- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.226
Yok yok gitmesinEşinin iş yerine gitmeyecekmiydi bacım
Perşembe günü yeni kategori açılacak muhtemelen forumu takip edinBu önümüzde ki yarışma na zaman olur acaba ona katılayım bari:)
Senin bebeğin küçükmüydü, benim kızımda 2 yaşına gircek,zor olacak ama yapan nasıl yapıyor diyerek kendimi gazlıyorumB3n çocuktan çok calisamiyorum bi de alan eğitim 3 sınav var ondan aklıma düştüğü gibi başladım calismaya dönünce gel tipik açtım oraya
Esprimiydi o ben ciddi sandımYok yok gitmesin
Perşembe günü yeni kategori açılacak muhtemelen forumu takip edin
Tamam teşekkür ederim siz bilirsiniz tahmini ..kategori ne olur acabaYok yok gitmesin
Perşembe günü yeni kategori açılacak muhtemelen forumu takip edin
Tamam yola çıktıysa kavuşmanız yakındırkargoya verilmiş her gelen kargoyu suzmeye basladim acep benim apartimana mi girecek diye
Aa çok teşekkür ederim. .Etiketlerseniz çok sevinirimÇok iyi düşünmüşsünüz Perşembe günü açılır yeni kategori etiketleyelim sizi
yok kış adamın bişey den haber yok maden ocağına cağnim hediye yi gonderirimiyim hiç kapkara gelirEsprimiydi o ben ciddi sandım
Önce etiket yapacağım sonra nevo nin beni heyecanlandirdigi gibi sizi heyecanlandiracagimTamam yola çıktıysa kavuşmanız yakındır
Gelince bana da haber ver çok meraktayım
Ağzım sulandı okurkenTurşu nezaman olacak acebasanki hayatımda hiç turşu yaptım da aklımda pek bilinmeyen güzel bi turşu var da onu yapmak istiyorum
Valla bende aksine çok merak ediyorum soğanla kabak çiçeği dolmasını hiç yemedim sen yedinmi kuzu nasıl
Et yemekleri sonra önce başka bişey kurban sonrası açılır et yemekleriİki kategori tahmin ettim ama pasta da olabilir..
Ben kahvaltı sofraları yada dünya mutfağı dedim.. Belki araya kategori girmez direk et yemekleri açılır ...
İkiside muhteşemValla bende aksine çok merak ediyorum soğanla kabak çiçeği dolmasını hiç yemedim sen yedinmi kuzu nasıl
Haberi olsun canımyok kış adamın bişey den haber yok maden ocağına cağnim hediye yi gonderirimiyim hiç kapkara gelir
Önce etiket yapacağım sonra nevo nin beni heyecanlandirdigi gibi sizi heyecanlandiracagim