Canım hayırlısı her şeyin bir zamanı varYa bugun hamile haberi aldım tek ilişkiyle diyorum Allahım işte sen anla abla isyan değil asla ama içim buruk sadece..
İkizmi ablaCanım hayırlısı her şeyin bir zamanı var
Benim 3.yıl oldu 2 tane birden geldi:)
Abim derdi kıymetli bir şey alacaksın Rabbim seni deniyor
Cidden öyle oldu
Evet canım benim ilkler ikiz:)İkizmi abla
Benim 1 tane olmustu Abla bugun yarın ilişki bakalım gerisi artık Rabbime kalmış hayırlısı sağlıklısı olsun insallahEvet canım benim ilkler ikiz:)
Benim yumurtalar hep 3-4 tane olurdu:)
Hakkınızda hayırlısı zamanı gelince elbet olacakBenim 1 tane olmustu Abla bugun yarın ilişki bakalım gerisi artık Rabbime kalmış hayırlısı sağlıklısı olsun insallah
İnsallah ablacım insallahHakkınızda hayırlısı zamanı gelince elbet olacak
Ama güzel gelin etmişim fasulyeyiBukadar farkli tarifler varken enn klasik sey yani zeytinyagli fasulye nasil onde gidiyor aklim almiyor su anda :)
nezman beli olcakNeymiş kimden öğreniyoruz .
Bu kategori bitince yeni kategoriyi açacağım öğreneceksiniz:)nezman beli olcak
Canımsınİyiyim canım sağol
Ben sık sık bakıyorum canım zaten:)
Aşk olsun sence ben merak etmiyürmüyüm ablaBence kimse merak etmiyor ipucu vermem gerek yok
Pilavlar diyorumBence kimse merak etmiyor ipucu vermem gerek yok
Pek gelmiyorsun demek etmiyorsunAşk olsun sence ben merak etmiyürmüyüm abla
Neyse az kaldı Perşembe öğreneceğiz:)Pilavlar diyorumgerçi bi tatlı bi tuzlu dersek bide bayram geliyo diye düşünürsek tatlı olur diyorum
Ablaaam buralardayım hep öyle mahzun bakmaaa beeeePek gelmiyorsun demek etmiyorsun
Ne olsun istiyorsun:)Ablaaam buralardayım hep öyle mahzun bakmaaa beeee.demek perşembeee hımmm ne aceppp
Bilmeem siz ne uygun görürseniz efeniiiimNe olsun istiyorsun:)