Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kere oldu ama neden olmasınHayaller hayatlar
Oylamaya katılmanız yeterli diye biliyorum aranızdan seçilen kişilere pro uyelik veriliyor sanırım Nevreste daha iyi bilirBirinciyi tahmin edersek mi ödül kazanıyoruz ?
Iyi tatiller canım ben başladım yavaştan eylülde gel beraber çalışalımBen yoğundum canım şimdide tatildeyim o yüzden pek gelemiyorum. Bu arada kpss topiğinde gördüğün benimdir, bu sene inşallah hazırlancam yeniden, eylüle tam gaz başlamayı düşünüyorum Canfeb . Öptüm sizi
Alışmışsin hemen 1.olmayaBir kere oldu ama neden olmasın
Bari bu sefer pro üyeliği bir çok kişiye verseler.Oylamaya katılmanız yeterli diye biliyorum aranızdan seçilen kişilere pro uyelik veriliyor sanırım Nevreste daha iyi bilir
Şahanesin canım ben biraz geciktim sanırım ama taşınma tatil falan derken mecbur eylüle yoğunluk vercem, birlikte devam edelim inşallah kuzu ben çok kararlıyımIyi tatiller canım ben başladım yavaştan eylülde gel beraber çalışalım
Bilmiyorum kaç kişiye verilir yönetimin kararı tabi kiBari bu sefer pro üyeliği bir çok kişiye verseler.
SilammmŞahanesin canım ben biraz geciktim sanırım ama taşınma tatil falan derken mecbur eylüle yoğunluk vercem, birlikte devam edelim inşallah kuzu ben çok kararlıyım
Selam beybisi nasılsın, hediyen geldi mi?Silammm
Daha kolayı var yarışmalara katılın sizde, hemen hemen iki kategoride bir pro üyelik veriliyor :)Bari bu sefer pro üyeliği bir çok kişiye verseler.
B3n çocuktan çok calisamiyorum bi de alan eğitim 3 sınav var ondan aklıma düştüğü gibi başladım calismaya dönünce gel tipik açtım orayaŞahanesin canım ben biraz geciktim sanırım ama taşınma tatil falan derken mecbur eylüle yoğunluk vercem, birlikte devam edelim inşallah kuzu ben çok kararlıyım
kargoya verilmiş her gelen kargoyu suzmeye basladim acep benim apartimana mi girecek diyeSelam beybisi nasılsın, hediyen geldi mi?
Bu önümüzde ki yarışma na zaman olur acaba ona katılayım bari:)Daha kolayı var yarışmalara katılın sizde, hemen hemen iki kategoride bir pro üyelik veriliyor :)
Eşinin iş yerine gitmeyecekmiydi bacımkargoya verilmiş her gelen kargoyu suzmeye basladim acep benim apartimana mi girecek diye
Çok iyi düşünmüşsünüz Perşembe günü açılır yeni kategori etiketleyelim siziBu önümüzde ki yarışma na zaman olur acaba ona katılayım bari:)