çizelgesini yapıştıramadım ya nereye yapışacak kontrol panelinde imza yerine diyoo orası nerde biyardım bana tatlım açıkca bi yazsana
özlem cnm iyiyim tatlım sağol bak profil bilgilerine bakınca temel bilgiler blümünde alta doğru inince çizelge yazısını görceksin onun üzerine tıklıyorsun oraya yapıştırıyorsun cnm mesela benim çizelgemi sana örnek olsun diye buraya yapıştırayım hani şey bakımından son yazıları png ile bitecek yoksa yapışmıyor bilmem anlatabildimmi cnm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wZy0pNd/weight.png
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?