- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Yattilar canım bende öyle uzandım bir bakayım dedim uyumadanSenin malum misafirlerde var yattılarmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yattilar canım bende öyle uzandım bir bakayım dedim uyumadanSenin malum misafirlerde var yattılarmı
İyi olmuş kuzum kafanı dinle az profiline bayıldım çok tatlı duruyıoo beeYattilar canım bende öyle uzandım bir bakayım dedim uyumadan
Tabi canım az uyanık değilimAblaaa fenasın demişlermiydi kız bak muhteşem gönderdim ya biyere yoksa onu tam zamanıya
Maşallah sağaaaaa enson seni görcem diye tutturmustum meraktan çatlamıştım o oldu şükür şimdi birde senin su içinden geçenleri bir okuyabilsem dahada bişi istemem valla dua et özelini meşgul etmiyom yandıydın yoksaTabi canım az uyanık değilim
İçimdekilerini Rabbimden başka kimseye anlatmam:)Hatta şu sıralar içimdekileri merak etmesen iyi olacakMaşallah sağaaaaa enson seni görcem diye tutturmustum meraktan çatlamıştım o oldu şükür şimdi birde senin su içinden geçenleri bir okuyabilsem dahada bişi istemem valla dua et özelini meşgul etmiyom yandıydın yoksa
Aaa yokk sen öyle dediysen merak etmem hiç edermiyimİçimdekilerini Rabbimden başka kimseye anlatmam:)Hatta şu sıralar içimdekileri merak etmesen iyi olacak
Araya kaynamış dur bakayım:)Buarada sorumda arada kaynadı Nevreste nevo abla muhteşem gönderdiğim mi diye sormuştum baak fenalık burdan belli yorum yazmadın buna
Senin muhteşem gönderdiğin şeyi biz hiç yapmadık yapmayı da düşünmüyoruz:)Aaa yokk sen öyle dediysen merak etmem hiç edermiyim
Hımm eledik onuSenin muhteşem gönderdiğin şeyi biz hiç yapmadık yapmayı da düşünmüyoruz:)
İyi geceler ablacımmBen kaçtım sana iyi geceler
Sunum mu pastalar loidingCanım bende kim 1. olacak kestiremiyorum:)Ama bu kategoride kim ilklerde olacak onu en baştan beri biliyordum:)
Bir tek imam bayıldı tarifine şaşkınım onun daha çok alacağını bekliyordum:)
Yani her kategoride değişiyor.Önümüzdeki kategori bilindik olması önemli olmayacak sunuma bakacağız:)
Senin şöyle bir sorunun var :)Ya telefonun net çekmiyor yada içeride çekiyorsun:)
Yani balkonda,pencere önünde çeksen daha iyi sonuç alabilirsin:)
Sanki çok doğru ipucu veriyorsun da En doğru verdiğin ipucu yeniyor olmasıBence kimse merak etmiyor ipucu vermem gerek yok
Bilgisayardan bakınca güzel sunumun ,telden bakınca uzaktan çekimmiş gibi duruyor.Tabağın etrafını süslemekten çok ,tarif tabağını süslemeye odaklanKız abla balkonda çektim bitanemi ne içerde var bu barbunya da güneş belli degilmi fotolarda oynama yapmadım hiç valla demekki bende hepten var bi sorun şanssızlık zaten tel ayrı beter de. Şu kaçtır iflahım kesildi nasıl sunsam napsam diyeee :))). Acaba ne olcak bilindik olması önemli degilseee ayyy ne Acep pasta olsun beee ağustos böcükleriyiz hazır
Zaten yaptığım ve sonradan farkettiğim enbüyük yanlışım bu kuzu bak farketmişssin sendeSanki çok doğru ipucu veriyorsun da En doğru verdiğin ipucu yeniyor olması
Bilgisayardan bakınca güzel sunumun ,telden bakınca uzaktan çekimmiş gibi duruyor.Tabağın etrafını süslemekten çok ,tarif tabağını süslemeye odaklan
Sanırım kendini yaz temizligine verdi :))Bu Azerin nerde ya hiç gelmez oldu
heralde bir daha patlıcan kazanmasin dediler :))Canım bende kim 1. olacak kestiremiyorum:)Ama bu kategoride kim ilklerde olacak onu en baştan beri biliyordum:)
Bir tek imam bayıldı tarifine şaşkınım onun daha çok alacağını bekliyordum:)
Yani her kategoride değişiyor.Önümüzdeki kategori bilindik olması önemli olmayacak sunuma bakacağız:)
Senin şöyle bir sorunun var :)Ya telefonun net çekmiyor yada içeride çekiyorsun:)
Yani balkonda,pencere önünde çeksen daha iyi sonuç alabilirsin:)
O hep o işle meşgul gardaşım yazık yaSanırım kendini yaz temizligine verdi :))
Ben kafayı siyiyirim o kadar temizlikle yatacak kalkacak diyacak kadar temiz olsun yeter banaO hep o işle meşgul gardaşım yazık ya