• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zilan.80'in Başarı Öyküsü...

ayy kızlar bu aralar pek giremiyorum mevlüt okutucam onun telaşındayım temizlik yemekler tatlıda yapcam ondan giremiyorum işlerimi hallediyim giripte cvp yazarım
cazibecim ben artık gelince görüşürüz tatlım perşembe mevlüt olcak annemler bizde kalmazlarsa devamında akşamına girerim güzelim ama kalırlarsa artık gittiklerinde öpüyorum hepinizi (bana tebriklerini ileten arkadaşlarıda )

Hanımlar bayılıyorum sizin gibi iradesi olanlara. çoooook çooooook tebrik ederim. ben sizin gibi değilim maalesef. yaz başında 65 im falan diye kahrolmuş vaziyette aydasu nun topiğine yazıp, tatile çıkacağım diye azmedip 62 kg ya inmiştim. ama şu anda aç karna 67 yim. kimseyle görüşmekte istemiyorum. boyum kısa olduğu için 67 bana çok fazla. gerçi nasıl oluyor bilmiyorum ama 40 beden pantolon giyiyorum etim sıkı galiba. gıdı ve göbek problemim var. işte bir haftadır diyete başladım. 1 kg kadar gitti. 20 gün e kadar misafirim gelecek. onlar gelene kadar zayıf görünmek istiyorum çünki foto çektirmiyorum bu halde. çok darman durman yazdım galiba ama işte böyle.
arkadaşlar mesajı yazalı 10 gün olmuş. şu an aç karna 65 kg. yum. inşallah 10 gün sonra 63 üm diye yazarım. herkese kolay gelsin

ayy kızlar bu aralar pek giremiyorum mevlüt okutucam onun telaşındayım temizlik yemekler tatlıda yapcam ondan giremiyorum işlerimi hallediyim giripte cvp yazarım
cazibecim ben artık gelince görüşürüz tatlım perşembe mevlüt olcak annemler bizde kalmazlarsa devamında akşamına girerim güzelim ama kalırlarsa artık gittiklerinde öpüyorum hepinizi (bana tebriklerini ileten arkadaşlarıda )

cnm allah kabuletsin mevlütünü bana bi akıl ver şu karbonhidrat diyetini yapıyımmı cnm yaa gerçekten etkilimi diyetmiii gidiyoda biraz hızlanmak istiyorumda gerçi benim yaptığımda ona yakın bişey aamaaa meyveleri yiyorum ara öğünümde sen ne diyosun cnm pilav yiyodun 2-3kaşık demi sen sadece tatlı hamurişlerini yemiyodun yok yaaa ağzımı bulaştırınca gerisi geliyo yaaaa oyüzden çooooooook sevmeme rağmen yemiyorum :58: şöle 85falan düşene kadar yemicem sonra 2-3 kaşık yerim demi kıııııı:66:

cnm allah kabuletsin mevlütünü bana bi akıl ver şu karbonhidrat diyetini yapıyımmı cnm yaa gerçekten etkilimi diyetmiii gidiyoda biraz hızlanmak istiyorumda gerçi benim yaptığımda ona yakın bişey aamaaa meyveleri yiyorum ara öğünümde sen ne diyosun cnm pilav yiyodun 2-3kaşık demi sen sadece tatlı hamurişlerini yemiyodun yok yaaa ağzımı bulaştırınca gerisi geliyo yaaaa oyüzden çooooooook sevmeme rağmen yemiyorum :58: şöle 85falan düşene kadar yemicem sonra 2-3 kaşık yerim demi kıııııı:66:

meraba özlemcim mevlüt bitti çok şükür annemler kaldı birkaç gün sonrasındada pc bozuldu dün akşam geldi zaten pc eve sana yanlış bişey yazmamak için açıkçası buraya girmedim
diyet konusunda fikrimi sorarsan tatlım bu diyet benim aklıma yatmadı neden dersen meyve yiyemiyorsun gerçekten kilo vermek istiyorsan tavuk ver türlerini yemen lazım oda bir yere kadar en mantıklısı bizim yaptığımız inanki yavaş olsun ama temiz olsun
aynen canım bir tadını aldınmı kendini frenliyemiyorsun maalesef gülüm bende öyleydim ben mesela antepte oturuyorumya buranın baklavasını bilirsin bol fıstıklıdır kendime hedef belirledim o hedefe ulaşınca bir kilo alıp yiycem :))) sende sevdiğin yiyceklere karşı hedef belirle gülüm yada şöyle yap 2 hafta sıkı diyet yap bir gün sevdiğin şeyleri abartmadan ye kendini ödüllendir diyetten sıkılmamak için ben arada öyle yapardım o yüzden diyetten hiç sıkılmadım :))hadi kolay gele öptümmmm :80:

:54:
meraba özlemcim mevlüt bitti çok şükür annemler kaldı birkaç gün sonrasındada pc bozuldu dün akşam geldi zaten pc eve sana yanlış bişey yazmamak için açıkçası buraya girmedim
diyet konusunda fikrimi sorarsan tatlım bu diyet benim aklıma yatmadı neden dersen meyve yiyemiyorsun gerçekten kilo vermek istiyorsan tavuk ver türlerini yemen lazım oda bir yere kadar en mantıklısı bizim yaptığımız inanki yavaş olsun ama temiz olsun
aynen canım bir tadını aldınmı kendini frenliyemiyorsun maalesef gülüm bende öyleydim ben mesela antepte oturuyorumya buranın baklavasını bilirsin bol fıstıklıdır kendime hedef belirledim o hedefe ulaşınca bir kilo alıp yiycem :))) sende sevdiğin yiyceklere karşı hedef belirle gülüm yada şöyle yap 2 hafta sıkı diyet yap bir gün sevdiğin şeyleri abartmadan ye kendini ödüllendir diyetten sıkılmamak için ben arada öyle yapardım o yüzden diyetten hiç sıkılmadım :))hadi kolay gele öptümmmm :80:

hoşgeldin cnm bana ters geldi sağlıklı şeyler yok ama sucuk salam bunlar serbest aynen sana katılıyorum cnm haklısın ama monti diyeti bizimkine yakın biraz onu yapıyorum kendime uyduruyorum işte tam olmasada haklısın cnm dediğin gibi yapacam 2hafta sıkı sonra bigün istediğimi yicem kız zial sizin oranın yemekleri meşhurdur valla hele terağlı bol fıstıklı baklava ooofbeee mis mis valaa nasılda cnm çekti ama bu aralar çok iiim azimliyim ödün vermiyorum yemiyorum hadi hayırlısı bakalım

:54:

hoşgeldin cnm bana ters geldi sağlıklı şeyler yok ama sucuk salam bunlar serbest aynen sana katılıyorum cnm haklısın ama monti diyeti bizimkine yakın biraz onu yapıyorum kendime uyduruyorum işte tam olmasada haklısın cnm dediğin gibi yapacam 2hafta sıkı sonra bigün istediğimi yicem kız zial sizin oranın yemekleri meşhurdur valla hele terağlı bol fıstıklı baklava ooofbeee mis mis valaa nasılda cnm çekti ama bu aralar çok iiim azimliyim ödün vermiyorum yemiyorum hadi hayırlısı bakalım

h.b gülüm evet onlar serbest yinede bana ters tatlım yaa ama monti çok güzel dediğin gibi devam edebilirsen süper evt buranın yemekleri süper aslında aslen urfalıyım :)) canın çektiyse yollarım kızz baklava sendenmi kıymetli canın sağolsun gülüm :69: özellikle saray sarma ve fıstık sarması süper kızzz uufff benimde cnm çekti kızzz aboovv nerden aklımıza düştü bu vakitte :27: ben buranın baklavasına alışkın olduğumdan bursada oturdum orda yiyemezdim çok kötüydü tadı en pahalısı bile fıstık yokki içinde :50: biz alışmışız içi yemyeşil olcak:)) neyse kız diyetimize dönelim :)) çok sevindim azmine devam et böyle son gaz bu gidişle ben inanıyorum en kısa zamanda bana yetişirsin tatlım :81:

h.b gülüm evet onlar serbest yinede bana ters tatlım yaa ama monti çok güzel dediğin gibi devam edebilirsen süper evt buranın yemekleri süper aslında aslen urfalıyım :)) canın çektiyse yollarım kızz baklava sendenmi kıymetli canın sağolsun gülüm :69: özellikle saray sarma ve fıstık sarması süper kızzz uufff benimde cnm çekti kızzz aboovv nerden aklımıza düştü bu vakitte :27: ben buranın baklavasına alışkın olduğumdan bursada oturdum orda yiyemezdim çok kötüydü tadı en pahalısı bile fıstık yokki içinde :50: biz alışmışız içi yemyeşil olcak:)) neyse kız diyetimize dönelim :)) çok sevindim azmine devam et böyle son gaz bu gidişle ben inanıyorum en kısa zamanda bana yetişirsin tatlım :81:

sağol tatlım evet bende fıstıklıyı çok severim cnmyaaa şu menüleri yazıları kısa kısa altalta yazıyonuzya nasıl yazıyonuz bi tarif etsene tatlım bu arada mevlütte döktürmüşündür yemekleri neler yaptın bakalım:56:

sağol tatlım evet bende fıstıklıyı çok severim cnmyaaa şu menüleri yazıları kısa kısa altalta yazıyonuzya nasıl yazıyonuz bi tarif etsene tatlım bu arada mevlütte döktürmüşündür yemekleri neler yaptın bakalım:56:

nasıl yani menüleri alt alta
bu şekildemi
şu yazdığım yazı
gibimi cnm
eğer bunun
gibiyse her yazdığın
yazı sonunda
entıra basınca alta geçiyor
güzelim yoksa
başka bişeymi
sordun yoksa??
mevlütte bizim buraların kuru dolmalıklarını bilirmisin cnm (patlıcan,kabak,tüylü acur ve biber)onların dolmasını birde lahana ve pazı sarması yaptım yanınada tatlı olarakta şekerpare yanınada turşu ve ayran ikram ettik
çok fazla döktürmedim yani bu defa :17: maşallah kalabalıktı 36 kişiydi bizimle birlikte çocuklar falan derken ev baya bir doldu çok şükürr Allahtan evim geniş :)) ama yaptığım yemeklerime ve tatlıya hayran kaldılar :17: inanki tatlının tarifini istediler yapıyorlarmış öyle güzel olmuyormuş:))

Son düzenleme:
nasıl yani menüleri alt alta
bu şekildemi
şu yazdığım yazı
gibimi cnm
eğer bunun
gibiyse her yazdığın
yazı sonunda
entıra basınca alta geçiyor
güzelim yoksa
başka bişeymi
sordun yoksa??
mevlütte bizim buraların kuru dolmalıklarını bilirmisin cnm (patlıcan,kabak,tüylü acur ve biber)onların dolmasını birde lahana ve pazı sarması yaptım yanınada tatlı olarakta şekerpare yanınada turşu ve ayran ikram ettik
çok fazla döktürmedim yani bu defa :17: maşallah kalabalıktı 36 kişiydi bizimle birlikte çocuklar falan derken ev baya bir doldu çok şükürr Allahtan evim geniş :)) ama yaptığım yemeklerime ve tatlıya hayran kaldılar :17: inanki tatlının tarifini istediler yapıyorlarmış öyle güzel olmuyormuş:))

evet cnm aynen öyle
çok sağol cnm benm ii oldu bak yaptım
oooo afiyet olsun cnm ellerine sağlık güzel olmuştur kesin:56::56:

önceleri pek umursamazdım kilo aldıkça üzerime göre elbise diktirip giyerdim
taki mağazaya giripte çalışanların abla bunlar sana olmaz çok kilo lusunuz demelerinden sonra:((( karar verdim ben kilo vermeliyim dedim kendi kendime önceleri çok yavaş verdim ayda 2 kilo gibi verdim hafif bir şeki,lde yemeklerimi kıstım 3 ayda 6 kilo verdim derken 87 kiloya düştüm bu şekilde
sonrasında biraz hızlandırmak istedim tabi tamamen aç kalarak değil
hayatımdan 3 şeyi çıkardım sayılır un,yağ,şeker
yaptığım diyet şu şekildeydi
günde en az 3 litre su içmek
beyaz et yemek balık ,tavuk göğsü yada siyah yağsız et
yağsız sebze yemeği
ve akşama 7 den sonra hiç bişey yememek
midem çok kıyıldığında yarım yada bir tane pötübör biküvi yerdim yada yarım bardak süt veya ayran
veya yarım porsiyon meyve
yarım elma yarım portakal gibi çünkü kıştı o zaman
hamur işleri yasaktı tamamen ekmek yemedim ilk 20 gün sonrasında diyet ekmek veya
kepek ekmek ile devam ettim
bu şekilde 1 ayda 9 kilo verdim:))))
2.ayda 5 kilo verdim hızımı düşürmek istedim hızlı veripte hızlı almak istemedim
ama yine kurallarım geçerliydi sadece biraz esnek davrandım normal ekmeğe
geçtim zamanla hamur işlerini yine yemedim yağlı ve şekerli tatlıları yemedim sadece sütlü tatlıları yedim
oda çok az haaa bu arada ilk etaplarda canım çok tatlı çektiğinde
siyah kuru kayısı yerdim bazen günde on taneye yakın yerdim
aylar sonra sütlü tatlılara geçtim:)))
ama daha hedefime ulaşamadım hedefim 60-63 arası inşl olurum
darısı herkese son kilolar zor gidiyor azcık :)))inat ediyorlar yani
unuttuğum bişey varsa ve sizin sormak istediğiniz şeyler olursa cvp lamaya hazırım
kilo vermek isteyen arkadaşlara şimdiden başarılarr

ayyy ne gusel bende suan 25 yasında 172 boyunda 90 kg ama sadece basenlerımde toplanmıs yağlarım kurtulmak ıstıyorum aynen sızın gıbı

merhaba arkadaşlar geçenyıl yazın 100 kğ dım ama bu yıl 68 kiloyum zemuszemus zemuszemus

nasıl başardığımı yarın bütün arkadaşlara anlatacağım şuan da zamanım çok kısıtlı

ama yarın hepsini anlatırım herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
zilan arkadaşım bende başarmak istiyorum gerçekten sana imrendim
tebrik ederim

zilan arkadaşım bende başarmak istiyorum gerçekten sana imrendim
tebrik ederim
öncelikle tşk ederim
neden olmasın cnm tabiki başarırsın yeterki iste istemek başarmanın yüzde ellisidir cnm biliyorsun :)
valla süpersiniz ayakta alkışlıyorum sizi tebrik ederim..

çok tşk ederim tatlım :80:

Canım sizi çok tebrik ediyorum.

benimde diyete başlamama bir terzi vesile oldu :)))

montumun fermuarını bir türlü kapatamıyordum.

terziye göstermek istedim ve terzi bey dedi ki ;

fermuarda hiçbir sorun olmadığını benim kilom yüzünden fermuarımın kavuşmadığını söyledi :(((

bir anda o kadar üzüldüm ki anlatamam...

eşim duyunca neredeyse adamla tartışmaya gidecekti.

bugünle beraber diyete başlayalı 6 gün oldu

sanırım daha uzun bir süre tartılmayacağım.

umarım bende kilo verebilirim.

Canım sizi çok tebrik ediyorum.

benimde diyete başlamama bir terzi vesile oldu :)))

montumun fermuarını bir türlü kapatamıyordum.

terziye göstermek istedim ve terzi bey dedi ki ;

fermuarda hiçbir sorun olmadığını benim kilom yüzünden fermuarımın kavuşmadığını söyledi :(((

bir anda o kadar üzüldüm ki anlatamam...

eşim duyunca neredeyse adamla tartışmaya gidecekti.

bugünle beraber diyete başlayalı 6 gün oldu

sanırım daha uzun bir süre tartılmayacağım.

umarım bende kilo verebilirim.

çok tşk ederim cnm :16: seni çok iyi anlıyorum
inanıyorumki başarırsın karar vermek zaten yolun yarısı demektir unutma:)
sana tavsiyem kesinlikle kimsenin azmini kırmasına müsade etme
ve tüm hızınla devam et
başarılar bir an önce çıtır bir bayan olursun inşallah cnm :80:

Helal olsun sana bee:16::16:

Bende 23 kilo vericem kızlar görüceksiniz:15: Model olucam,gelecek sene missTurkey'den el sallıcam KK'ya inşallah:12::13::54:

Son düzenleme:
Back