Acaba söylemezsen duyar mı?Kapıya geleni mecburen alacaksın yapacak bir şey yokYa bende zaten bayilmiyorum bu dayima arayıp sormam da hic ama işte kapıya gelince de ne deseydim bilemedim belki de eve almamaliydim eşimin istemediğini biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba söylemezsen duyar mı?Kapıya geleni mecburen alacaksın yapacak bir şey yokYa bende zaten bayilmiyorum bu dayima arayıp sormam da hic ama işte kapıya gelince de ne deseydim bilemedim belki de eve almamaliydim eşimin istemediğini biliyorum
Miniğim bu hanımlar çok fenademi lunyamm
Duymaz aslında da saklamak istemiyorum abla yaAcaba söylemezsen duyar mı?Kapıya geleni mecburen alacaksın yapacak bir şey yok
Haklısın canım sonra çıkıyor daha kötü oluyorDuymaz aslında da saklamak istemiyorum abla ya
Ayy söyledim rahatladımHaklısın canım sonra çıkıyor daha kötü oluyor
Çok şükür canım bir sıkıntı olmamışAyy söyledim rahatladım
GozunaydinAyy söyledim rahatladım
4 çocukla mecbur erkenden kalıp işine bakacaksın ,tembel olma lüksün yok seninBen islerimi bitirdim de geldimeti koydum haslaniyo aksama yemek kaldi bi teksizi tenbeller
Çok şükür canım bir sıkıntı olmamış
Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok☺Gozunaydin
İnşallah olmaz canım.Çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok☺
En iyisiSelamsız sabahsız girdim,kim ne konuşuyor bilmeden ,geçmiş okusam yazmaya zaman kalmayacak ,anı yaşayayım dedim
Inşallah canımİnşallah olmaz canım.
İyi yapmışsın hoşgeldinSelamsız sabahsız girdim,kim ne konuşuyor bilmeden ,geçmiş okusam yazmaya zaman kalmayacak ,anı yaşayayım dedim
Geldim de gideceğim neredeyseİyi yapmışsın hoşgeldin
Eşim geldi ondan kayboldum:)Bende çıkarım belki:)Geldim de gideceğim neredeyse
Hayırlı gecelerBen yatıyorum çok uykum geldi hayırlı geceler hepinize Allah rahatlık versin ❤
Bende bdv ye gideyim birazHayırlı geceler