- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.335
Tabi tabi bir daha ki kategori açılır açılmaz Nevreste ye özelden yazacaksın istediğin tarifi :)) forumu takibe alOyle mi bende ogreneyim su püf noktaları ozaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi tabi bir daha ki kategori açılır açılmaz Nevreste ye özelden yazacaksın istediğin tarifi :)) forumu takibe alOyle mi bende ogreneyim su püf noktaları ozaman
Harika y sorma darılırım sorma söyleyemem sorma nöbetlerdeyim zaman zaman
Bu Azerin nerde ya hiç gelmez oldu
Sana da şekerimHayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar ablacımHayırlı akşamlar
Nasılsın canımSana da şekerim
Nasıl oldun canım daha iyisin inşaallahHayırlı akşamlar ablacım
İyi şükür sen nasılsın sayfama uğramışsın bugün mutlı oldum ❤Nasılsın canım
İyiyim canım sağolİyi şükür sen nasılsın sayfama uğramışsın bugün mutlı oldum ❤
Şükür ablacım bugün çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı ile dua edin insallahNasıl oldun canım daha iyisin inşaallah
Öyle mi hayırlısı olsun canım inşaallah bu ay hamile kalırsın İlk ay mı?Şükür ablacım bugün çatlatma iğnesi oldum bakalım hayırlısı ile dua edin insallah
İnsallah ablacım duaya cok ihtiyacım var evet ablacım ilk defa dr a gittim 20 mm olmus dedi yumurta cok güzel ovitrelle verdi bakalım hayırlısı insallahÖyle mi hayırlısı olsun canım inşaallah bu ay hamile kalırsın İlk ay mı?
Gayet iyi canım Allah gönlünüze göre versin:)İnsallah ablacım duaya cok ihtiyacım var evet ablacım ilk defa dr a gittim 20 mm olmus dedi yumurta cok güzel ovitrelle verdi bakalım hayırlısı insallah
Neymiş kimden öğreniyoruz .yeni kategoriyi ögrenmeye geldim
Dr da oyle dedi zaten umut bizim ekmeğimiz hayırlısı abla insallahGayet iyi canım Allah gönlünüze göre versin:)
Benim 3.iğne sonrası oldu:)
İlki olmazsa üzülme:)
Hayırlısı canım Birazda psikolojik çok kafana takma:)Dr da oyle dedi zaten umut bizim ekmeğimiz hayırlısı abla insallah
Ya bugun hamile haberi aldım tek ilişkiyle diyorum Allahım işte sen anla abla isyan değil asla ama içim buruk sadece..Hayırlısı canım Birazda psikolojik çok kafana takma:)