tebrikler cnmgezerken tesadüf eseri gördüm 1.ci olmuşsun zaten sanada o yakışırdı darısı başıma tatlım
tşk ederim tatlım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn inşlahhhh gülüüüüüüümmmmmmben seni böyle azimli gördüğümde öyle mutlu oluyorumki içim içime sığmıyor inankiiiii
cnm bende sabah peynir zeytin yumurta 1dilim ekmek yiyorum arada 1elma akşamda beyaz et 1porsiyon tazefasülye nasıl iiimi cnm illa ayrımı yemem gerekiyo hani et kb.0 diye taze fasulye yedim oda 7 zaten ekmk yemiyorum iimi
cnm burda yediğin ekmeğin karbonhidrat değeri yok o yüzden kaç değerde yiyiyorsun anlamadım tam anlamıyla mesela peynir 1 değerde yeşil zeytin 10 tanesi 2 puan demek yumurta omlet yaptıysan oda 1 puan elma 16 puan fasülye 7 puan burdaki puanlar 27 puan cnm
haa şunuda belirteyim hepsini ayrı yemen gerekmiyor birde ben kahvaltıda bile ekmek yemiyordum gülüm onun yerine yarım salatalık yarım domates yiyiyordum bir elma yerine yarım elma yiyiyordum cnm puanı en fazla 30-35 te tutarsan kilo vermen daha hızlı olur özelliklede 30 da tutarsan cnm
tşk ederim gülüm isteyince veriyorsun cnm bak sende vermişsin bir ara:))yine başarırsın bence kolay gelsin şimdiden :80:Hanımlar bayılıyorum sizin gibi iradesi olanlara. çoooook çooooook tebrik ederim. ben sizin gibi değilim maalesef. yaz başında 65 im falan diye kahrolmuş vaziyette aydasu nun topiğine yazıp, tatile çıkacağım diye azmedip 62 kg ya inmiştim. ama şu anda aç karna 67 yim. kimseyle görüşmekte istemiyorum. boyum kısa olduğu için 67 bana çok fazla. gerçi nasıl oluyor bilmiyorum ama 40 beden pantolon giyiyorum etim sıkı galiba. gıdı ve göbek problemim var. işte bir haftadır diyete başladım. 1 kg kadar gitti. 20 gün e kadar misafirim gelecek. onlar gelene kadar zayıf görünmek istiyorum çünki foto çektirmiyorum bu halde. çok darman durman yazdım galiba ama işte böyle.
tşk ederim cnm ben 6. takımdayım cnm bide ayrıca 80-89 topiğindeyim gelirsen seni orda çok güzel motive ederiz gülüm sen yeterki iste tatlımtebrik ederim.cok güzel kilo vermissin.bende üc bes kilo vermistim.tekrar geri aldimm .irade cok önemli .birde sabir ..of ya bir on bes kilo versemm ne güzel olucak. acayip motivasyona ihtiyacim var
motivasyon dolu güzel sözleriniz için tşk ederim şuanda 87 kiloyum 3 kilo verdim çok çoooooooookk teşekkür ederimtşkler güzelim bak cnm ne güzel senin eşin zayıflamanı istiyor benim eşim bana bir gün
olsun zayıfla demedi ima bile etmediçünkü eşimde baya bir kilolu
benim nasıl yaptığımı sormuşsun cnm ben hep güzel kıyafetler giyme hayaliyle yaşadım
her mağazaya girdiğimde kıyafetlere baktığımda özellikle beğendiğim kıyafetlere yanımdaki
kızın abla yada teyze bu kıyafetler sana olmaz sen çok kilolusun demesinden bıkmıştım
düşün o zamanlar 52- 54 beden giyiyordum en azinanki elbise almıyordum diktiriyordum
utanıyordum mağazaya gitmeye
ve karar verdim ben zayıflıycaktım kesin kararlıydım ama zorlanmadımmı tabiki ilk 1 hafta
zorlandım ama sonradan devamı kendiliğinden geldi nasılmı
hayatımdan yağlıyı,tatlıyı ve hamur işlerini tamamen çıkardım ha bide çekirdek türü şeyleride
atıştırmada asla yapmadım gittiğim gezmelerde herkes börekler çörekler tatlılar yerken
ben sadece az şekerli çay içerdim aşırı ısrar etmelerine rağmen
ve hep kendime bunu derdim bugüne kadar yedinde ne oldu anlık bir mutluluktan başka
hiç bişey eline geçmedi dedim ve bide kendime şunu hatırlattım senin bir hedefin ve
hayalin var dedim bu şekilde kendime teselli verdim
bak cnm arkadaşım bana göre hiçbir kadın başarısız değildir iradesizde değildir sadece kararsızdır
sen bence bir an önce karar verip eşinden önce kendini mutlu etmelisin kendin için
yapmalısın kendin için güzelleşmelisin
bak bitanem burdaki motivasyon dolu hikayeleri okuyup motive olabilirsin yada
benim katıldığım topiğe yani 80-89 topiğine katılıp ordaki arkadaşlarla beraber zayıflayabilirsin
inanki ben bir çok kilomuda onlarla beraberken verdim birbirimizi motive ediyoruz
destek veriyoruz çok güzel bir ortam beklerim senide oraya burdanda
ordaki bütün arkadaşlarıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum
başaracağına inanıyorum cnm yeterki beynine hükmet inatçı ol kısacası tamammı canısı
motivasyon dolu güzel sözleriniz için tşk ederim şuanda 87 kiloyum 3 kilo verdim çok çoooooooookk teşekkür ederimtşkler güzelim bak cnm ne güzel senin eşin zayıflamanı istiyor benim eşim bana bir gün
olsun zayıfla demedi ima bile etmediçünkü eşimde baya bir kilolu
benim nasıl yaptığımı sormuşsun cnm ben hep güzel kıyafetler giyme hayaliyle yaşadım
her mağazaya girdiğimde kıyafetlere baktığımda özellikle beğendiğim kıyafetlere yanımdaki
kızın abla yada teyze bu kıyafetler sana olmaz sen çok kilolusun demesinden bıkmıştım
düşün o zamanlar 52- 54 beden giyiyordum en azinanki elbise almıyordum diktiriyordum
utanıyordum mağazaya gitmeye
ve karar verdim ben zayıflıycaktım kesin kararlıydım ama zorlanmadımmı tabiki ilk 1 hafta
zorlandım ama sonradan devamı kendiliğinden geldi nasılmı
hayatımdan yağlıyı,tatlıyı ve hamur işlerini tamamen çıkardım ha bide çekirdek türü şeyleride
atıştırmada asla yapmadım gittiğim gezmelerde herkes börekler çörekler tatlılar yerken
ben sadece az şekerli çay içerdim aşırı ısrar etmelerine rağmen
ve hep kendime bunu derdim bugüne kadar yedinde ne oldu anlık bir mutluluktan başka
hiç bişey eline geçmedi dedim ve bide kendime şunu hatırlattım senin bir hedefin ve
hayalin var dedim bu şekilde kendime teselli verdim
bak cnm arkadaşım bana göre hiçbir kadın başarısız değildir iradesizde değildir sadece kararsızdır
sen bence bir an önce karar verip eşinden önce kendini mutlu etmelisin kendin için
yapmalısın kendin için güzelleşmelisin
bak bitanem burdaki motivasyon dolu hikayeleri okuyup motive olabilirsin yada
benim katıldığım topiğe yani 80-89 topiğine katılıp ordaki arkadaşlarla beraber zayıflayabilirsin
inanki ben bir çok kilomuda onlarla beraberken verdim birbirimizi motive ediyoruz
destek veriyoruz çok güzel bir ortam beklerim senide oraya burdanda
ordaki bütün arkadaşlarıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum
başaracağına inanıyorum cnm yeterki beynine hükmet inatçı ol kısacası tamammı canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?