Orası bende kuzuuu sen merak etme sen alamıycak olursan yerine ben tarif şeettirtirimaynen ele kuzu yine sona kalmiyak tarif icin ben pek gremiyom sen hemen beni etiketle
tmm balım sen şeetirirsinOrası bende kuzuuu sen merak etme sen alamıycak olursan yerine ben tarif şeettirtirim
Nevodan anti yorum gelmedi şeettiririm dememe merdane ilemi geliyor Aceptmm balım sen şeetirirsin
ahahha sülemiyo isteNevodan anti yorum gelmedi şeettiririm dememe merdane ilemi geliyor Acep
Pikiii pikiii anladık kategori coook gizliiii ,pikii pikiii anladık sen nekadar ağzı sıkı biriymişsin be ablaaaaSürpriz bozulmasın
Çok güvenilir ve sırlı olduğumu söylerlerPikiii pikiii anladık kategori coook gizliiii ,pikii pikiii anladık sen nekadar ağzı sıkı biriymişsin be ablaaaanot: peki reklamından alıntı
İvetttt doğru süylüyürlüüüür işime yaramıyüür ancakkkÇok güvenilir ve sırlı olduğumu söylerler
Uzun zamandır yapmıyoruz zamanı geldi diyorumİvetttt doğru süylüyürlüüüür işime yaramıyüür ancakkk
Ben o uzun zamanda yoktummm enson börekte başladım ben ondada böreğe katılmadım ondan sonrası hep vardım benim gezip gelmem lazım biiiUzun zamandır yapmıyoruz zamanı geldi diyorum
Ondan öyle söyledim yaBen o uzun zamanda yoktummm enson börekte başladım ben ondada böreğe katılmadım ondan sonrası hep vardım benim gezip gelmem lazım biii
Canım nasılsın
İyidir canım sağolCanım nasılsınmisafirim var şimdi yatakları serdim anca ☺
Kzuu afiyet olsun canımEki Görüntüle 2293216 bugün kociş yok gelin kahve içelimNevreste abla , Kukrim nirdesin kuzu kızzz busefer ben yaptım sana geeel
İyidir canım sağol
Allah kolaylık versin göremeyince merak ettim:)
Ablaaa fenasın demişlermiydiOndan öyle söyledim yaÇoğunuz yenisiniz Bulmanız uzun sürer
Fınduğum gelmiş sensiz zor geçti boğazımdan ancak azar azar içtim sağol kuzuuuumKzuu afiyet olsun canım
Oooyyy canım benim bende çay içtim bu akşam değişiklik yaptımFınduğum gelmiş sensiz zor geçti boğazımdan ancak azar azar içtim sağol kuzuuuum
Senin malum misafirlerde var yattılarmıOooyyy canım benim bende çay içtim bu akşam değişiklik yaptım