• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Menum:kk77: kalorim 1249:kk77:
Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 1 dilim beyaz ekmek, 1 yagda yumurta, 1 catal peynir, 3 zeytin, 1 lokma tereyağlı bal, 1 lokma tahinpekmez, sekersiz cay
Ogle: 1 tabak zeytinyagli bamya
Ara: 2 küçük cookie:KK68:cok guzellll:confused:
Sekersiz nescafe
Ara: 10 gr fistik, 10 gr kuru uzum
Aksam: 4 kasik bulgur pilavi, 3 4 kasik yesil mercimek, 100 gr haslanmis tavuk, yarim kase yogurt
Ara: 4 tane küçük havuc
Ara: 2 kasik yogurt tarcin zencefil zerdecalli
Toplam 1245 kalori

Sabah sekersiz nescafe
Kahvalti: 1 dilim beyaz ekmek, 1 yagda yumurta, 1 catal peynir, 3 zeytin, 1 lokma tereyağlı bal, 1 lokma tahinpekmez, sekersiz cay
Sekersiz nescafe
Aksam: 4 kasik bulgur pilavi, 3 4 kasik yesil mercimek, 100 gr haslanmis tavuk, yarim kase yogurt
Toplam 1245 kalori
Selam canım afiyet olsun menü çok dengeli

Döndün mu evine kuzum dinlen bol bol
İyiyim bende kalori sayarak geciyo gunum:KK70: 1 bucuk kilo verdim ama goruntude cok farketti bence yiyerek verdigim icin yagdan gitti gibiiiiiiii:KK73:
Döndüm döndüm de kilom berbat diyorum yarın sıvı diyeti mi yapsam..

Süper valla resim çek ve ölçülerini al derim

Sabah sekersiz nescafe
Sekersiz nescafe
Toplam 1245 kalori
Menüye bak dolu dolu bende başlıcam diyorum ama bir güç gelmesi lazım bana :(

Döndüm döndüm de kilom berbat diyorum yarın sıvı diyeti mi yapsam..

Süper valla resim çek ve ölçülerini al derim
Olculerimi aldim canim cuma gunu ölçüyüm bakalim incelmis miyim:halay:
Bi vucudu soklamak iyi olur canim yap 1 gun istersen sonra normal diyete donersin

Olculerimi aldim canim cuma gunu ölçüyüm bakalim incelmis miyim:halay:
Bi vucudu soklamak iyi olur canim yap 1 gun istersen sonra normal diyete donersin
Hadi bakalım sonucunu bekliyorum. Dışarda gözüm döndü açlıktan etiformun buğday pataklarından gördüm onlardan aldım yedim lif de yüksek görünüyor

Hadi bakalım sonucunu bekliyorum. Dışarda gözüm döndü açlıktan etiformun buğday pataklarından gördüm onlardan aldım yedim lif de yüksek görünüyor
Ayy ben onu cok seviyorum kalorisi de az:kk77:neler yaptin bugun:eğlence:kalori mi sayiyosun normal diyet mi yapiyosun

Menum En Büyük TÜRKİYEkalorim 999:ruh:
Sabah: 1 tambugday unundan krep, 1 haslanmis yumurta, maydanoz, 2 tatli kaşığı labne
Ara: 2 küçük cookie, sekersiz nescafe
Ara: 1 paket altinbasak, şekersiz nescafe
Ara: 5 tane erik
Aksam: 100 gr yesil mercimekli bulgur pilavi, 70 gr haslanmis tavuk, yarim kase yogurt
Ara: 1 minik kepekli galeta
Nescafe
Toplam 996 kalori
Cok açım :ruh:

Başta telafi yapayım sıvı takılayım dedim ama sınav haftam enerjim çok düşük günlerdir uyku da uyymuyordum bugün hakkım olan kaloriyi aldım 1200 küsür
İyi yapmissin canim sinavlar onemli halsiz birakma kendini
Allah zihin açıklığı versin :KK200:

Menum En Büyük TÜRKİYEkalorim 999:ruh:
Sabah: 1 tambugday unundan krep, 1 haslanmis yumurta, maydanoz, 2 tatli kaşığı labne
Ara: 2 küçük cookie, sekersiz nescafe
Ara: 1 paket altinbasak, şekersiz nescafe
Ara: 5 tane erik
Aksam: 100 gr yesil mercimekli bulgur pilavi, 70 gr haslanmis tavuk, yarim kase yogurt
Ara: 1 minik kepekli galeta
Nescafe
Toplam 996 kalori
Cok açım :ruh:
3 kslorin var domates ye marul ye

Back