Tamm canım 19 aylık benimki atanirsam yapcam bitane daha ☺☺Senin bebeğin küçükmüydü, benim kızımda 2 yaşına gircek,zor olacak ama yapan nasıl yapıyor diyerek kendimi gazlıyorumbirde ikinci bebişi düşünüyorduk ama tamamen erteledim valla şu an önceliğim kpss. Topiğinde etiketle beni unutma kuzum eylülde aktif olcam inşallah
bak ağzının kenarunda kalmış ha onu da benim için yeBir yandan yemek yiyom bir yandan okuyorum
O etrafa güveniyor bana güvenmiyorGıcıkda ayıbı bilir canım vardır bir frenleyecek şey herifini
Öyle deme bende 6 oy arttıBildirim bile birşey değiştirmiyor arkadaş
Ya böyle de dalga geçilmez ki ama
Kızdın mi yoksaYa böyle de dalga geçilmez ki ama
Yok ne kızması canısı oylarım yerlerde ona kızgınımKızdın mi yoksagel öpeyim ben seni
Niye kuzu hayirdir.Ama ben aglayacavim şimdi yaa
Paylaşacak yeri bulamadım heyecandanHadi paylaaaşşş görelim cok merak ettim.
Sitemizdeki yarışmayı kazanan arkadaşlara duyuru yazan yer değil mi canım hadi paylasss ilk ben göreyimPaylaşacak yeri bulamadım heyecandan
İyi tatiller canımBen yoğundum canım şimdide tatildeyimo yüzden pek gelemiyorum. Bu arada kpss topiğinde gördüğün benimdir, bu sene inşallah hazırlancam yeniden, eylüle tam gaz başlamayı düşünüyorum Canfeb . Öptüm sizi
Ay canım biliyorum bende öyle olmuştum hele uzun uzun katılıp kazanınca ve ilk birincilik olunca bi başka heyecan duygusallık oluyor. Düşünsene insanlar seni düşünüp hediye yolluyorlar belki de kimseden almadığın en özel en güzel hediye oluyor o bizler için
Ahh darısı başımaAy canım biliyorum bende öyle olmuştum hele uzun uzun katılıp kazanınca ve ilk birincilik olunca bi başka heyecan duygusallık oluyor. Düşünsene insanlar seni düşünüp hediye yolluyorlar belki de kimseden almadığın en özel en güzel hediye oluyor o bizler için
İnşallah canımAhh darısı başıma