- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Sağolasın canım amiin Valla en zoru domates artık az az alıp koyacağım birden çok yapınca hal kalmıyorBen hala baslamadim
Allah kolaylık versin bereketli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın canım amiin Valla en zoru domates artık az az alıp koyacağım birden çok yapınca hal kalmıyorBen hala baslamadim
toplu kutlama yapalım benimde doğum günüm var :))Yap yap yeruk 13 u doğum günüm getir☺
Aynen öyle eşime azar azar yapacağım dedimSağolasın canım amiin ❤ Valla en zoru domates artık az az alıp koyacağım birden çok yapınca hal kalmıyor
Kolay gelsin canımİki gündür çok yoruldum kızlar dondurucuya kışlık hazırlayıp atıyorum yavaş yavaş belim ağrıdı
Ben severim gücüm yettiğince temizlik yapmayı,terapi gibi geliyor Mesela şimdi burada otururken temizlenecek yer varsa aklım orada kalır,rahat oturamamBen kafayı siyiyirim o kadar temizlikle yatacak kalkacak diyacak kadar temiz olsun yeter bana
Ayıptır söylemesi ben de 116 olmuşumTatilden dondum ayagimin tozuyla geldim
Nasilsiniz kizceler1oy daha almisim bak ses ediyolar mi
Ben de başlamadım bayram geçsinde koyarızBen hala baslamadim
Öyleyim di mi ıh hıh hıh ,geçen sefer de sen öyleydindeynepnaz çok Sun :))
Afiyet ile yersiniz inşaallah darısı başıma:)İki gündür çok yoruldum kızlar dondurucuya kışlık hazırlayıp atıyorum yavaş yavaş belim ağrıdı
Afiyet ile yersiniz inşaallah darısı başıma:)İki gündür çok yoruldum kızlar dondurucuya kışlık hazırlayıp atıyorum yavaş yavaş belim ağrıdı
Kirmizi pabuc 22 oy karşılığında camlarınıda silecekmişMutfak dolabımı silen olursa 10 tane oyumu veririm
20 oy yazacaktım ,baktım kırmızı pabuç arkamda ,riske atmayayım diye 10 yazdımKirmizi pabuc 22 oy karşılığında camlarınıda silecekmiş
Yok en az 20 isteriz20 oy yazacaktım ,baktım kırmızı pabuç arkamda ,riske atmayayım diye 10 yazdım
15 e razı olur mu dersin
100 oy da verse o iş olmaz ablaKirmizi pabuc 22 oy karşılığında camlarınıda silecekmiş
Benim de başıma darısı.Bu sene tarhana da düşünüyorum ,bakalım yapacak mıyım?Afiyet ile yersiniz inşaallah darısı başıma:)
Tenezzül etmiyor musun100 oy da verse o iş olmaz abla
Aferin gelin,ben yardım ederim ne oyuymuş ,insanlık öldü mü diyorsun değil mi?100 oy da verse o iş olmaz abla
Ben bayramdan sonra ancak yapabilirim malum çıkmayan tayin yapmışlar onu bekliyoruzBenim de başıma darısı.Bu sene tarhana da düşünüyorum ,bakalım yapacak mıyım?
Perşembe konuyu açarım inşallah:)Oylama ne zaman bitiyor hadi yeni katagori gelsin bunda da domates oldum
Yok ben de o işleri yapacak toto yokTenezzül etmiyor musun