Sen koskoca ilk sütaş birincisisinÇok isterimama önce birinci olayim
İyi ol tabi kiBeni merak eden varsa bende iyiyim
Allah iyilik versin:)Bugün niye yorgunsunBeni merak eden varsa bende iyiyim
Hiç bir iş de yapmadım inan bir aşağı indim çakmak alip indim semaver yakacaktim baktim çocuklar çok kaynıyor hiç o toplara girmeden kızı bira oynatıp eve ciktim kafam yorgun galiba :))Allah iyilik versin:)Bugün niye yorgunsun
İyi ol tabi ki
Olabilir canım:)Neyse az kaldı sayılır:)Okul açılınca rahatlarsın:)Hiç bir iş de yapmadım inan bir aşağı indim çakmak alip indim semaver yakacaktim baktim çocuklar çok kaynıyor hiç o toplara girmeden kızı bira oynatıp eve ciktim kafam yorgun galiba :))
3. bildirim yok ben şaka yaptım :)Onu mu kasdettin:)Bana bildirim gelmiyor
Yok ondan değil abla karşı apartmanın çocuklarında vardı hepsi de küçük bıcır bıcır kimse yanmasın dedim :))Olabilir canım:)Neyse az kaldı sayılır:)Okul açılınca rahatlarsın:)
İyi yapmışsın ne olur ne olmaz:)Yok ondan değil abla karşı apartmanın çocuklarında vardı hepsi de küçük bıcır bıcır kimse yanmasın dedim :))
Yok yoo onu değil siizn alıntıların bildirimi gelmemisti sonradan gelmeye başladı3. bildirim yok ben şaka yaptım :)Onu mu kasdettin:)
Bana da etiket ve alıntı olmazsa çok gelmiyor:)Yok yoo onu değil siizn alıntıların bildirimi gelmemisti sonradan gelmeye başladı
Sitede mi bir sıkıntı var acabaBana da etiket ve alıntı olmazsa çok gelmiyor:)
Noldu
Hemen yanlış anladımYani can sıkıntısı maksadinda oy dedim yanlış anlaşılmasın