- 2 Aralık 2015
- 31.478
- 105.050
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cano nassinAçılar benden sorulur
Iyi bacim sen nassin ☺5dk bakiyim dedim oturdum kaldimCano nassin
La zeytinyağlı bu ,nasıl patlatayım ,pasta olsa neysesenden zaten bu sefer bi seyler bekliyorum patlatacaksin diye bi his var icimde
Ben islerimi bitirdim de geldimeti koydum haslaniyo aksama yemek kaldi bi teksizi tenbellerTamam yeter artık bu kadar yazışma herkes eline süpürgesini alsın temizliğe,molada tekrar görüşelim
İyim ben de nasil olam seni yavru nasil?Iyi bacim sen nassin ☺5dk bakiyim dedim oturdum kaldim
Hakket ya pasta neen olmadibi dahaki kesin pasta olur yaz bitecek vallaLa zeytinyağlı bu ,nasıl patlatayım ,pasta olsa neyse
Tamam yeter artık bu kadar yazışma herkes eline süpürgesini alsın temizliğe,molada tekrar görüşelim
Hadi kakilmislar iş başınaTamam yeter artık bu kadar yazışma herkes eline süpürgesini alsın temizliğe,molada tekrar görüşelim
Napsin çayimin dibine göz dikti üstüme tirmaniyoİyim ben de nasil olam seni yavru nasil?
Hakket ya pasta neen olmadibi dahaki kesin pasta olur yaz bitecek valla
canini sevsinler op yerimeNapsin çayimin dibine göz dikti üstüme tirmaniyo
Doldur tabi senin neyin eksik canım
demi lunyammNevros kabağın pirinçli zeytinyaglisini da mı aldı bu hanımlar, neler düşünüyor bu hanımlar
merdiven sildik komşu ile çok yoruldum acayip ter attım kahvaltı yapacağım sen nasılsın deynepTenceresiz kaldim anne nerelerde kaldın ?
Nice güzel yıllara inşallah sağlıkla mutlulik la hUzurlaBugün benim evlilik yıldönümum büyük beklentilerim var
Teşekkür ederim canım amin inşallahNice güzel yıllara inşallah sağlıkla mutlulik la hUzurla
Tükürüklu öptüm olurmucanini sevsinler op yerime
Günaydın fındıklar
Geldim anlatKahvaltısını eden gelsin ,az dedikodu edelim
saol kuzumAllah kolaylik versin canım
İşte gardaşımla aynı kafaOooo tebrikler kuzu
Ben gecen benimkine sey dedim evlilik yildonumumuzu kutlamayalim zaten bin pismanim bi de o gunu mu kutlicaz
Anasi icin sorun yoksa benim icin de yokTükürüklu öptüm olurmu
Bosuna gardas olmadikİşte gardaşımla aynı kafa
İşte gardaşımla aynı kafa
Öyle demeyin ya Allah pişman etmesin Allah ağızinizin tadını bozmasın huzurla yasayin inşallah yuvanizdaBosuna gardas olmadik
Anasi icin sorun yoksa benim icin de yok
Bosuna gardas olmadik