- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Kime dedin baaaamiBeceriksiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime dedin baaaamiBeceriksiz
Küsme tokatlarim ha
Öyle denemedim hiç bir deneyeyim ohh ohh doyurucuda valla yarasın tavuklu salata kuzumaEkşim yoktu balımm koymadım nar ekşisi falanda yağ biraz tuz pulbiber nane sarımsak soğan marul domates salatalık kırmızı biber veeee assolist tavukkk
Süper olur vallaSen gelince bebelere bir bakan bulursak kiralar göl kenarındada süreriz nasip olursa
İnsan bi öper hemen basıyo tokatıııKüsme tokatlarim ha
Haklısın önce diline acı biber surmeliydimİnsan bi öper hemen basıyo tokatııı
Yaramasın dur canım yaÖyle denemedim hiç bir deneyeyim ohh ohh doyurucuda valla yarasın tavuklu salata kuzuma
Erken çıkmam için.salmiyorlar yaNe açıdan KuZum
Hıhh patitisimi sodyum kızarıyorereee karışık kazartma yapiciiiimHaklısın önce diline acı biber surmeliydim
Deme kız kulağıma söyle kilo kaçYaramasın dur canım ya
Profilimde yazıyor ya kuzumDeme kız kulağıma söyle kilo kaç
Banane banane benim profilim değil mi değiştirmicemSus hirkiz seni değiştir çabuk
KuZum drlar salmıyorsa o bişey yapamaz yaErken çıkmam için.salmiyorlar ya
bizde bahçe sınırları içinde yapıyoruz canım :))Ben de kızımı çıkarıyorum.Bisiklet sürüyor,oynuyor,tek başına göndermiyorum kapıya.Ama çay,yemek faslı bahçede.
Kk da en üst rütbeKızlar Guru olmuşum ben Guru ne bilen varmı
Kusura bakma kuzum böylede pek duydu herkezler ifşa ettim seni , hani benim gibi profilinde görmeyenler falan vardıysaProfilimde yazıyor ya kuzum
bizde bahçe sınırları içinde yapıyoruz canım :))
Kk da en üst rütbe
Yoohh nirvanaymış oo ben zayıflıkta üst rütbedeyimbizde bahçe sınırları içinde yapıyoruz canım :))
Kk da en üst rütbe
Benimki boş umut sadeceKuZum drlar salmıyorsa o bişey yapamaz ya
Kaç gün daha kalacaksın belli mi canımBenimki boş umut sadece
Yoohh nirvanaymış oo ben zayıflıkta üst rütbedeyim