- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
- 83
- Konu Sahibi SekerPancarii
-
Kalabalıkta yeşil çay iştah kapatmaya bire bir! Tavsiye olunur..SchonerDuft kuzum nabersin protein yapcaz diye konustuk ama büyük ablam geldi anamlara bende burdayim kalori saymiyom ama az yiyom kalabalikta az yemek daha kolay benim icin sohbete veriyom kendimi
Slm canim cok yemek bana gore oldugu icin ben zigzagi cok seviyorumSizi takip ediyorummmm zigzaglar da bana göre diiil amaSekerPancarii nı uzun süredir takip ederim zaten, zıt olsak da takip ederim ahahahh ille de tam uyum gerekmez diyet kardeşliğinde.
5 kiz kardesiz yemeler icmeler havada uçuştu ama ben az yemeyi ve kilo vermis olarak eve gelmeyi başardımKalabalıkta yeşil çay iştah kapatmaya bire bir! Tavsiye olunur..
Benimde karnim cok sis bu aralar nedense reglim de bitti inmesi lazımdıya bilmiyorum karnım davul gibi wcye çıkıyorum çisimi yapyorum ama sanki yapmamış gibi kese halen dolu gibi su tutuyor vücudum sanki .
pazı harşlama mıbu mevsimde ne yicemi hiç kestiremiyorum hep pazı ıspanak pırasa var sen seviyorsun sanırım
yerimde kilo veririm diyon he kaç kilo oldun bakemBenimde karnim cok sis bu aralar nedense reglim de bitti inmesi lazımdı
Ayy onu haşlıyoz biz ayni dolma ici gibi pilav yapiyoh pişirip yapragin arasina sarip sarip yiyoh cohh guzelll accik yedim ben tabak tabak yedi herkestabi üzüm yaprağı daha cok severim ama pazi da guzelll ben kilo vermisim anamlardan döndüm
Az yidim kiz zor oldu ama başardımyerimde kilo veririm diyon he kaç kilo oldun bakem
çok iyi vermişsin valla .Az yidim kiz zor oldu ama başardım55.2 ydim anamlara giderkene 54.5 im sen naptin wc problemim cozuldu mu kilon iniyo mu
4 kız kardeşiz iyi bilirim...5 kiz kardesiz yemeler icmeler havada uçuştu ama ben az yemeyi ve kilo vermis olarak eve gelmeyi başardımbende kahveye verdim kendimi zaten kalabalikta yedim yedim yoksa önümdeki uçup gidiyo yiyiveriyola r
He ay ben sabit kalirim sanmistim ama sukur vermisimçok iyi vermişsin valla .
bugün cırcır oldum azcık 1 kere çıktım ama yine dekilom inmiyor ya kalori saymaya başaldım bugün bakalım nasıl olcak
Benim kardeslerim ablalarim hepsi 36 beden 1.70 üstü boyda manken gibi hadi ye de kilo al bunlarin yaninda4 kız kardeşiz iyi bilirim...
Ama biz bekarken öyleydi cancağzım kardeşimin biri tamamen sağlıklı beslenmeye geçti 110 kilodan 60'a düştü 6 ayda.. onlarlayken yiyesim gelmiyor hele zayıflayan kardeşimi görünce iki üç gün yemiyorum
pazartesi salı saymadım ama kalorim 1200 civarıydı ortalama acayip bir şişlik var sanırım üşüttüm idrar yollarını onun etkisi varHe ay ben sabit kalirim sanmistim ama sukur vermisim
Hah iyi bari çıkmışınkalori saymiyo muydun sen zati
Benim kardeslerim ablalarim hepsi 36 beden 1.70 üstü boyda manken gibi hadi ye de kilo al bunlarin yanindamasallah kardesine de bi daha hic almaz insallah
Hoşgeldin canım benimAhah kızlar selam..
Beyaz çaklıt hiç severek yemem ne gofret ne çikilatasını
Zaten uzun zamandır çikolata falan yediğim de yokkkk
Ben 68 kiloyummmmm
Zorla da olsa 74'lerden 68'e büyük uzun bir yolculuk oldu 1 senede..
Sizi takip ediyorummmm zigzaglar da bana göre diiil amaSekerPancarii nı uzun süredir takip ederim zaten, zıt olsak da takip ederim ahahahh ille de tam uyum gerekmez diyet kardeşliğinde.
sende benim gibiymişsin snkiAhah kızlar selam..
Beyaz çaklıt hiç severek yemem ne gofret ne çikilatasını
Zaten uzun zamandır çikolata falan yediğim de yokkkk
Ben 68 kiloyummmmm
Zorla da olsa 74'lerden 68'e büyük uzun bir yolculuk oldu 1 senede..
Sizi takip ediyorummmm zigzaglar da bana göre diiil amaSekerPancarii nı uzun süredir takip ederim zaten, zıt olsak da takip ederim ahahahh ille de tam uyum gerekmez diyet kardeşliğinde.
ben 70 kiloyumMerhabalarrrkalori sayımıyla 20 kilo vermis biri olarak kalori saymayi seviyorum ama belli bi sure sonra vucut alinan kaloriye alışıp kilo vermesi yavaşlayip durabiliyor ama zigzag kalori alimiyla bu olay olmuyor
http://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm
Bu siteden yas kilo boy hareketlilik durumuma gore kalori tablomu aldım guncel kilom 56.5 bakalim neler olucakkkhedef duruma gore 52 51 belki 50
Eki Görüntüle 2125200
Benim tablom buortadaki yag yakimi bölümüne gore alıcam kalorilerimi ve her hafta kiloma gore tablomu yenilicem siteden başlıyorum cuma görüşürüz kendim artik bozmayim diye bunu yapmaliydim
Kilo Tablomuz
Başlangıç tarihi 17 Mart 2018–başlangıç kilo—56,5–hedef—51
SekerPancarii - boy 165 — 56,5 ••55.1•• 53.9 •• 54.4(diyeti bozdum:/)
Başlangıç tarihi 19 Mart 2018– başlangıç kilo—71,2–hedef kilo—63
SchonerDuft — 71,2
Hic soylemiyon ki benimkini de degistir diyeben 70 kiloyum
YENİ gördüm eski yeni yap havamız olsun nasıl veremediğimizi görsünlerHic soylemiyon ki benimkini de degistir diye
Verecez niye veremiyekYENİ gördüm eski yeni yap havamız olsun nasıl veremediğimizi görsünler
benim 300 küsür kalorim kaldı ne yesem diye düşünüyorumVerecez niye veremiyekbenim cumaya hedefim 53.5
Ama ben bugun cok az yidimcanim bisi istemiyo meyveyle biraz daha kalori alirim 800 oldu anca
Bence guzel bi kalori 300 iyi artırmışsınbenim 300 küsür kalorim kaldı ne yesem diye düşünüyorum1 saat yürüyüş yapcaz bakalım eşimle . neler yedin sen bakim
Benim de 1200ü geçti kalorim ortalama umarım sabah güzel bir eksi görürüm. Canım şekerli şeyler istiyorBence guzel bi kalori 300 iyi artırmışsın
Ben sabah klasik kahvalti oglen elma galeta kraker kuru kayisi falan yedim aksam da peynirli cevizli eriste853 kalori oldu 1000 e tamamlar birakirim aksam kraker ve elma yirim
Ben incecik bi dilim havuclu kremali kek yidim kendim yaptim 2 kasik yag koydum keke sadeceBenim de 1200ü geçti kalorim ortalama umarım sabah güzel bir eksi görürüm. Canım şekerli şeyler istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?