- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
KEndi pattesini kendin soy hihIııyykk sivmem ben yürek neyim sus hem beğeniyi hem çalıyiiii suçlu güçlü yapıyon bide kız gel su patitisi bir soyuver size yetişcem diye kaldı öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KEndi pattesini kendin soy hihIııyykk sivmem ben yürek neyim sus hem beğeniyi hem çalıyiiii suçlu güçlü yapıyon bide kız gel su patitisi bir soyuver size yetişcem diye kaldı öyle
Tabiki de 1 dolarTamam kaç dolar vereceksin
1000 dolar isterimTabiki de 1 dolar
Dolar kaç para sen biliyorsunuzmu
Soydan elinemi yapışcak sankim surda hepinizz bitane patitis soysanız nolurdu haaa nolurduuuuKEndi pattesini kendin soy hih
Afiyet olsunKendime bir salata yapmışımmm offff
Srnin 1 dolarınmı varrrrTabiki de 1 dolar
Dolar kaç para sen biliyorsunuzmu
Çok tembelsin patatesini biz mi soyacağızSoydan elinemi yapışcak sankim surda hepinizz bitane patitis soysanız nolurdu haaa nolurduuuu
Sağol meleğimmmAfiyet olsun
Ben yemek yaparken seen nirde geziyodun Guru Guru HeSoydan elinemi yapışcak sankim surda hepinizz bitane patitis soysanız nolurdu haaa nolurduuuu
Olmus canım etiketZipzip- bi yapamadim etiketi
Şurda bir avuç emojisi varmı bakayım1000 dolar isterim
Onu sen yalaMaaş yerineŞurda bir avuç emojisi varmı bakayım
Iyi canım sen nasılsın yukarda bi msj da yapamadiydimOlmus canım etiket
Nasılsın bakalım :)
Valla tembel değilim aaa neler diyorsun ben sizden ayrı kalamıyomda ondan şeettimdii ask olsunÇok tembelsin patatesini biz mi soyacağız
Biz birazdan çıkarız sende yemeğini yaparsınValla tembel değilim aaa neler diyorsun ben sizden ayrı kalamıyomda ondan şeettimdii ask olsun
1 dolarim bile yok anneSrnin 1 dolarınmı varrrr
Afiyet olsun kuzum yiii çok severim salatayı valla bol ekşili severimKendime bir salata yapmışımmm offff
Yalarim avuç benim dil benim hıhOnu sen yalaMaaş yerine