Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Tabi canım az uyanık değilim:KK70:
Maşallah sağaaaaa :ruh:enson seni görcem diye tutturmustum meraktan çatlamıştım o oldu şükür şimdi birde senin su içinden geçenleri bir okuyabilsem dahada bişi istemem valla 😂😂😂 dua et özelini meşgul etmiyom yandıydın yoksa😂😂😂

Maşallah sağaaaaa :ruh:enson seni görcem diye tutturmustum meraktan çatlamıştım o oldu şükür şimdi birde senin su içinden geçenleri bir okuyabilsem dahada bişi istemem valla 😂😂😂 dua et özelini meşgul etmiyom yandıydın yoksa😂😂😂
İçimdekilerini Rabbimden başka kimseye anlatmam:)Hatta şu sıralar içimdekileri merak etmesen iyi olacak:KK70:

Canım bende kim 1. olacak kestiremiyorum:)Ama bu kategoride kim ilklerde olacak onu en baştan beri biliyordum:)
Bir tek imam bayıldı tarifine şaşkınım onun daha çok alacağını bekliyordum:)
Yani her kategoride değişiyor.Önümüzdeki kategori bilindik olması önemli olmayacak sunuma bakacağız:)
Senin şöyle bir sorunun var :)Ya telefonun net çekmiyor yada içeride çekiyorsun:)
Yani balkonda,pencere önünde çeksen daha iyi sonuç alabilirsin:)
Sunum mu pastalar loiding 😀😀

Bence kimse merak etmiyor ipucu vermem gerek yok :sus:
Sanki çok doğru ipucu veriyorsun da :skandal:En doğru verdiğin ipucu yeniyor olması:KK53:
Kız abla balkonda çektim bitanemi ne içerde var bu barbunya da güneş belli degilmi fotolarda oynama yapmadım hiç :KK48: valla demekki bende hepten var bi sorun şanssızlık zaten tel ayrı beter de😂. Şu kaçtır iflahım kesildi nasıl sunsam napsam diyeee :))). Acaba ne olcak bilindik olması önemli degilseee ayyy ne Acep pasta olsun beee ağustos böcükleriyiz hazır :KK66:😂
Bilgisayardan bakınca güzel sunumun ,telden bakınca uzaktan çekimmiş gibi duruyor.Tabağın etrafını süslemekten çok ,tarif tabağını süslemeye odaklan :sus:

Sanki çok doğru ipucu veriyorsun da :skandal:En doğru verdiğin ipucu yeniyor olması:KK53:

Bilgisayardan bakınca güzel sunumun ,telden bakınca uzaktan çekimmiş gibi duruyor.Tabağın etrafını süslemekten çok ,tarif tabağını süslemeye odaklan :sus:
Zaten yaptığım ve sonradan farkettiğim enbüyük yanlışım bu kuzu bak farketmişssin sende :KK19: :KK15:

Canım bende kim 1. olacak kestiremiyorum:)Ama bu kategoride kim ilklerde olacak onu en baştan beri biliyordum:)
Bir tek imam bayıldı tarifine şaşkınım onun daha çok alacağını bekliyordum:)
Yani her kategoride değişiyor.Önümüzdeki kategori bilindik olması önemli olmayacak sunuma bakacağız:)
Senin şöyle bir sorunun var :)Ya telefonun net çekmiyor yada içeride çekiyorsun:)
Yani balkonda,pencere önünde çeksen daha iyi sonuç alabilirsin:)
heralde bir daha patlıcan kazanmasin dediler :))

X