• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Ay sagol kuzum insallah yine 2 hafta sürdürüp 2 bucuk kilo daha verip hedefime ulaşıp bitiririm artik araya cok yemenin girmesini istemiyorum korumak daha kolay :dua:sen naptin bugun canim
evet hedefine çok az kaldı 2 hafta daha sabret sonra diyet yapmalıyım psikolojisinden çıkınca her şey daha güzel olacak eminim..

ben misafirlikteydim tüm gün kaloriyi aşmadım ama çok güzel şeyler de yemedim 1200 filan aldım

evet hedefine çok az kaldı 2 hafta daha sabret sonra diyet yapmalıyım psikolojisinden çıkınca her şey daha güzel olacak eminim..

ben misafirlikteydim tüm gün kaloriyi aşmadım ama çok güzel şeyler de yemedim 1200 filan aldım
Evet canim cok az kaldi az kaldikca da gitmek bilmiyo bıkmışım artik diyet yapmaktan kac senedir:110:
Kalorini aşmamışsın bu da guzel bisey canim yarin daha guzel olacak haftasonu bittii:KK19:

Evet canim cok az kaldi az kaldikca da gitmek bilmiyo bıkmışım artik diyet yapmaktan kac senedir:110:
Kalorini aşmamışsın bu da guzel bisey canim yarin daha guzel olacak haftasonu bittii:KK19:
ben de bıktım inan ya. aynaya bakıyorum diyorum neden bu diyet eziyeti. eskiden aynaya bakıp popon büyük karnın büyük vs diyete devam diyordum artık bakınca hoşuma gidiyor diyet hevesi de gidiyor.. ne olucam ben bilmem sen de verir gidersen iyice yalnız kalırım :D

Eskiden böyle degildim ya gitgide gücüm kalmadi diyete hee bende dusukten sonra aldim kilo kiz yoksa hep 52 53 arasi gidip geliyodum:110:kesin sen hedef kilondaydin simdi :110:
Sali yapak mi o gun kalorim az ya rahat yaparim protein doyuruyo insani
Olur bende alışveriş yaparım bugün yapacaktım normalde ama et yok sanıyorum jambon falan almadım dün meğersem varmış bana göre yarın eksikleri alır yaparız salı günü ama bana öğlene iş yerinde yemek için birşeyler önermen lazım öğlen zor oluyo çünkü
Bugun kalorime uydum :halay: kalorim 1230
Sabah nescefe
Kahvalti: 7 8 tane çeri domates , 2 minik salatalik, yarim dilim tambugday ekmegi, 1 küçük köy yumurtasi tavada, 2 lokma tahin pekmez, yesil cay
Ara: 1 altinbasak, 1 kasik labne, 2 kucuk salatalik
Ogle: 20 gr yufka ekmegi, 70 gr tavuk göğüs, mayadanoz, 3 tane ceri domates, 4 aci biber tursusuyla dürüm
Aksam: yarim tabak yesil fasulye, 60 gr yufka ekmegi, coban salata
Ara: 1 yesil elma, 2 minik kepekli galeta
Ara: 2 avuç kraker, nescafe
Toplam 1224 kalori:halay:
Krakersiz olmaz abi :D afiyet olsun

Sende saymaya başladın mı ? Nasıl gidiyor

ben de bıktım inan ya. aynaya bakıyorum diyorum neden bu diyet eziyeti. eskiden aynaya bakıp popon büyük karnın büyük vs diyete devam diyordum artık bakınca hoşuma gidiyor diyet hevesi de gidiyor.. ne olucam ben bilmem sen de verir gidersen iyice yalnız kalırım :KK70:
Ben gitmem buralar benim mekan artik 1 verir 2 alirim verecek hep bi iki kilom kalir:D bu beni dizlinliyo aslinda biliyo msn suan 26 beden giyiyorum altta da üstte de ama 2 kilo daha vermeliyim hirsi benim kilo almami engelliyo tartida 51 i hatta 50 yi gormeyi cok istiyorum:D

Olur bende alışveriş yaparım bugün yapacaktım normalde ama et yok sanıyorum jambon falan almadım dün meğersem varmış bana göre yarın eksikleri alır yaparız salı günü ama bana öğlene iş yerinde yemek için birşeyler önermen lazım öğlen zor oluyo çünkü

Krakersiz olmaz abi :KK70: afiyet olsun

Tamam kuzum saf pro yapcaz ama yagli peynir falan yiyelim bence yoksa beni cok bayiyo midem bulaniyo:sus: oglen yaninda ton baligi mi götürsen ben ogle ton baligi aksam et haslama yerim heralde labneli tavuk da olabiler aksam icin leziz oluyo :sus:sabahda peynir yumurta felan:sus:
Krakerde olmasa yememin keyfi kalmaz ahahhah:D

Krakersiz olmaz abi :KK70: afiyet olsun

Ben hep sayıyorum zaten canım bugün tam kalori aldım ama işte güzel şeyler yemedi içimë sinmedi akşam da herkes erişte yedi geç oldu sınırım da doldu diye ben yemedim Allahtan
Ben gitmem buralar benim mekan artik 1 verir 2 alirim verecek hep bi iki kilom kalir:KK70: bu beni dizlinliyo aslinda biliyo msn suan 26 beden giyiyorum altta da üstte de ama 2 kilo daha vermeliyim hirsi benim kilo almami engelliyo tartida 51 i hatta 50 yi gormeyi cok istiyorum:KK70:
Aynen işte beni de kilo tartı vs olayı devam etmeye zorluyor yoksa inan diyet modunda asla değilim

Tamam kuzum saf pro yapcaz ama yagli peynir falan yiyelim bence yoksa beni cok bayiyo midem bulaniyo:sus: oglen yaninda ton baligi mi götürsen ben ogle ton baligi aksam et haslama yerim heralde labneli tavuk da olabiler aksam icin leziz oluyo :sus:sabahda peynir yumurta felan:sus:
Krakerde olmasa yememin keyfi kalmaz ahahhah:KK70:
Kraker yoqqq:sinirli: ben yağsız yiyemiyorum peyniri . Tonbalığı yemiyorum :kusmuk:
Midem almıyor artık . Öğlen yumurta kırıp yesem o da doyurmuyor beni ekmek yicekmisin saf protein mi yapcaz

Ben hep sayıyorum zaten canım bugün tam kalori aldım ama işte güzel şeyler yemedi içimë sinmedi akşam da herkes erişte yedi geç oldu sınırım da doldu diye ben yemedim Allahtan

Aynen işte beni de kilo tartı vs olayı devam etmeye zorluyor yoksa inan diyet modunda asla değilim
Açlık durumun peki ? Ben yemezsem tansiyonum düşüyor. Erişteyi de pek severim :kk77:

Ayni durumdayim bende canim hic diyet modunda degilim ama iste zayıf olma istegi daha agir basiyo Allah tan da 2 3 gun yesem de hemen geri diyete dönüyorum :KK51: hep boyle devam edicek bizim bu serüven :KK51:

Kraker yoqqq:sinirli: ben yağsız yiyemiyorum peyniri . Tonbalığı yemiyorum :kusmuk:
Midem almıyor artık . Öğlen yumurta kırıp yesem o da doyurmuyor beni ekmek yicekmisin saf protein mi yapcaz
Bende hic denemedim bile yagsiz peynir:D ama light süt ictim su gibi ayni tadi falan yok eziyet:kusmuk:
Peynirli 2 yumurtali omlet yapsan o doyurur mu ki yada labneli tavuk yapip bi kapta ise gotursen:KK58:
Ekmek yemiyek bence yumurta bol peynir falan kahvaltiyi hallederiz zaten sonra ekmek aramiyom ben

Back