- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konunu açtın mıBen de bütün gün tarifimi yaptım çok zorlandım ya
Akşama anca açılırKonunu açtın mı
Hadi gelsin de görelim su enfes tarifiAkşama anca açılır
Bende unutmuştum son anda onun için tekrar cekim yaptımAA kağıt yazmayı unuttum
Ya yedik biz kalanlarla yapayım hemen offf bebek o kadar mızlıyor ki herşey aceleye geliyorBende unutmuştum son anda onun için tekrar cekim yaptım
Senin bebişin mi varYa yedik biz kalanlarla yapayım hemen offf bebek o kadar mızlıyor ki herşey aceleye geliyor
Evet canımSenin bebişin mi var
Öp benim yerimeEvet canım
Öperim canımÖp benim yerime
Çok sevindim canım ne mutlu size Allah birliginizi daim etsinTenceresiz kaldim anne Kukrim sizin içinde eğlendim kuzular Kirmizi pabuc konyada değilim ,Seydişehir Kuğulu parktayım 1 haftadır annemlerdeyim kardeşim askerden geldi ya oyuzden annemlere gelmiştim. .
Amin bitanem benim Allah razı olsun Rabbim herkesin sevdiklerini başından eksik etmesin Rabbim herkeze sevdikleriyle mutlu uzun ömürler versinÇok sevindim canım ne mutlu size Allah birliginizi daim etsin
Hep güzel sebeplerde toplanin inşallah.
Aminn canimmAmin bitanem benim Allah razı olsun Rabbim herkesin sevdiklerini başından eksik etmesin Rabbim herkeze sevdikleriyle mutlu uzun ömürler versin
Ya ben orayı çok seviyorum ter küçükken gitmiştimTenceresiz kaldim anne Kukrim sizin içinde eğlendim kuzular Kirmizi pabuc konyada değilim ,Seydişehir Kuğulu parktayım 1 haftadır annemlerdeyim kardeşim askerden geldi ya oyuzden annemlere gelmiştim. .
Kuzu şimdi daha güzel olmuş valla buraya gelince gitYa ben orayı çok seviyorum ter küçükken gitmiştim
Off közleme patlıcanmı oo ellerine sağlık kuzu yoksa senin tarif yeşil fasulye mi3 büyükler sofradaydi bugün Eki Görüntüle 2285308