Iyiyim bende canım calısıyorum bugünIyi canım sen nasılsın yukarda bi msj da yapamadiydim
Tembelsin tembel çocuk seni iyykValla tembel değilim aaa neler diyorsunben sizden ayrı kalamıyomda ondan şeettimdii ask olsun
Ekşim yoktu balımm koymadım nar ekşisi falanda yağ biraz tuz pulbiber nane sarımsak soğan marul domates salatalık kırmızı biber veeee assolist tavukkkAfiyet olsun kuzum yiii çok severim salatayı valla bol ekşili severim
Ağzından bal damliyi ❤
Ev pakladum yiaa oturmadım bugün hiiçBen yemek yaparken seen nirde geziyodun Guru Guru He
Yok canım seni cagirayim derken diğer zip zip i etiket yapmışımIyiyim bende canım calısıyorum bugün
Önemli birsey mi bakayım mı
Ağzından bal damliyi ❤
Ay yok salatanin suyuymus düzgün ye kız
Gene başladıZeytinyağlı yiyemem amaaaan basmada fistan giyemem amaaaan
Bisiklet sürüyorum kuzum aynenEv pakladum yiaa oturmadım bugün hiiçevime dönünce valla başladı temizlik sezonum
Canımız çeksin diye anlatiyosun ama yemezlerrEkşim yoktu balımm koymadım nar ekşisi falanda yağ biraz tuz pulbiber nane sarımsak soğan marul domates salatalık kırmızı biber veeee assolist tavukkk
Hadi çıkınyaaa yütfeeenBiz birazdan çıkarız sende yemeğini yaparsın
Çalış köle bak biz hiç oturup geyik yapiyozmu buralardaEv pakladum yiaa oturmadım bugün hiiçevime dönünce valla başladı temizlik sezonum
Esttt benn diyet diye ayrıntı verdimCanımız çeksin diye anlatiyosun ama yemezlerr
BeceriksizZipzip- bi yapamadim etiketi
Gidemiyosun dimi zuuuhahahahHadi çıkınyaaa yütfeeenyirim sizi ponçikellalarım çıkın hadi
HıhhhTembelsin tembel çocuk seni iyyk
Söylemez olaydım dilime eşek arısı sokaydi ya da baş parmagima kafam karisti5Gene başladı
Kuzu burayı bırakıp watsaba bile cvp veremedim görüyosunBisiklet sürüyorum kuzum aynen
Sen gelince bebelere bir bakan bulursak kiralar göl kenarındada süreriz nasip olursaKuzu burayı bırakıp watsaba bile cvp veremedim görüyosunohh ohh sür valla benim içinde sür balll