Ben yaptım ben yaptım fasulyeyiUzunca bir süre inceleyip iki tarif arasında kaldım. Zeytinyağlı fasulye mi?Yoksa Kabak çiçeğimi derken Kabak çiçeğine verdim oyumu. Hatta bende Kabak çiçeği ile katılmayı düşünmüştüm. Sadece düşünce de kaldı ama..
Zeytinyağlı fasulyenin de benim oyuma da ihtiyacı yokmuş zaten.Almış başını gitmiş.
Hepinizin ellerinize, emeğinize sağlık...
Havalar sıcak işler yogun ev işleride bana kaldı cokk yorgunum abla sizlere bakmaya fırsat bulamıyorum hiçİyi diyelim iyi olsun çok şükür:)
İşler nasıl?
Allah kolaylık versin canımHavalar sıcak işler yogun ev işleride bana kaldı cokk yorgunum abla sizlere bakmaya fırsat bulamıyorum hiç
O antin kuntin işler hep senden sorulurBen yaptım ben yaptım fasulyeyi
Beğendiğiniz için teşekkür ederim oy vermiş kadar oldunuz
Kategoriye bağlı desem ,ya da katılsam mı acaba?İddialı olmayan bir tarif bulurum kızmazlarO antin kuntin işler hep senden sorulur
Efenim sonraki kategoriye kesin katılacak mısınız?
Sağol ablacım ❤Allah kolaylık versin canım
Bence bu sefer daha iddialılar olacakKategoriye bağlı desem ,ya da katılsam mı acaba?İddialı olmayan bir tarif bulurum kızmazlar
Valla güzel yapmışsın ellerine sağlık.Zeytinyağlıların piridir kendileri.Sunumda harika...Ben yaptım ben yaptım fasulyeyi
Beğendiğiniz için teşekkür ederim, oy vermiş kadar oldunuz
Bence bu sefer daha iddialılar olacak
Yani sana o konuda pek güvenmiyor deyip gaz vermiş olur muyum bilmiyorum
Yok bence yapamazsın bu konuda maharetlerini pek görmedim sana uygun değil
Demek öyle ha ,yapamam ha ,çok fena gaza geldim
Benim elimden ne kaçmış ki
Erişte mi kesmedim,baklava mı açmadım ,içli köfte mi yapmadım ,tiramisu mu mu yapmadım ,bazlama mı yapmadım ,say say bitmiyor yav,ne becerikliymişim ben
Daha önce yapılmayan bir kategori mi?Yok bence yapamazsın bu konuda maharetlerini pek görmedim sana uygun değil
Bilmem gelsin görelimDaha önce yapılmayan bir kategori mi?
Neymiş söyle bakayımTamam aklıma birşey geldi ne olduğu ile ilgili
Nasıl yapıyorsun beyaz yoğurtla mi yoksa kırmızı biber le mi ne tarafın tarhanasiBenim de başıma darısı.Bu sene tarhana da düşünüyorum ,bakalım yapacak mıyım?
Burada mı?Kimseden saklı gizlim yok söyleyeyim Evvaba,hipoya,lunyaya uyan bir kategori desemNeymiş söyle bakayım
Cıksssss yanlış cevapBurada mı?Kimseden saklı gizlim yok söyleyeyim Evvaba,hipoya,lunyaya uyan bir kategori desem