Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Bu kategoriyi de tutturursam siz değerli yarışmacı arkadaşlarımdan ödül isterim ne verirseniz farketmez
En az 5 kategori saydın,birinden biri olacak haliyle
Sonra bak ben demiştim diyeceksin
ET DEDİN,PASTA DEDİN ,KEK DEDİN,DÜNYA MUTFAĞI DEDİN ,KAHVALTI DEDİN

Vallamı kız kazandım deme bayılırım
Yok kız nerdeee,Şimdi siz beni dişli görüyorsunuz ,o zamanın yarışmacılarını görseniz dudağınız hepten uçuklar Linkini bulup ta koyayım o yarışmanın ,benimki hangisi bul aralarından

Seni vicdansız o sofra neynn öyleee bittim valla az degilsin haaa

Seni vicdansız o sofra neynn öyleee bittim valla az degilsin haaa
Gerçekten mi?
Niye o zaman 7.oldum
Sen olsan hangisine oy verirdin.O yarışmada şimdikilerden Nevo var,Vuslat var,Lunya var ,evla var .İstikrarlı bir şekilde katılmaya devam ediyoruz

Yohh arkadaş kahvaltı sofrası filan olmasın beeeee
Ben koyarım 3 çeşit,başkası koyar 5 çeşit ,hiç kahvaltı sofralarına benziyor mu her gün yaptığımız
Bir de biri demişti her sofrada çilek ,meyva falan var,normalde kaçımız kahvaltıda meyva koyuyoruz

Gerçekten mi?
Niye o zaman 7.oldum
Sen olsan hangisine oy verirdin.O yarışmada şimdikilerden Nevo var,Vuslat var,Lunya var ,evla var .İstikrarlı bir şekilde katılmaya devam ediyoruz
Valla hepsi çok güzel yaratıcı fikirli olana verirdim ama orda hepsi mükemmel ya secilmiyoki evlayı örtüden tanıdım vallaha bakmadan

Ee yaniiii bu özel sofra netcen olacak okadar koca KK görcek bee daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…