Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zilan.80'in Başarı Öyküsü...
- Konu Sahibi zilan.80
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?çok güzel kilo vermişsin cnm bravo tebrikler spor hiç yapmamışsın bende yapmıyorum birtek dısarda yürüyüşü seviyorum ama bebeğim olduğu için dısarı çıkamıyorum oyüzden çok yavas kilo veriyorum mesela sabah kahvaltını öğle yemeğini aksam yemeğini aralar yediklerin falan nelerdi cnm banada neler önerirsin
önceleri pek umursamazdım kilo aldıkça üzerime göre elbise diktirip giyerdim
taki mağazaya giripte çalışanların abla bunlar sana olmaz çok kilo lusunuz demelerinden sonra(( karar verdim ben kilo vermeliyim dedim kendi kendime önceleri çok yavaş verdim ayda 2 kilo gibi verdim hafif bir şeki,lde yemeklerimi kıstım 3 ayda 6 kilo verdim derken 87 kiloya düştüm bu şekilde
sonrasında biraz hızlandırmak istedim tabi tamamen aç kalarak değil
hayatımdan 3 şeyi çıkardım sayılır un,yağ,şeker
yaptığım diyet şu şekildeydi
günde en az 3 litre su içmek
beyaz et yemek balık ,tavuk göğsü yada siyah yağsız et
yağsız sebze yemeği
ve akşama 7 den sonra hiç bişey yememek
midem çok kıyıldığında yarım yada bir tane pötübör biküvi yerdim yada yarım bardak süt veya ayran
veya yarım porsiyon meyve
yarım elma yarım portakal gibi çünkü kıştı o zaman
hamur işleri yasaktı tamamen ekmek yemedim ilk 20 gün sonrasında diyet ekmek veya
kepek ekmek ile devam ettim
bu şekilde 1 ayda 9 kilo verdim:))))
2.ayda 5 kilo verdim hızımı düşürmek istedim hızlı veripte hızlı almak istemedim
ama yine kurallarım geçerliydi sadece biraz esnek davrandım normal ekmeğe
geçtim zamanla hamur işlerini yine yemedim yağlı ve şekerli tatlıları yemedim sadece sütlü tatlıları yedim
oda çok az haaa bu arada ilk etaplarda canım çok tatlı çektiğinde
siyah kuru kayısı yerdim bazen günde on taneye yakın yerdim
aylar sonra sütlü tatlılara geçtim:)))
ama daha hedefime ulaşamadım hedefim 60-63 arası inşl olurum
darısı herkese son kilolar zor gidiyor azcık :)))inat ediyorlar yani
unuttuğum bişey varsa ve sizin sormak istediğiniz şeyler olursa cvp lamaya hazırım
kilo vermek isteyen arkadaşlara şimdiden başarılarr
Tam 40 kilo vermişsin seni tebrik ediyorum darısı başıma benim vermem gereken 27-28 kilo var ne kadar zamanda verdin 40 kiloyu
tşk ederim cnmtebrikler canıkm bravvo azmın gucu işte yuppisiiii
cnm kusura bakma sana cvp yazmakta baya bir geciktimçok güzel kilo vermişsin cnm bravo tebrikler spor hiç yapmamışsın bende yapmıyorum birtek dısarda yürüyüşü seviyorum ama bebeğim olduğu için dısarı çıkamıyorum oyüzden çok yavas kilo veriyorum mesela sabah kahvaltını öğle yemeğini aksam yemeğini aralar yediklerin falan nelerdi cnm banada neler önerirsin
şöyle söyliyim kahvaltıda ekmek yemezdim yesemde bir iki lokma kadar beyaz ekmek yada kepek farketmiyordu peynir bir k.k kadar zeytin haşlama yumurta yarım olcak şekersiz çay
arada bir kaç kaşık yoğurt yada yarım bardak süt veya bir tane meyve
öğlen yağsız sebze yemeği haşlama veya fırında beyaz et salata ekmek yok ara yine aynı
akşamda öğlenkiyle aynı sadece çorba içerdim birde günlük en az 3 litre su
birde çok hareketliydim gece 12 1 de yatsamda sabah en geç 7 de ayaktaydım ve bir daha uyumazdım gece 12 yada 1 kadar ha birde 3 beyazı hayatımdan tamamen çıkardım cnm taki istediğim kiloya ulaşana kadar atıştırmalarıda kestim şimdi üç beyazı yiyiyorum ama sınırlı dengeliyorum inşlah yardımcı olabilmişimdir şimdiden kolay gelsin cnm
tşk ederim cnm amiiiinn ilk 30 kiloyu 9-10 ay gibi bir süreçte verdim cnm geri kalan 10 kiloyuda 1 yıla yakın bir sürede verdim:) son on kiloyu özellikle geç verdimki almamak içinTam 40 kilo vermişsin seni tebrik ediyorum darısı başıma benim vermem gereken 27-28 kilo var ne kadar zamanda verdin 40 kiloyu
tebrikler canım darısı başımıza inşallah
tşk ederim cnm amiiin inşlh
ZİLANCIM SENİ TEBRİK EDERİM ..
SANIRIM ARTIK 5Lİ RAKAMLARI GÖRDÜN .
tşk ederim aeben evt gördüm 5li rakamı ama maalesef yine 6 lı rakama geçtim
ama hedefime çok az kaldı o yüzden çokta üzülmüyorum sadece birkaç kilo fazlalığım var
haa 6lı rakam diyince çok yüksek değil yani:)
tebrık edıyorum sızı:) darısı basıma ıns benımde vermem gereken bı 18-20 kg var dogumdan kalan:) bende spor yapamıyorum .. yalnız sunu merak ettım sarkma oldumu sızde spor yapmamıssınız sanırım?
slm cnm tşk ederim amin inşlh verirsin en kısa zamanda cnm bu arada kusura bakma yeni gördüm mesajını
malum tatil olduğundan çocuklar ve eşim evdeler girmeye fırsat bulamıyorum
tabiki gevşeme oldu vucutta ama öyle sarkma fazla olmadı sadece kollarım vede iç bacaklarda gevşeme var biraz
benimde bi 10 kilo kadr vermem lazım hırs yaptım inat ettim vericem arkadaşlarım hep zayıf ne giyseler yakışıyor ama ben geniş beden kıyafet bakmaktan bıktım bende kilo vermek istiyorum inşallah Allah'ın izniyle vericem bu kiloları kendime güvenim gelecek en çokta bu yüzden istiyorum
slm cnm tşk ederim amin inşlh verirsin en kısa zamanda cnm bu arada kusura bakma yeni gördüm mesajını
malum tatil olduğundan çocuklar ve eşim evdeler girmeye fırsat bulamıyorum
tabiki gevşeme oldu vucutta ama öyle sarkma fazla olmadı sadece kollarım vede iç bacaklarda gevşeme var biraz
anladım tesekkurler cnm
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)
mERHABA BEN DE kalori sayı ile zayıflamaya çalışıyorum bu doğrumu sizce , zayıladım 3 kilo kadar , ama mesela 1200 cal alırsam bir müddet sonra 1500 cal a çıktığımda kilo alıyorum. vucut 1200 alışıyormu sizce ne öneririsiniz