Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Yaparım beee heheyttttEn Büyük KK:hamarat: yaparım amma kazanırmıyım o muamma:KK70:. Kız abla hazır kimse yok bana accık tio ver :KK70:
Canım bende kim 1. olacak kestiremiyorum:)Ama bu kategoride kim ilklerde olacak onu en baştan beri biliyordum:)
Bir tek imam bayıldı tarifine şaşkınım onun daha çok alacağını bekliyordum:)
Yani her kategoride değişiyor.Önümüzdeki kategori bilindik olması önemli olmayacak sunuma bakacağız:)
Senin şöyle bir sorunun var :)Ya telefonun net çekmiyor yada içeride çekiyorsun:)
Yani balkonda,pencere önünde çeksen daha iyi sonuç alabilirsin:)

Canım bende kim 1. olacak kestiremiyorum:)Ama bu kategoride kim ilklerde olacak onu en baştan beri biliyordum:)
Bir tek imam bayıldı tarifine şaşkınım onun daha çok alacağını bekliyordum:)
Yani her kategoride değişiyor.Önümüzdeki kategori bilindik olması önemli olmayacak sunuma bakacağız:)
Senin şöyle bir sorunun var :)Ya telefonun net çekmiyor yada içeride çekiyorsun:)
Yani balkonda,pencere önünde çeksen daha iyi sonuç alabilirsin:)
Kız abla balkonda çektim bitanemi ne içerde var bu barbunya da güneş belli degilmi fotolarda oynama yapmadım hiç :KK48: valla demekki bende hepten var bi sorun şanssızlık zaten tel ayrı beter de😂. Şu kaçtır iflahım kesildi nasıl sunsam napsam diyeee :))). Acaba ne olcak bilindik olması önemli degilseee ayyy ne Acep pasta olsun beee ağustos böcükleriyiz hazır :KK66:😂

Kız abla balkonda çektim bitanemi ne içerde var bu barbunya da güneş belli degilmi fotolarda oynama yapmadım hiç :KK48: valla demekki bende hepten var bi sorun şanssızlık zaten tel ayrı beter de😂. Şu kaçtır iflahım kesildi nasıl sunsam napsam diyeee :))). Acaba ne olcak bilindik olması önemli degilseee ayyy ne Acep pasta olsun beee ağustos böcükleriyiz hazır :KK66:😂
Birazda koyu renkler kullanıyorsun beyaz örtüler tercih etsene:)

IMG_20190728_001025.jpg
bugün kociş yok gelin kahve içelim Nevreste Nevreste abla , Kukrim Kukrim nirdesin kuzu kızzz busefer ben yaptım sana geeel 😘

X