- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.803
Buyur boncuum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyur boncuum
Hiç görünmüyorsun canım nasılsınBuyur boncuum
çok rahatladım, SagolBüyüdüklerinde senin halin kalmıyor dışarı çıkmaya
Yok canım, onlar batıl inanç, ne dökecem hem bana mı kalmış, ogulları varken
Güle güle gitsinler
Arkalarından su döktün mü
Iyiyim tatlim yogunum biliyorsun tatil.. havalar sicak.. birde banliydim yine Sen nasilsinHiç görünmüyorsun canım nasılsın
çok rahatladım, Sagol
Yok canım, onlar batıl inanç, ne dökecem hem bana mı kalmış, ogulları varken gozun aydin canisi
İç sesim(hele bi döksün, onun burnunu koparırım)
Şaka şaka, şiddete hayır
Nerelerdesin sen? Bursa var mi safakta
Güle güle gitsinler
Arkalarından su döktün mü
Selamını iletirim balımAa öyle mi sevindim iyi olsun da gelmesin
Çenmi geldinnnn oyy oyyy mapısa gire çıka gire çıka koğuş ağası oldun iyiceNerelerdesin sen? Bursa var mi safakta
Abla bakar durur hatta çok kurcaliyorin diye kapattirabikir üyeliği öyle halleri var çünkü zamanında kaç kere watsap i sildi benden sonra tekrar yukledi çünkü kendi de kullanıyorYok canım o kadar detaylı niye irdelesin:)Yani irdelesin yanlış bir şeyin yok:)Aksine starsın
3.bildirim olsa Kazene yetişir miyim acaba?deynepnaz 3.bildirim ile sana yetiştiler koşşşşşşşşşşşşşşşşş
Neyi göreceklermişEşimin arkadaşı gelecek :)Akşam sünnet görmesine gelecekler:)
Bazen ben de karıştırıyorum günleri.Köyün birinde perşembe günü Cuma sanmışlar,Cuma namazı kılmaya gitmişler.Günaydın hanımlar❤ Bu günü Cuma zanneden bir ben miyim acaba günler çorba oldu
Yaaevlaefe enginar atağa geçti
Ne kadar sevgi dolu bir smiley öyleYa bende sandim 1. Olucamhala 4.yumgecemedim deynepnaz i
OyleyimdiNe kadar sevgi dolu bir smiley öyle
Bana karşı karışık duygulardasın anlaşılanOyleyimdi