• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Yaa ben berbatım öğlen şu paket makarna varya 3 dk hazırlanan ondan yedim öğlen sabah ve akşam peynirli sandviç yedim şimdi nescafe içiyorum belki wcye çıkarım diye . 2 saat kadar da yürüdük eşimle
Ay ben o makarnalara taktim bu ara cok seviyom ya:deli:
Hep karbonhidrat olmus oglen onu yeyince aksam sebze yemegi yiyeydin keske kiz wc ne alemde hala cikamadin mi:bicak:

Ay ben o makarnalara taktim bu ara cok seviyom ya:deli:
Hep karbonhidrat olmus oglen onu yeyince aksam sebze yemegi yiyeydin keske kiz wc ne alemde hala cikamadin mi:bicak:
Mantar yapacaktık akşam için ama uyuyakaldik eşim nöbete gitti uzandı biraz bende uzanayım dedim onunla keşke uzanmasaydım hem sersem gibi oldum hem yemeksiz kaldık :D

Açlık durumun peki ? Ben yemezsem tansiyonum düşüyor. Erişteyi de pek severim :kk77:
Ben de çok severim canım ama inan ben hiçbir şey yemesem de acıkmam yani hiç aç değilim. Gözüm doydu bugün her şeyden azar azar yedim ya canım başka bir şey daha yemek istemedi
Ayni durumdayim bende canim hic diyet modunda degilim ama iste zayıf olma istegi daha agir basiyo Allah tan da 2 3 gun yesem de hemen geri diyete dönüyorum :KK51: hep boyle devam edicek bizim bu serüven :KK51:
Evet canım zaten geri dönemeynce diyet moduna şişmanlamak içten değil. Ben zamanında evet kilo verdim ama diyeti bırakınca şimdiki gibi devam edemedim tartıyı kaldırdım attım her şeyi yedim bir daha dikkat edemedim yediğime

Ben de çok severim canım ama inan ben hiçbir şey yemesem de acıkmam yani hiç aç değilim. Gözüm doydu bugün her şeyden azar azar yedim ya canım başka bir şey daha yemek istemedi

Evet canım zaten geri dönemeynce diyet moduna şişmanlamak içten değil. Ben zamanında evet kilo verdim ama diyeti bırakınca şimdiki gibi devam edemedim tartıyı kaldırdım attım her şeyi yedim bir daha dikkat edemedim yediğime
ne güzel ya mutfağın kapısından geçsem karnım acıkır benim :D

SchonerDuft SchonerDuft kuzum nabersin protein yapcaz diye konustuk ama büyük ablam geldi anamlara bende burdayim kalori saymiyom ama az yiyom kalabalikta az yemek daha kolay benim icin sohbete veriyom kendimi:KK53:
bende yapamaım evde eksik vardı etide tavuğuda heryerden alamıyorum sevmiyorum . şeker diyetine başladım ama +800 kiloyum neden böyle oldu dersin 69u görmem gerekiyordu :( .
çok yeme sonra tüm emek çöpe gidiyor

bende yapamaım evde eksik vardı etide tavuğuda heryerden alamıyorum sevmiyorum . şeker diyetine başladım ama +800 kiloyum neden böyle oldu dersin 69u görmem gerekiyordu :KK43: .
çok yeme sonra tüm emek çöpe gidiyor
Ay seker diyeti yapmana rağmen mi +800 çıktın niye oyle oldu ki:bicak: az yiyom kiz kilo almasam yeter pazi haşladık ic pilavla bandirarak yiyoh hic doymadim ama az yedim biraktim:KK51:

Ay seker diyeti yapmana rağmen mi +800 çıktın niye oyle oldu ki:bicak: az yiyom kiz kilo almasam yeter pazi haşladık ic pilavla bandirarak yiyoh hic doymadim ama az yedim biraktim:KK51:
ya bilmiyorum karnım davul gibi wcye çıkıyorum çisimi yapyorum ama sanki yapmamış gibi kese halen dolu gibi su tutuyor vücudum sanki .
pazı harşlama mı :kusmuk: bu mevsimde ne yicemi hiç kestiremiyorum hep pazı ıspanak pırasa var sen seviyorsun sanırım

Aynen az önce sonuncusunu ağzıma attım :KK70: bu aburcubur olayı beni bitiren ne güzel eksi idim yine artılara döndüm
biraz önce eve geldim arkadaşlarla alaçatı muhallebicisine gittim onlar sütlü tatlıları gömdüler ben muzlu süt içtim sadece düşün yani

Aynen az önce sonuncusunu ağzıma attım :KK70: bu aburcubur olayı beni bitiren ne güzel eksi idim yine artılara döndüm

Ahah kızlar selam..
Beyaz çaklıt hiç severek yemem ne gofret ne çikilatasını :KK70:
Zaten uzun zamandır çikolata falan yediğim de yokkkk
Ben 68 kiloyummmmm
Zorla da olsa 74'lerden 68'e büyük uzun bir yolculuk oldu 1 senede..
Sizi takip ediyorummmm zigzaglar da bana göre diiil ama SekerPancarii SekerPancarii nı uzun süredir takip ederim zaten, zıt olsak da takip ederim ahahahh ille de tam uyum gerekmez diyet kardeşliğinde.

Back