- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.239
Sünnet ne zaman sizin? 2 de yeşil çayla yada kahveyle 3 4 meyve ye tutar
Size iki cihan saadet dilerim RabbimizdenÖyle demeyin ya Allah pişman etmesin Allah ağızinizin tadını bozmasın huzurla yasayin inşallah yuvanizda
Allah razı olsun canım AminnSize iki cihan saadet dilerim Rabbimizden
17 Ağustos daha kahvaltı yapmamıştım öğlen ile birlestirdim şimdi oturuyorum afiyet olsun banaSünnet ne zaman sizin? 2 de yeşil çayla yada kahveyle 3 4 meyve ye tutar
Hiç unutulmayan bir tarih Rabbim tekrarını yasatmasin rahmeti ile muhafaza etsin bizleri17 Ağustos daha kahvaltı yapmamıştım öğlen ile birlestirdim şimdi oturuyorum afiyet olsun bana
Hep onu arkası dolu idi haftaların o tarihe koyduk bizde zaten mevlüt şeklinde olacak yaaaHiç unutulmayan bir tarih Rabbim tekrarını yasatmasin rahmeti ile muhafaza etsin bizleri
Benim içinde eğlen kızAilemle Pikniğe gidiyoreee
Ne güzel maşallahAilemle Pikniğe gidiyoreee
Biliyorum canım Allah hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin inşallahHep onu arkası dolu idi haftaların o tarihe koyduk bizde zaten mevlüt şeklinde olacak yaaa
Amin inşallah canımBiliyorum canım Allah hayırlısı ile atlatmayı nasip etsin inşallah
Nereye kız gidersin tabi ohhh konyamın parklarınaAilemle Pikniğe gidiyoreee
Öyle demeyin ya Allah pişman etmesin Allah ağızinizin tadını bozmasın huzurla yasayin inşallah yuvanizda
Ben ezemem kanka etim ne budum neBiri gelsin su sirtlarimi ezsin bari çok yorgunum yaaaaaa
QUOTE="kukrim27, post: 60437452, member: 687566"]
Öyle demeyin ya Allah pişman etmesin Allah ağızinizin tadını bozmasın huzurla yasayin inşallah yuvanizda
Kim ezilecek itinayla adam ezilir
Ben temizliğimi sabah 7 de yapmaya başlayıp 9 da bitirdim
Nerdesin konum atbana gel hala yemek pişiyor camasirr dönüyor makina da
Daha kilo almadım kız fena ezerimanam sen ezme ikicanlisin zaten tek basina kac kiloydun zati