Hadi bakalım hoş gelsinler :)Eşimin arkadaşı gelecek :)Akşam sünnet görmesine gelecekler:)
Sağol canımHadi bakalım hoş gelsinler :)
Böreği yap yeter bence tatlı yapmisin nasılsa ağlayan kek yeterAslında akşama pek bir şey olmaz ama ilk kez gelecekler:)
Ondan börek,tuzlu kurabiye,ağlayan pasta ve kadayıf yapacağım daha doğrusu börek ile kadayıf kaldı:)
Tamam canımSağol canımAkşam gelemem haberiniz olsun gece artık:)
Evet 4 çeşit oluyor:)Öncesinde kahve sonrasında meyve yeter herhalde:)Böreği yap yeter bence tatlı yapmisin nasılsa ağlayan kek yeter
Yeter yeter ellerine sağlıkEvet 4 çeşit oluyor:)Öncesinde kahve sonrasında meyve yeter herhalde:)
Sağol canımYeter yeter ellerine sağlık
Dimeee ne ara oldum baksen şu işeeee nekadar da cook
yok gizli sekmeden giriyorum abla silmumeye gerek kalmıyor onu da burdan bir arkadastan ogrendim önceden silmeye uğraşıyordum :))Geçmişi zaten sürekli temizliyorsun:)Peki temizlerken her şeyi mi siliyorsun:)
Bailirim ben buna ama yaaaaHadi sevenler gelsin
Aynen gizli sekmede geçmiş olmuyor:)Bende başka pc falan kullanınca öyle yapıyorum:)yok gizli sekmeden giriyorum abla silmumeye gerek kalmıyor onu da burdan bir arkadastan ogrendim önceden silmeye uğraşıyordum :))
Bailirim ben buna ama yaaaaafiyet olsun
Sadece ip adresinden görülebiliyor mus galiba ondanda benim ki anlamaz anlasada bakmaz zatı ne işimiz vaeAynen gizli sekmede geçmiş olmuyor:)Bende başka pc falan kullanınca öyle yapıyorum:)
Yok canım o kadar detaylı niye irdelesin:)Yani irdelesin yanlış bir şeyin yok:)Aksine starsınSadece ip adresinden görülebiliyor mus galiba ondanda benim ki anlamaz anlasada bakmaz zatı ne işimiz vae
R bizim ineternet ten bakilabiliyor Muş
Biizkmk ne modem i götürmek zor geliyor şifre değiştirmek için :))
Aynen benim ailemde biliyor:)Benim bütün sülalem biliyobabam bile herkese kızım yemek yarışmasından tencere takımı kazandı diye hava atıyor
Once 3-4 yapilmamis kategori ile basladim şimdi görsellerde dahil hemen hemen hepsine tarif buldum, sülalem rahatMesela hangisine:)
Benimde ablamlar biliyor, tercih ettiğim tariflerede burun kiviriyorlarAynen benim ailemde biliyor:)
Biraz abla sözü mü dinlesen:)Benimde ablamlar biliyor, tercih ettiğim tariflerede burun kiviriyorlar
Bu sefer dinleyeceğimBiraz abla sözü mü dinlesen:)
Kızlar kaynanam ve kayınpeder bugun gittiler