Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kulaklarım çınladı valla kızlar dedim Allah allah hayır olsun akşam akşam belki de sanıldığı kadar iyi değilimdir yaa Bayramda köyde olacağım zaten internetim de az bitmezse yaparımm biterse yapamayacağım
Kulaklarım çınladı valla kızlar dedim Allah allah hayır olsun akşam akşam belki de sanıldığı kadar iyi değilimdir yaa Bayramda köyde olacağım zaten internetim de az bitmezse yaptım biterse yapamayacağım
Kulaklarım çınladı valla kızlar dedim Allah allah hayır olsun akşam akşam belki de sanıldığı kadar iyi değilimdir yaa Bayramda köyde olacağım zaten internetim de az bitmezse yaparımm biterse yapamayacağım