Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Bu kategoriyi de tutturursam siz değerli yarışmacı arkadaşlarımdan ödül isterim ne verirseniz farketmez 🤣 😜
En az 5 kategori saydın,birinden biri olacak haliyle :KK53:
Sonra bak ben demiştim diyeceksin :KK53:
ET DEDİN,PASTA DEDİN ,KEK DEDİN,DÜNYA MUTFAĞI DEDİN ,KAHVALTI DEDİN :confused:

Vallamı kız kazandım deme bayılırım😂
Yok kız nerdeee,Şimdi siz beni dişli görüyorsunuz ,o zamanın yarışmacılarını görseniz dudağınız hepten uçuklar :skandal: Linkini bulup ta koyayım o yarışmanın ,benimki hangisi bul aralarından :KK45:

Yok kız nerdeee,Şimdi siz beni dişli görüyorsunuz ,o zamanın yarışmacılarını görseniz dudağınız hepten uçuklar :skandal: Linkini bulup ta koyayım o yarışmanın ,benimki hangisi bul aralarından :KK45:
Seni vicdansız o sofra neynn öyleee bittim valla az degilsin haaa😍😍😍😂

Seni vicdansız o sofra neynn öyleee bittim valla az degilsin haaa😍😍😍😂
Gerçekten mi? :KK45:
Niye o zaman 7.oldum :skandal:
Sen olsan hangisine oy verirdin.O yarışmada şimdikilerden Nevo var,Vuslat var,Lunya var ,evla var .İstikrarlı bir şekilde katılmaya devam ediyoruz :halay:

Yohh arkadaş kahvaltı sofrası filan olmasın beeeee😂😂😂😂
Ben koyarım 3 çeşit,başkası koyar 5 çeşit ,hiç kahvaltı sofralarına benziyor mu her gün yaptığımız :KK53:
Bir de biri demişti her sofrada çilek ,meyva falan var,normalde kaçımız kahvaltıda meyva koyuyoruz :KK53:

Gerçekten mi? :KK45:
Niye o zaman 7.oldum :skandal:
Sen olsan hangisine oy verirdin.O yarışmada şimdikilerden Nevo var,Vuslat var,Lunya var ,evla var .İstikrarlı bir şekilde katılmaya devam ediyoruz :halay:
Valla hepsi çok güzel yaratıcı fikirli olana verirdim ama orda hepsi mükemmel ya secilmiyoki😍😍😍 evlayı örtüden tanıdım vallaha bakmadan😂

Ben koyarım 3 çeşit,başkası koyar 5 çeşit ,hiç kahvaltı sofralarına benziyor mu her gün yaptığımız :KK53:
Bir de biri demişti her sofrada çilek ,meyva falan var,normalde kaçımız kahvaltıda meyva koyuyoruz :KK53:
Ee yaniiii bu özel sofra netcen olacak okadar koca KK görcek bee daha ne olsun😂😂😂

X