Yapamadığın bir şey var mı?Bilmeem siz ne uygun görürseniz efeniiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapamadığın bir şey var mı?Bilmeem siz ne uygun görürseniz efeniiiim
Vallah aklıma birşey gelmiyor yoksa hayırdır bana göremi yapcan yoksa kategoriyi neyi yapamıyorsam onumu koycannn ablaaaYapamadığın bir şey var mı?
Başka kimse yok sana göre yapacağımVallah aklıma birşey gelmiyor yoksa hayırdır bana göremi yapcan yoksa kategoriyi neyi yapamıyorsam onumu koycannn ablaaa
Yaparım beee heheytttt yaparım amma kazanırmıyım o muamma. Kız abla hazır kimse yok bana accık tio verBaşka kimse yok sana göre yapacağım
Demek ben her şeyi yaparım diyorsun
Canım bende kim 1. olacak kestiremiyorum:)Ama bu kategoride kim ilklerde olacak onu en baştan beri biliyordum:)Yaparım beee heheytttt yaparım amma kazanırmıyım o muamma. Kız abla hazır kimse yok bana accık tio ver
Kız abla balkonda çektim bitanemi ne içerde var bu barbunya da güneş belli degilmi fotolarda oynama yapmadım hiç valla demekki bende hepten var bi sorun şanssızlık zaten tel ayrı beter de. Şu kaçtır iflahım kesildi nasıl sunsam napsam diyeee :))). Acaba ne olcak bilindik olması önemli degilseee ayyy ne Acep pasta olsun beee ağustos böcükleriyiz hazırCanım bende kim 1. olacak kestiremiyorum:)Ama bu kategoride kim ilklerde olacak onu en baştan beri biliyordum:)
Bir tek imam bayıldı tarifine şaşkınım onun daha çok alacağını bekliyordum:)
Yani her kategoride değişiyor.Önümüzdeki kategori bilindik olması önemli olmayacak sunuma bakacağız:)
Senin şöyle bir sorunun var :)Ya telefonun net çekmiyor yada içeride çekiyorsun:)
Yani balkonda,pencere önünde çeksen daha iyi sonuç alabilirsin:)
Birazda koyu renkler kullanıyorsun beyaz örtüler tercih etsene:)Kız abla balkonda çektim bitanemi ne içerde var bu barbunya da güneş belli degilmi fotolarda oynama yapmadım hiç valla demekki bende hepten var bi sorun şanssızlık zaten tel ayrı beter de. Şu kaçtır iflahım kesildi nasıl sunsam napsam diyeee :))). Acaba ne olcak bilindik olması önemli degilseee ayyy ne Acep pasta olsun beee ağustos böcükleriyiz hazır
İyi geceler canım:)Bilmem Perşembe öğreniriz:)İyi geceler hanımlar❤ Kurban bayramında hep et yemekleri olmuyor muydu @Nevreste abla
Öyle daha hoşuma gidiyoya ondan dinliciiiim seni ablaBirazda koyu renkler kullanıyorsun beyaz örtüler tercih etsene:)
O zaman değişiklik yapmak gerekebilir:)Öyle daha hoşuma gidiyoya ondan dinliciiiim seni abla
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2293216 bugün kociş yok gelin kahve içelim Nevreste abla , Kukrim nirdesin kuzu kızzz busefer ben yaptım sana geeel
Tamam ablaaam değişiklik iyidir deneyeceğim olmasadaO zaman değişiklik yapmak gerekebilir:)
Sagol ablacıııımmm keşke hep beraber olsaAfiyet olsun canım
Oluruz inşallah canımSagol ablacıııımmm keşke hep beraber olsa
İnşallah ablacımmOluruz inşallah canım
Aynen kuzu bu demek oluyokiii can alıcı tiolar bizim hakkımız bak kimseler kalmamış biz burdayızkim demis bn merak edyom Blue_Peri de merak ediyoo
aynen ele kuzu yine sona kalmiyak tarif icin ben pek gremiyom sen hemen beni etiketleAynen kuzu bu demek oluyokiii can alıcı tiolar bizim hakkımız bak kimseler kalmamış biz burdayız