Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Yok kuzu burda nereye ekcem anca balkona bişeyin içine ekersem olursa oda ,KV de ekmedi herhalde kabak falan yine bir sorayım bakimmm
Geçen ben kocaman kocaman aldım 30 tanesi 1.5 liraydı hatta eşin Hepsini alsak ya dedi çok gelir diye almadım sonuçta çiçek fazla dayanmıyor :/

ulasimiz iddialı olduğunuz kategoriler neler efendim
Yemek yapmayı çok severim Adana da büyüdüğüm için .Hamur işlerinde, her türlü dolma, zeytin yağlı da,yöresel yemekler de ,çorbalarda,et yemeklerinde, salata-mezelerde iyiyimdir.
Fakat korkulu rüyam Pasta yapımında hep hüsran yaşamisimdir.
Hani şu pastane işi pastalarda. .

Yoksa borcamlarda yapılan pastalarda sıkıntım yok ama diğer pastaları beceremiyorum.İnşallah önümüzdeki kategoride pasta çıkmaz şansıma

Geçen ben kocaman kocaman aldım 30 tanesi 1.5 liraydı hatta eşin Hepsini alsak ya dedi çok gelir diye almadım sonuçta çiçek fazla dayanmıyor :/
Ayy nekadar güzel uygunmuşta ,evet ya dayanmaz ama doldurup buzluğa koyulabilir miki dayanırmı acaba pişerken erir edermi denedinmi .hiç.

Ayy nekadar güzel uygunmuşta ,evet ya dayanmaz ama doldurup buzluğa koyulabilir miki dayanırmı acaba pişerken erir edermi denedinmi .hiç.
Yok denemedim ama bende başkasında yedim dolmasini kendim hiç yapmadım
Et yemekleri ve salata hariç hepsi yeni yapıldı :))

Pastayı bende yapamıyorum tadı güzel olsada görüntüsü iyi olmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…