Onu saymıyorum bileeee bize bu kötülüğü yapmayın@Minik meleklerim in takımının çıkması hele yasak olsun
aynen oyle oldu masslahh elinize emegineze saglik:)O Oha diyorum konuyu okuyanlarda ismini gördüm de,bizim tarifleri görünce de oha diyorum dedin mi yoksa
Minige etiketlesek dedim diyeNiye ki,geçmişi hızlı hızlı okudum ,farkedemedim neye kızdığını ,bana söyle benden laf çıkmaz
Bana rakip geldi minigin takimi herkesi sollarOlmasın valla senin takımlar hele hiç çıkmasın
Her seye de karisiyo beaO Oha diyorum konuyu okuyanlarda ismini gördüm de,bizim tarifleri görünce de oha diyorum dedin mi yoksa
Ciktin mi canim hastanedenVefalı bal
Estağfirullah kız olur muAsli ninkileri gördüm guzellerdi.
Alimiyonkini bilmiyorum o da ona güzel dediğine göre o da guzel yapıyor demek ki
Herkes güzel bir biz mi cirkin
Ayıptır sorması hangi tarife oy verdin.Hangi tarif en çok ohayı aldı?aynen oyle oldu masslahh elinize emegineze saglik:)
madalya mı kaldı kız artık
vallah ben kabak mucverininseklini semalini cok begendm fasulyede keza oyle ama yanlislikla dolmaya vermisim oyuAyıptır sorması hangi tarife oy verdin.Hangi tarif en çok ohayı aldı?
Fasulye benimdivallah ben kabak mucverininseklini semalini cok begendm fasulyede keza oyle ama yanlislikla dolmaya vermisim oyusaglik olsun hak eden kazansin
Yok bacım ondan değil beni unuttun diye şurda sonunculuğu bile paylaşıyoruzzMinige etiketlesek dedim diyehala kizgin baksana mesajlarimi begenmiyo
Bana rakip geldi minigin takimi herkesi sollar
Her seye de karisiyo bea
Ciktin mi canim hastanedenNasil oldun?
ama sanirim fasulye kazanacak belli oluyorFasulye benimdiSağ gösterip sol vurdun sen de
Bence barışma Onunla ,seni kaale almamış mı? (çekirdek çitleme şeysiYok bacım ondan değil beni unuttun diye şurda sonunculuğu bile paylaşıyoruzzsordum kızlara seni bir cevap vermedin zalımsın gardaşım zalım
Teşekkür ederimama sanirim fasulye kazanacak belli oluyormasallah hamsi tava gibi siralanmis fasulyeniz
Ben kaale alınmayacak avratmıyım deyno kendi ayıbı ne diyeyimBence barışma Onunla ,seni kaale almamış mı? (çekirdek çitleme şeysi)
Grev yapalım ,madalya vermezseniz katılmayacağız diyelim
Grev yapalım ,madalya vermezseniz katılmayacağız diyelim
Neyse bu bayrağı sallamadan yapalım erkektir sonuçta
Beyaz olmaz,beyaz anlaşmaya teslimiyete razı olmak demek🏳 Heh buldum Beyaz bayrak ama beyaz bayrak ne için sallanıyordu ya
Yok canım çıkamadımMinige etiketlesek dedim diyehala kizgin baksana mesajlarimi begenmiyo
Bana rakip geldi minigin takimi herkesi sollar
Her seye de karisiyo bea
Ciktin mi canim hastanedenNasil oldun?