Bizimde öyle:)Bizim de senelik tatil Ağustosta Benim yok diye üzülüyordum ben de buldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimde öyle:)Bizim de senelik tatil Ağustosta Benim yok diye üzülüyordum ben de buldum
Tatil candır deynep sen nerde yasiyordunBizim de senelik tatil Ağustosta Benim yok diye üzülüyordum ben de buldum
Ohhh maşaallah kutlamalar bitmez:)20 si 16 si oğlum 17 si sünnet ilk 3 günü de düğün
Asla izin vermem unutmanizaYaklaşınca tekrar tekrar hatırlatHepimiz b12 ilacı alıyoruz biliyorsun:)
Annaaam vah o gelinlereÜçüzler erkek:)
Tamam sana güveniyoruz:)Asla izin vermem unutmaniza
Benim annem de aynı.Balkondan bakıyorum annemse merdivenlerden çıkana kadar ortalığı topluyorumÇok titiz aynı @BirTutamMutluluk20 gibi
Kutlayan olsa bitmezdeOhhh maşaallah kutlamalar bitmez:)
Eşinden beklemeKutlayan olsa bitmezde
Ben bir tek oğluma hazırlanıyorum
Allah yan benim uzakta babam kızmasın diye önden beni arıyor gizlice bak biz gleiyoruz yayintini topla diyorBenim annem de aynı.Balkondan bakıyorum annemse merdivenlerden çıkana kadar ortalığı topluyorum
Hayırlı geceler canım bende cikicam birazdan şarj bitiyorBen çıkıyorum bayanlar size hayırlı geceler
Bende gidiyorum Allah a emanet olun hayırlı gecelerBen çıkıyorum bayanlar size hayırlı geceler
İstanbulTatil candır deynep sen nerde yasiyordun
Sünnete sende gel
Hayırlı geceler canımBende gidiyorum Allah a emanet olun hayırlı geceler
Kirvelik durum yok onlar hazırİstanbul
Kirvesi olmam ama?
Hayırlı geceler canım
Hayırlı geceler canımBen çıkıyorum bayanlar size hayırlı geceler