Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Uzunca bir süre inceleyip iki tarif arasında kaldım. Zeytinyağlı fasulye mi?Yoksa Kabak çiçeğimi derken Kabak çiçeğine verdim oyumu. Hatta bende Kabak çiçeği ile katılmayı düşünmüştüm. Sadece düşünce de kaldı ama..
Zeytinyağlı fasulyenin de benim oyuma da ihtiyacı yokmuş zaten.Almış başını gitmiş.
Hepinizin ellerinize, emeğinize sağlık...

Uzunca bir süre inceleyip iki tarif arasında kaldım. Zeytinyağlı fasulye mi?Yoksa Kabak çiçeğimi derken Kabak çiçeğine verdim oyumu. Hatta bende Kabak çiçeği ile katılmayı düşünmüştüm. Sadece düşünce de kaldı ama..
Zeytinyağlı fasulyenin de benim oyuma da ihtiyacı yokmuş zaten.Almış başını gitmiş.
Hepinizin ellerinize, emeğinize sağlık...
Ben yaptım ben yaptım fasulyeyi :KK45: :KK45:
Beğendiğiniz için teşekkür ederim, oy vermiş kadar oldunuz :KK200:

Ben yaptım ben yaptım fasulyeyi :KK45: :KK45:
Beğendiğiniz için teşekkür ederim, oy vermiş kadar oldunuz :KK200:
Valla güzel yapmışsın ellerine sağlık.Zeytinyağlıların piridir kendileri.Sunumda harika...
Bu arada zeytinyağlı bamya da muhteşem görünüyordu ama tam bamya zamanı iken dondurulmuş kullanıldığı için eledim onu da...

Bence bu sefer daha iddialılar olacak :KK45: :KK45:
Yani sana o konuda pek güvenmiyor deyip gaz vermiş olur muyum bilmiyorum:KK70:
:skandal: :skandal: :skandal: :skandal:
Demek öyle ha ,yapamam ha ,çok fena gaza geldim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Benim elimden ne kaçmış ki:skandal:
Erişte mi kesmedim,baklava mı açmadım ,içli köfte mi yapmadım ,tiramisu mu mu yapmadım ,bazlama mı yapmadım ,say say bitmiyor yav,ne becerikliymişim ben :KK30:

:skandal: :skandal: :skandal: :skandal:
Demek öyle ha ,yapamam ha ,çok fena gaza geldim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Benim elimden ne kaçmış ki:skandal:
Erişte mi kesmedim,baklava mı açmadım ,içli köfte mi yapmadım ,tiramisu mu mu yapmadım ,bazlama mı yapmadım ,say say bitmiyor yav,ne becerikliymişim ben :KK30:
Yok bence yapamazsın bu konuda maharetlerini pek görmedim sana uygun değil:KK14:

X