- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Allah Şafi ismiyle şifa versin sana inşallah kuzumYok canım çıkamadım Iyi olmaya çalışıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Şafi ismiyle şifa versin sana inşallah kuzumYok canım çıkamadım Iyi olmaya çalışıyorum.
Tam ben birinci oldum madalyalar gitti felaket tellallı gibiyim mübarekBeyaz olmaz,beyaz anlaşmaya teslimiyete razı olmak demek,grev yapıyoruz şurda
onu gördüğüm için bu kadar şey konuşuyorum ya evvabımAslının insta hesabıda varmış
benim için hala varmadalya mı kaldı kız artık
Estağfirullah kız olur mu
Söylemem sırNerde gördün
Biz senide gördük balım Aslıyı yeni gördüm çok başarılı gerçektenonu gördüğüm için bu kadar şey konuşuyorum ya evvabım
benim için hala var
benimki kolay karıştır dök kalıba ama onunki sanatBiz senide gördük balım Aslıyı yeni gördüm çok başarılı gerçekten
Star kaprisleri194 olmuşum neden 200 değil
Söylemem sır
Etiketlemediysen gormemis ola bilirim gusura galma gardasimYok bacım ondan değil beni unuttun diye şurda sonunculuğu bile paylaşıyoruzz sordum kızlara seni bir cevap vermedin zalımsın gardaşım zalım
Kizaaam gardaslar arasinda kusluk neyim olmaz bi kereBence barışma Onunla ,seni kaale almamış mı? (çekirdek çitleme şeysi)
Allah sifa versin canimYok canım çıkamadım Iyi olmaya çalışıyorum.
teşekkür ederim canım benimbenimki kolay karıştır dök kalıba ama onunki sanat
Tamam tamam üzülme instada gördüm .
Az önce beni ekleyen sen miydin canım yoksaTamam tamam üzülme instada gördüm .
yok canım ben eklemedim kimseyi hippocan paylaşmış onun sayfaya bakarken seni de görmüş oldum :)Az önce beni ekleyen sen miydin canım yoksa
Hee İsim yabancı gelmedi de ondan dedim kukimyok canım ben eklemedim kimseyi hippocan paylaşmış onun sayfaya bakarken seni de görmüş oldum :)
Benim yok gorememkiTamam tamam üzülme instada gördüm .
Mesajı tersten anlamışsınSunum tabakları.Yani tek bir tarif olan kategori değil,çoklu mamalar olacak .
Akşam bu soruyu bekledim kimse sormadı aferin otur 100 veriyorumNiye yenmesin,her mevsimde yenir pasta
Bahar gelirken olsun dedik bu mevsimde pasta olur mu dedin ,çilek meyvalar çıkmadı dedin
Şimdi dedik yine bu mevsimde olur mu diyorsun
Kemal Sunal'ı salı sallanır,Çarşamba çarşafa dolanır diye oyalanması gibi sen de bizi oyalıyorsun musun Nevoş