• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Yemiş olabilirim :eek:
Hee onları yememek lazım aslında yemeyelim söz verelim olmamı:110:
Veririm söz ama hani birer tane aldim icinden yedim ya o bana yetti eger onu yemeseydim 2 gune kalmaz bi paketin hepsini kendim yerdim:110: az yeyip nefsimi körlemem daha iyi oluyo sanki:110:

Veririm söz ama hani birer tane aldim icinden yedim ya o bana yetti eger onu yemeseydim 2 gune kalmaz bi paketin hepsini kendim yerdim:110: az yeyip nefsimi körlemem daha iyi oluyo sanki:110:
Hee patlıcaksa az ye söz verme ben bıraksam aklıma gelmez abur cubur sen körelt nefsini bende perşembe ya da cuma tekrar başlayım yoksa 75 olurum hemencik :(

Hee patlıcaksa az ye söz verme ben bıraksam aklıma gelmez abur cubur sen körelt nefsini bende perşembe ya da cuma tekrar başlayım yoksa 75 olurum hemencik :KK43:
Hee bu ara boyle gidicem belki 1 haftaya birakirim hic yemem ama hemen sıkmak istemiyom kendimi yoksa birakiyorum diyeti başa dönüyo hersey:bicak:
Sen pazartesine kadar izin ver kendine bence dinlen kafani topla Pazartesi guzelce baslarsn:KK200:

Hee bu ara boyle gidicem belki 1 haftaya birakirim hic yemem ama hemen sıkmak istemiyom kendimi yoksa birakiyorum diyeti başa dönüyo hersey:bicak:
Sen pazartesine kadar izin ver kendine bence dinlen kafani topla Pazartesi guzelce baslarsn:KK200:
Cuma dedim bakalım. Drye gittiğim de spor olayını soracam bakalım ne dicek ona göre de yürüyüş yaparım

Ay super gercekten sok oldu sana bu kacamak:KK70:
pancar bugün kaç kalori alıyorsun uyabildin mi :KK70: kalori yüksek bugün :KK70: göm herşeyden
1510 kalorim var cok guzel geciyo gunum vallah:KK70: bitmiyi kalorim yaaa:KK70: aksama ispanakli tavuk graten ve pilav yicem :kk77: aksam yicem krakerimi de hesapladim doldu kalorim aksam yemegim ve krakerimi daha yemedim:kk77:

Ay super gercekten sok oldu sana bu kacamak:KK70:

1510 kalorim var cok guzel geciyo gunum vallah:KK70: bitmiyi kalorim yaaa:KK70: aksama ispanakli tavuk graten ve pilav yicem :kk77: aksam yicem krakerimi de hesapladim doldu kalorim aksam yemegim ve krakerimi daha yemedim:kk77:
dimi arada kaçamak yapmak lazımmış :D :D bugün free takılıyorum :D
yemeği kaçta yicekin ki. acıkmadın mı ?

Selam kızlar yemek gezim bitti yarın sabahtan itibaren zigzag olayına başlıyorum
Basla kuzum almadan kilolari rahat gidiyo boyle:eğlence:
çok geç olmadı mı senin için
Yok kiz hep kizimi alinca yiyoz yemegi 5 bucuk en gec 6 :sus: yedim yemegimi uzun zaman sonra aksam yemegimde diyetteyken pisman olmadan doydum ziyafet gibiydi:halay:
Krakerlerimi de aksam 8 buçukta dizi izlerken yiyom saat sınırı koymadim kendime :halay:
Benim icin degisik oldu çünkü ben aksam 5 6 dan sonra bisey sürmezdim ağzıma ama suan hayatin tadi var diyorum tv izlerken biseyler atıştırmak ve kilo vermek cok guzel bosuna kasiyoruz bazi seylerde kendimizi:KK28:

Kilomu cok merak ediyorum cumaya kac olacak:KK37: dün 1000 kalori aldım kilom indi ama bugun 1500 aldim acaba çıkacak mi kilon geri :confused:yarin 1258 kalorim var belki çıkıp inecek dengelenecek :KK75:bakalim neler olacakkkk:KK75:

Yok kiz hep kizimi alinca yiyoz yemegi 5 bucuk en gec 6 :sus: yedim yemegimi uzun zaman sonra aksam yemegimde diyetteyken pisman olmadan doydum ziyafet gibiydi:halay:
Krakerlerimi de aksam 8 buçukta dizi izlerken yiyom saat sınırı koymadim kendime :halay:
Benim icin degisik oldu çünkü ben aksam 5 6 dan sonra bisey sürmezdim ağzıma ama suan hayatin tadi var diyorum tv izlerken biseyler atıştırmak ve kilo vermek cok guzel bosuna kasiyoruz bazi seylerde kendimizi:KK28:
Aslında saat olayı da olumsuz etkiliyor bizi ben sevdim bu yöntemi istediğimizi yiyoruz ya o da çok süper birşey. Çukur u izledin mi bu hafta

Kilomu cok merak ediyorum cumaya kac olacak:KK37: dün 1000 kalori aldım kilom indi ama bugun 1500 aldim acaba çıkacak mi kilon geri :confused:yarin 1258 kalorim var belki çıkıp inecek dengelenecek :KK75:bakalim neler olacakkkk:KK75:
Fazla yemekle kilo alınmıyor bence ya bu.şekilde olduğunda yani. Sabah tartıl bakalım kaç çıkacaksın

Sen ne kadar kg vermiş oldun şimdi birkaç gündür bu diyeti yapıyorsun ya

Back