Girdiğin tarayıcı ile alakalı olabilir mi?Sitede mi bir sıkıntı var acaba
Birde ben bulamadım konuyu yazmaadim o yüzden
@Mune ben çıkış yaparken siteden atıyor beni hem çıkış yapmış hemde siteden komple atılmış oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Girdiğin tarayıcı ile alakalı olabilir mi?Sitede mi bir sıkıntı var acaba
Birde ben bulamadım konuyu yazmaadim o yüzden
@Mune ben çıkış yaparken siteden atıyor beni hem çıkış yapmış hemde siteden komple atılmış oluyorum
Bir daralti geldi bir oy cekeyimm dedim
Hep Chrome kullanıyorum başka tarayıcı yok zatı telefon daGirdiğin tarayıcı ile alakalı olabilir mi?
Geçmişi zaten sürekli temizliyorsun:)Peki temizlerken her şeyi mi siliyorsun:)Hep Chrome kullanıyorum başka tarayıcı yok zatı telefon da
Amin canım, mevsimlerin arası yok. Çocuk olunca önceliğin hep onlar oluyor. Büyüdüklerinde rahat ederiz inşallahdoğrudur canım çok oldu uğramayalı çünki işleri ras gitsin inş.
Oy maşallah ona Allah iyilik versin ❤ Bizde aynı canım valla kışın çok soğuk olur çıkamayız yazın çok sıcak olur çıkamayız Evde takılıyoruz bu aralar köylere gidiyoruz hafta sonları bayramda hep köydeyiz öyle işte koşturmaca ☺
Büyüdüklerinde senin halin kalmıyor dışarı çıkmayaAmin canım, mevsimlerin arası yok. Çocuk olunca önceliğin hep onlar oluyor. Büyüdüklerinde rahat ederiz inşallah
İnşallah canım benim inşallahAmin canım, mevsimlerin arası yok. Çocuk olunca önceliğin hep onlar oluyor. Büyüdüklerinde rahat ederiz inşallah
En kıymetli oylardan biriydi güzelim benimmmBen gördüm
Yok gelmez bu ara abisi gelmiş yanına-VUSLAT- gelmeyi düşünüyor mu acaba
Aa öyle mi sevindim iyi olsun da gelmesinYok gelmez bu ara abisi gelmiş yanına
Kategorilere tarif bakiyorum benNeden sustuk ☺
Yarın misafirim var:)Neden sustuk ☺
Mesela hangisine:)Kategorilere tarif bakiyorum ben
Ya kim gelecek ne yapacaksınYarın misafirim var:)
Ufak ufak hazırlık yapıyorum:)
Eşimin arkadaşı gelecek :)Akşam sünnet görmesine gelecekler:)Ya kim gelecek ne yapacaksın ☺
Aslında akşama pek bir şey olmaz ama ilk kez gelecekler:)Ya kim gelecek ne yapacaksın ☺