Ben de bayramdan sonra da yapamam aslında.Bayramdan sonra şehir dışına çıkacağız ,Ağustos sonu eve gelirim ancakBen bayramdan sonra ancak yapabilirim malum çıkmayan tayin yapmışlar onu bekliyoruz
Biber kurutuyorum sadece benim için en mühimi:)
Bayağı ilerlemiş hamilelik doktora ne zaman gidiyorsun:)Cinsiyet belli olur artık:)Yok ben de o işleri yapacak toto yok
Toto ile silinmiyor ki?Yok ben de o işleri yapacak toto yok
Tayin çıkmazsa bayramda bende gidiyorum ay sonu gelirim o zaman artık:)Ben de bayramdan sonra da yapamam aslında.Bayramdan sonra şehir dışına çıkacağız ,Ağustos sonu eve gelirim ancakZaten ufaktan bayram temizliğine başladım
Yine pusuya yatıyormuşum bir dePerşembe konuyu açarım inşallah:)
Artık sabah kaçta kalkarsamYine pusuya yatıyormuşum bir de,linç ederler beni
İyi akşamlar canım nasılsıniyi aksamlar
Sen mi açacaksın Kazen mi?Artık sabah kaçta kalkarsam
Ben açacağım canımSen mi açacaksın Kazen mi?
Ben akşam yatarken Çarşamba akşamı burada ilaçlı çay ikram edeyim herkese sen içme tamam mı?
Çarşamba akşamından herkesi etiketleyelim yarın açılacak diye.Sonra yok ben bilmiyordum ,yok tarif kalmamış demesinler .Ben açacağım canım
Tamam olur ben içmem
Ay çok heyecanlı,ne acaba?Kategori netleşti hazırlığa başlayalım
Tamam haklısın ama unuttuğum olursa hatırlatın küsmesinlerÇarşamba akşamından herkesi etiketleyelim yarın açılacak diye.Sonra yok ben bilmiyordum ,yok tarf kalmamış demesinler .
Et yemekleri tabi ki sorulur muAy çok heyecanlı,ne acaba?
Iyiyim abla sen nasılsın ❤İyi akşamlar canım nasılsın
İyi diyelim iyi olsun çok şükür:)Iyiyim abla sen nasılsın ❤
İyi diyelim iyi olsun çok şükür:)Iyiyim abla sen nasılsın ❤
Ben mi hatırlatacağım ,ben daha unutkanımTamam haklısın ama unuttuğum olursa hatırlatın küsmesinler
B12 alıyoruz hala işe yaramıyorBen mi hatırlatacağım ,ben daha unutkanım