- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurban var köye gideceğiz mecbur, bende bu hafta yapacağım hemenBenimde öyle bayramdan sonra tadilat işleri var başlarda yapmam lazım ☺
Gormez olaydimGördün mü BirTutamMutluluk20
Herkesin aynı telaseler bu sefer erken gelir tariflerKurban var köye gideceğiz mecbur, bende bu hafta yapacağım hemen
Kuzu hakikaten bunlar niye gelmedi aklımaMozaik, rulo, ince katlı, krep pasta, köstebek vs
Daha da var napolyon pasta bile var belki BirTutamMutluluk20 bilirKuzu hakikaten bunlar niye gelmedi aklıma
Daha da var napolyon pasta bile var belki BirTutamMutluluk20 bilir
Bilmem mi ya en bi sevdigimDaha da var napolyon pasta bile var belki BirTutamMutluluk20 bilir
Herşeyi de bilBilmem mi ya en bi sevdigim
Tuh ya biter o kesin sen sapma bosunaKulaklarım çınladı valla kızlar dedim Allah allah hayır olsun akşam akşam belki de sanıldığı kadar iyi değilimdir yaa Bayramda köyde olacağım zaten internetim de az bitmezse yaptım biterse yapamayacağım
Valla az cevherler yok burda pastalar olursa Yandık aklıma yatan bişey yok yaa olsada hep alınmış oluyor :-(Daha da var napolyon pasta bile var belki BirTutamMutluluk20 bilir
Hayırlısı be gülümKulaklarım çınladı valla kızlar dedim Allah allah hayır olsun akşam akşam belki de sanıldığı kadar iyi değilimdir yaa Bayramda köyde olacağım zaten internetim de az bitmezse yaparımm biterse yapamayacağım
yaa tarifimi merak etmiyor musunuz yani bitebilir vallaTuh ya biter o kesin sen sapma bosuna
Tüh ya napsak ki şey yapma ya bidaha ki kategori ye kadar kapaliymis topikKulaklarım çınladı valla kızlar dedim Allah allah hayır olsun akşam akşam belki de sanıldığı kadar iyi değilimdir yaa Bayramda köyde olacağım zaten internetim de az bitmezse yaparımm biterse yapamayacağım
Bende bayılıyorum, köye gidişimizde vazgecilmezimiz koca davul fırın tepsisi ile yapar yerizBilmem mi ya en bi sevdigim
Yoooooyaa tarifimi merak etmiyor musunuz yani bitebilir valla