Yaa pazara bakındım kabak çiçeğine yoktu iycene canım çekti şimdiİkiside muhteşem
Kabak çiçeği aldık geçen kizartmasini yaptım çok güzeldi o da :))
Buraya gelir gider o zaman ben pek takilamamHaberi olsun canım
Kabak ek yok mi yerin kocaman kocaman çıkıyor çiçekleriYaa pazara bakındım kabak çiçeğine yoktu iycene canım çekti şimdi
Gelmesin ne işi var kadının kızın içinde edep ya huBuraya gelir gider o zaman ben pek takilamam
Kız benimki çok gıcık sen bilmezsinGelmesin ne işi var kadının kızın içinde edep ya hu
Yok kuzu burda nereye ekcem anca balkona bişeyin içine ekersem olursa oda ,KV de ekmedi herhalde kabak falan yine bir sorayım bakimmmKabak ek yok mi yerin kocaman kocaman çıkıyor çiçekleri
Geçen ben kocaman kocaman aldım 30 tanesi 1.5 liraydı hatta eşin Hepsini alsak ya dedi çok gelir diye almadım sonuçta çiçek fazla dayanmıyor :/Yok kuzu burda nereye ekcem anca balkona bişeyin içine ekersem olursa oda ,KV de ekmedi herhalde kabak falan yine bir sorayım bakimmm
Yemek yapmayı çok severim Adana da büyüdüğüm için .Hamur işlerinde, her türlü dolma, zeytin yağlı da,yöresel yemekler de ,çorbalarda,et yemeklerinde, salata-mezelerde iyiyimdir.
Ayy nekadar güzel uygunmuşta ,evet ya dayanmaz ama doldurup buzluğa koyulabilir miki dayanırmı acaba pişerken erir edermi denedinmi .hiç.Geçen ben kocaman kocaman aldım 30 tanesi 1.5 liraydı hatta eşin Hepsini alsak ya dedi çok gelir diye almadım sonuçta çiçek fazla dayanmıyor :/
Yok denemedim ama bende başkasında yedim dolmasini kendim hiç yapmadımAyy nekadar güzel uygunmuşta ,evet ya dayanmaz ama doldurup buzluğa koyulabilir miki dayanırmı acaba pişerken erir edermi denedinmi .hiç.
Et yemekleri ve salata hariç hepsi yeni yapıldı :))Yemek yapmayı çok severim Adana da büyüdüğüm için .Hamur işlerinde, her türlü dolma, zeytin yağlı da,yöresel yemekler de ,çorbalarda,et yemeklerinde, salata-mezelerde iyiyimdir.
Fakat korkulu rüyam Pasta yapımında hep hüsran yaşamisimdir.
Hani şu pastane işi pastalarda. .
Yoksa borcamlarda yapılan pastalarda sıkıntım yok ama diğer pastaları beceremiyorum.İnşallah önümüzdeki kategoride pasta çıkmaz şansıma
Aynen benim de görüntü bir facia:))Yok denemedim ama bende başkasında yedim dolmasini kendim hiç yapmadım
Et yemekleri ve salata hariç hepsi yeni yapıldı :))
Pastayı bende yapamıyorum tadı güzel olsada görüntüsü iyi olmiyor
Tarifin üstüne tıklayın ilk sayfadakiMantar dolmasinin tarfini alabilir miyim acaba mumkunse
Simdi fark ettim.tesekkur ederim :)Tarifin üstüne tıklayın ilk sayfadaki
Rica ederimSimdi fark ettim.tesekkur ederim :)
Bir yandan yemek yiyom bir yandan okuyorum
Gıcıkda ayıbı bilir canım vardır bir frenleyecek şey herifiniKız benimki çok gıcık sen bilmezsin