Zilan.80'in Başarı Öyküsü...

tebrikler cnm gezerken gördüm tesadüf ençok kiloyu sen vermişsin zaten başka türlüsüde olamazdı dimi darısı başıma

tebrikler cnm gezerken tesadüf eseri gördüm 1.ci olmuşsun zaten sanada o yakışırdı darısı başıma tatlım

tebrikler cnm gezerken tesadüf eseri gördüm 1.ci olmuşsun zaten sanada o yakışırdı darısı başıma tatlım

tşk ederim tatlım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn inşlahhhh gülüüüüüüümmmmmm ben seni böyle azimli gördüğümde öyle mutlu oluyorumki içim içime sığmıyor inankiiiii

Hanımlar bayılıyorum sizin gibi iradesi olanlara. çoooook çooooook tebrik ederim. ben sizin gibi değilim maalesef. yaz başında 65 im falan diye kahrolmuş vaziyette aydasu nun topiğine yazıp, tatile çıkacağım diye azmedip 62 kg ya inmiştim. ama şu anda aç karna 67 yim. kimseyle görüşmekte istemiyorum. boyum kısa olduğu için 67 bana çok fazla. gerçi nasıl oluyor bilmiyorum ama 40 beden pantolon giyiyorum etim sıkı galiba. gıdı ve göbek problemim var. işte bir haftadır diyete başladım. 1 kg kadar gitti. 20 gün e kadar misafirim gelecek. onlar gelene kadar zayıf görünmek istiyorum çünki foto çektirmiyorum bu halde. çok darman durman yazdım galiba ama işte böyle.

tşk ederim tatlım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn inşlahhhh gülüüüüüüümmmmmm ben seni böyle azimli gördüğümde öyle mutlu oluyorumki içim içime sığmıyor inankiiiii

sağol cnmmmm inan bende senden büyük azim alıyorum cnm sıkılsa hemen sana yazıyorum bu arada 90 olmuşum 2kilo daha gitti yaşasııınnnnnalkış bana alkış

nazlıcım nasılsın cnm ben biraz oruca ara vericemde buarada şu karbonhidrat diyetini yapmak istiyorum bana yardımcı olurmusun nasıl bişey sabah ne yiyonuz öğle akşam ne yiyonuz gibi bana birgünlük örnek yazarmısın cnm hemen başlamak istiyorum öptüm cnm a.e.o.

kız nazlıııııı huhuuuu nerdesin cnmmmmm ya şu karbonhidrat diyetini yapayım dedim buseferde sen yoksun 2gündür bu 3.msjım oku hepsini merakettim cnm acil yardım benim dijital tartı yine kafayı yedi diyet yapıyom adam beni 2kilo almış gösteriyo kızdım sinirlendim yine tartılmıcam artık iyice sinirleniyorum artık ya nazlı normal baskülle benim tartının arasında 5kilo manyak benim bu tartı cnm acil msjlarını bekliyorum öpptümm cnmmmm

tatlım slm benimde pc kafayı yedi yine 2 gün önce sana tam 3 defa mesaj yazıyordum pc kendiliğinden kapandı deli oldum ve bir daha açmadım o yüzden pc düzelsin öyle sana mesaj yazayım dedim
şimdi yine kafayı yemeden hemen sana ne yediğimi yazayım inşlah yine gitmez tatlım pc
sabah yarım salatalık yarım domates peynir ve yumurta 2 tane omlet yada haşlama
öğlen beyaz et yerdim akşamda yine beyaz et ve 125 gram yoğurt bazende yarım portakal yiyiyorum günü en fazla 30 puanla tamamla yada 35 ile cnm ilk sayfaya bak gülüm pc düzelsin yine yazarım ben sana okmi kusuruma bakma tatlım
tartıyada takılma sakın

cnm bende sabah peynir zeytin yumurta 1dilim ekmek yiyorum arada 1elma akşamda beyaz et 1porsiyon tazefasülye nasıl iiimi cnm illa ayrımı yemem gerekiyo hani et kb.0 diye taze fasulye yedim oda 7 zaten ekmk yemiyorum iimi

cnm bende sabah peynir zeytin yumurta 1dilim ekmek yiyorum arada 1elma akşamda beyaz et 1porsiyon tazefasülye nasıl iiimi cnm illa ayrımı yemem gerekiyo hani et kb.0 diye taze fasulye yedim oda 7 zaten ekmk yemiyorum iimi

cnm burda yediğin ekmeğin karbonhidrat değeri yok o yüzden kaç değerde yiyiyorsun anlamadım tam anlamıyla mesela peynir 1 değerde yeşil zeytin 10 tanesi 2 puan demek yumurta omlet yaptıysan oda 1 puan elma 16 puan fasülye 7 puan burdaki puanlar 27 puan cnm
haa şunuda belirteyim hepsini ayrı yemen gerekmiyor birde ben kahvaltıda bile ekmek yemiyordum gülüm onun yerine yarım salatalık yarım domates yiyiyordum bir elma yerine yarım elma yiyiyordum cnm puanı en fazla 30-35 te tutarsan kilo vermen daha hızlı olur özelliklede 30 da tutarsan cnm

tebrik ederim.cok güzel kilo vermissin.bende üc bes kilo vermistim.tekrar geri aldimm .irade cok önemli .birde sabir ..of ya bir on bes kilo versemm ne güzel olucak. acayip motivasyona ihtiyacim var

tamam cnm takılırsam sorarım cnm

tşk ederim gülüm isteyince veriyorsun cnm bak sende vermişsin bir ara:))yine başarırsın bence kolay gelsin şimdiden :80:
tebrik ederim.cok güzel kilo vermissin.bende üc bes kilo vermistim.tekrar geri aldimm .irade cok önemli .birde sabir ..of ya bir on bes kilo versemm ne güzel olucak. acayip motivasyona ihtiyacim var
tşk ederim cnm ben 6. takımdayım cnm bide ayrıca 80-89 topiğindeyim gelirsen seni orda çok güzel motive ederiz gülüm sen yeterki iste tatlım :79:

Son düzenleme:
teşekkür ederim zilan. inşallah veririm. birkaç gündür çember çeviriyorum. belini inceltmek isteyenlere tavsiye ederim

merhaba zilan aslında seninle adasız umarım bende senin kadar iradeli olabilirim...hikayeni okudukça benimde azmim arttı..benim hikayemde şöyle geçen sene mayıs ayında ( diyetisyen yardımıyla ) 88 kiloydum ve 4 ayda 79 kadar indim ve kilom sabit kaldı tabi bende farkında olmadan kaçamak yapa yapa diyetmi bozdum...dün aksam tartıldım 85.5 oldugumu gördüm ve üzüntüden uyuyamadım....bu yasıma kadar diyetlerle ugrastım ve artık bıktım diyetlerden...ama seni okuyunca moralim düzeldi yeniden ümitlendim acaba bende yapabilrmiyim diye düşünmeye basladım ben calısan bir bayanım diyet menülerni oluşturmak biraz zor oluyor ama gerekirse hiç yemiyecegim yinede verecegim bu kiloları...senide yenden tebrik ediyorum sabrın ve iraden nedeniyle...:81::80::79::80::81:

cnm slm napıyosun kb.diyetine yazdıklarını okudum ben napıyorum biliyomusun 2sin karışık bişey yapıyorum yani meyvemi yiyorum kb.yüksekleri yemiyorum yani makarna pilav gibi yesemde 2kaşık sadece yiyorum yağlı yiyeceklerede yaklaşmıyorum böle iii oluyo bence sende böle yap zaten zayıfsın kendini niye sıkacanki bu kadar değilmi tatlım

motivasyon dolu güzel sözleriniz için tşk ederim şuanda 87 kiloyum 3 kilo verdim çok çoooooooookk teşekkür ederim

motivasyon dolu güzel sözleriniz için tşk ederim şuanda 87 kiloyum 3 kilo verdim çok çoooooooookk teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…