- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi SekerPancarii
-
Bana da atsana 45 dk 500 kalori kolay geliyor banaBen incecik bi dilim havuclu kremali kek yidim kendim yaptim 2 kasik yag koydum keke sadece1100 de kaldim yeter
Ben spora basladimsquatgirl bootcamp videolari atiyo hafta hafta yavastan onlari yapiyim dedim bacak felc her hafta bacak kalca-gogus kol- karin videosu atiyo o hafta onu yapin didi 8 hafta atacakmis ben şoyle yapcam dün bacak yaptim bugun kol karin ikisini yapcam yarin dinlenme sonra tekrar ikisini sirayla yapip 2. Haftaya gececem bayramaca ecik fitlesek
Kesin verirsinYENİ gördüm eski yeni yap havamız olsun nasıl veremediğimizi görsünler
istikrarlıyım bakalım 69u da gördüm bugün şükür kıyıdanda olsa çok mutluyumKesin verirsinSekerPancarii haklı niye veremeyelim kızzz...
Daha önce başarmışsın yeter ki istikrarlı olalım biz birer birer giderrrr
Tebrik ederim... ben de 68.5 oldummmmistikrarlıyım bakalım 69u da gördüm bugün şükür kıyıdanda olsa çok mutluyum
senin topğe şimdi yazdım bende 69,60ü gördüm şükürTebrik ederim... ben de 68.5 oldummmm
İsteyince uğraşınca oluyor aslında
Geldim kuzum ablam vardi dışarı falan çıktık gelemedimSekerPancarii nerelerdesin kuzum
Tebrikler kuzummmmmsenin topğe şimdi yazdım bende 69,60ü gördüm şükür
Aferim bende az yedim annemin tartısı ike 69.70 çıktım bugün bu demek oluyor ki kendi tartım ile ya tam 69 ya da 68.90 çıkacaktımGeldim kuzum ablam vardi dışarı falan çıktık gelemedimsen napiyon cok yedim ben
3 gündür tika basa yiyom nerdeyse 3 kilo almışımAferim bende az yedim annemin tartısı ike 69.70 çıktım bugün bu demek oluyor ki kendi tartım ile ya tam 69 ya da 68.90 çıkacaktım
Dün pikniğe gittiğim için tam 1 kilo fark etti ben 69.8 oldumAferim bende az yedim annemin tartısı ike 69.70 çıktım bugün bu demek oluyor ki kendi tartım ile ya tam 69 ya da 68.90 çıkacaktım
3 gündür tika basa yiyom nerdeyse 3 kilo almışımbıktım yaaa bıktım bugun az yemeye baslama gunu
Tebrikler kuzum 7 leri bi daha görmezsin insallah
sağol kuzum annemin tartısında bile 69 u gördüm bugün kendi tartımı getircem anneme bakalım yrın sabah kaç çıkcam3 gündür tika basa yiyom nerdeyse 3 kilo almışımbıktım yaaa bıktım bugun az yemeye baslama gunu
bende dün yaylaya çıktım annemlerle annemin tartısı ile 69,80 çıktım kendi tartımı baz alıyorum tabe ben muhtemelen 69,10 gibiyim wcsiz durum bu bkalım yarın ne olcakDün pikniğe gittiğim için tam 1 kilo fark etti ben 69.8 oldum
Daha uzun yillar da ugrasicaz kilomuzu elimizde tutmak icin kuzum napalim bi kac gun sapıtıp cok yesek de diyet bizim hayatimiz geri vercemsenin 3 günlükler hemen gider diye düşünüyorum, biraz daha fazla su ve sağlıklı seçimlerle sporla..
yıllardır beraber uğraşıyoruz biliyorsun
ama sen artık 54 kilosun
kesin 68 olacaksin yarin kendi tartindasağol kuzum annemin tartısında bile 69 u gördüm bugün kendi tartımı getircem anneme bakalım yrın sabah kaç çıkcam
bende dün yaylaya çıktım annemlerle annemin tartısı ile 69,80 çıktım kendi tartımı baz alıyorum tabe ben muhtemelen 69,10 gibiyim wcsiz durum bu bkalım yarın ne olcak
Evet canim onun kalorisini bulamiyorum ben programda yulafli ruseymli makarna falan aldim bende arkadaki kalorisine bakip çiğ olarak hesapliyomSekerPancarii tm buğdaylı makarna alıyoruz ya onun pişmemiş 100 gr kalorisi paketin arkasında yazıyor ben onu baz alıyorum pişmemiş hali ile sen nasıl baz alıyorsun çiğ mi pişmiş mi
pek sanmıyorumDaha uzun yillar da ugrasicaz kilomuzu elimizde tutmak icin kuzum napalim bi kac gun sapıtıp cok yesek de diyet bizim hayatimiz geri vercem
kesin 68 olacaksin yarin kendi tartindaay yarin evlilik yıldönümümüz acik kaçırabilirim ben ama bu hafta 54 olcam tekrar bende
ok bende öyle yapyorum onu yediğimde de 100 kalori az tüketiyorum yarın yapcam yicem ondan sorayım dedimEvet canim onun kalorisini bulamiyorum ben programda yulafli ruseymli makarna falan aldim bende arkadaki kalorisine bakip çiğ olarak hesapliyom
pancar nasılsın 58.8 i gördükten saonra bıraktım ben de iki haftadır da haddinden fazla yedm ekmek makarna tatlı filan ilk bugun tartıldım 63 bekliyordum 60.6 çıktım şok oldum öyle böyle yemedim ama moralim düzeldi yarın tkrar diyete başlıyorum sanırım kilo alır mıyım deyince korkudan alıyoruz biraz rahatlıcam deidm yedim valla insan yemekten de bıkabili-yor bazen3 gündür tika basa yiyom nerdeyse 3 kilo almışımbıktım yaaa bıktım bugun az yemeye baslama gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?