- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Hmm olabilir bakOff közleme patlıcanmı ooellerine sağlık kuzu yoksa senin tarif yeşil fasulye mi
Tamda günün anlam ve önemine uygun olabilirHmm olabilir bak
Periii 30 km daha gelemezmisin Beyşehire buluşalım gölldee :)@Minik meleklerimKukrim sizin içinde eğlendim kuzular Kirmizi pabuc konyada değilim ,Seydişehir Kuğulu parktayım 1 haftadır annemlerdeyim kardeşim askerden geldi ya oyuzden annemlere gelmiştim. .
Kuzu valla kardeşim dedi bugün kahvaltı ya beysehire göle gidelim mi diye ama başka sefere dedik valla gelirsem sana yazcam keşke buluşsakPeriii 30 km daha gelemezmisin Beyşehire buluşalım gölldee :)
Bak unutma sakın emi beni hatta tlf alalım dur yazıyım özelden :)Kuzu valla kardeşim dedi bugün kahvaltı ya beysehire göle gidelim mi diye ama başka sefere dedik valla gelirsem sana yazcam keşke buluşsak
Kı ben de ayın 15 inden sonra Konya’ya gelcemKuzu valla kardeşim dedi bugün kahvaltı ya beysehire göle gidelim mi diye ama başka sefere dedik valla gelirsem sana yazcam keşke buluşsak
Yaz geliyorumBak unutma sakın emi beni hatta tlf alalım dur yazıyım özelden :)
Hadiyaa valla süper beklerim gelirsenKı ben de ayın 15 inden sonra Konya’ya gelcem
Annemler İstanbul’da canım halam. Var Konya da eşim seviyor Konya yıHadiyaa valla süper beklerim gelirsenburda varmı yakının yoksa annenleremi gececen kuzum
Hala ne taraftaki kuzuAnnemler İstanbul’da canım halam. Var Konya da eşim seviyor Konya yı
Yerin adını unuttum canım uzaktı merkezeHala ne taraftaki kuzu
Koz patlıcan mi o en sevdiğim3 büyükler sofradaydi bugünEki Görüntüle 2285308
Iyi aksamlar kankacımHuhu iyi akşamlar
Kankacim nasilsinIyi aksamlar kankacım
Canım nasılsın