- 8 Nisan 2017
- 56.798
- 297.416
Gelsin kilolar
Öğlen eti form kemirfim açlıktan reva mı bu banaGelsin kilolar
Minikom
Hayır canım değil.Kaç gün daha kalacaksın belli mi canım
Ben bayilirimCig börek sevenler var mı.ayrani kapan gelsin kisartmaya basliyorum
Kuzum ya işte bir ortak noktamız dahaBen bayilirim
Getirmiş kadar oldunKuzum ya işte bir ortak noktamız dahakeşke orda olsam yapar getirirdim valla sana
Teşekkür ederim canımGetirmiş kadar oldunAfiyet olsun balim
Ya benimde kilo vermem lazım ama yok gram hırs azim yokkkÖğlen eti form kemirfim açlıktan reva mı bu bana
Offff yapılır mı bu bize be en sevdiğimCig börek sevenler var mı.ayrani kapan gelsin kisartmaya basliyorum
Sağlıklı olda kaç gün kalacağının önemi yok ben dış gebelikten 15 gün yattımHayır canım değil.
Sıcakta zor oluyor ama of piştimOffff yapılır mı bu bize be en sevdiğim
Bende yapcam ama pişi yapcamSıcakta zor oluyor ama of piştim
Afiyet olsun kuzum sizedeBende yapcam ama pişi yapcam
Yada yarın sabah yaparım belki üşendimAfiyet olsun kuzum sizedeellerine sağlık
Sağol canımYada yarın sabah yaparım belki üşendimsenin ellerine sağlık asıl
Ya çocuk oldu mu yapılır ya bende bugun Mevlüt’e gittim kadının TEK’i oyle konuştu ki içim burkuldu çok üzüldüm ağladım hattaSağol canımSıcakta zor oluyor kızartması çocuklar kıyma yesin diye böyle yapıyorum bunu seviyorlar ayran ile o yüzden yapayım dedim.
Sıcakta zaten insan ne yiyeceğini ne yapacağını şaşırıyor ya
Üzülme kuzum Allah inşallah tez Amanda sanada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin seni anlıyorum benim ablamda çok istiyor inşallah Allah sizlere ummadiginiz anda mujdelesin.dengesizleri takma kafana .Ya çocuk oldu mu yapılır ya bende bugun Mevlüt’e gittim kadının TEK’i oyle konuştu ki içim burkuldu çok üzüldüm ağladım hatta